Baclofen 25 mg en 10 mg tegen de beste prijs
4.77 / 62

Baclofen 25 mg en 10 mg tegen de beste prijs

4.77 / 62

De mogelijkheid om iemands leven te verlichten met medicijnen mag niet over het hoofd worden gezien. Baclofen is een spierverslapper die om verschillende redenen de pijn van spierkrampen kan helpen verlichten.


Baclofen is een geneesmiddel dat spasticiteit helpt bestrijden bij patiënten met multiple sclerose, bij patiënten die revalideren na een beroerte, bij cerebrale parese bij kinderen en bij andere ziekten.
€39.79 €41.78

Baclofen spierverslapper: een dag zonder spierpijn op het werk en thuis


Het grootste deel van ons leven besteden we veel tijd aan zorgen en stress. Sommigen van ons hebben al verwondingen opgelopen op school, op het werk of gewoon in de loop van ons leven. Stress, verwondingen, infecties, te weinig of te veel lichaamsbeweging leiden tot veranderingen in het functioneren van het hele organisme, met name het bewegingsapparaat.

Onze wervelkolom en alle gewrichten in het lichaam worden aangetast, en verschillende chronische ziekten en spierkrampen treden op, als reactie op pijnlijke veranderingen.

Baclofen is zeer effectief bij de behandeling van alcoholische leverziekte: het middel vermindert het verlangen naar alcohol.

Baclofen wordt gebruikt voor trigeminusneuralgie en, bij ziekten van het maag-darmkanaal, ter voorkoming van brandend maagzuur en afstoting van maaginhoud.

Hoe koop ik Baclofen in Nederland? De handigste manier om Baclofen in Nederland te kopen zonder recept is door Baclofen online te bestellen. De online apotheek voorziet u van de nodige verkoopsvoorwaarden, zoals de beste prijs en expreslevering op het gewenste adres.

Als u het geneesmiddel Baclofen al kent, weet hoeveel pillen en welke dosering u nodig heeft, vul dan het bestelformulier in en wacht op de levering nadat de bestelling door onze online apotheek is bevestigd.

Als je geïnteresseerd bent in geneeskunde en er nog niets vanaf weet, lees dan het onderstaande materiaal. U krijgt antwoord op uw vragen over Baclofen, het werkingsmechanisme, de indicaties voor gebruik en mogelijke bijwerkingen. We zullen ook bespreken waarom kopen bij een online apotheek handiger en goedkoper is dan kopen bij een gewone apotheek.

Baclofen prijs


De prijs van Baclofen in onze online apotheek wordt als volgt berekend: hoe meer pillen in een verpakking, hoe lager de prijs per tablet.

De prijs per tablet (verpakking van 10 tabletten) varieert van EUR 3,98 tot EUR 4,17. De prijs van een verpakking van 90+6 tabletten kan minder dan EUR 1,09 voor 1 tablet bedragen.

Wij zijn op zoek naar partnerschappen op lange termijn en bieden onze klanten aanzienlijke kortingen voor de aankoop van grote hoeveelheden.


Kan ik Baclofen kopen zonder recept?


Ja, in onze online apotheek kunt u Baclofen kopen zonder recept tegen een betaalbare prijs vanuit het comfort van uw huis of kantoor, maar we garanderen niet dat u het geneesmiddel kunt kopen zonder recept in andere apotheken.

Voordat u Baclofen zonder recept koopt, is het echter een goed idee om meer te weten te komen over de werkwijze, de indicaties voor gebruik en de mogelijke bijwerkingen.

Voordelen van het kopen bij een online apotheek


De voordelen van het kopen van Baclofen van een online apotheek zijn duidelijk. Het duurt niet lang om een online bestelformulier in te vullen en u krijgt het geneesmiddel zonder recept tegen een prijs die gunstig is voor uw portemonnee.

Wij werken met betrouwbare postdiensten en u ontvangt Baclofeen zodra de afstand tussen het farmaceutische magazijn waar Baclofeen zich bevindt en uw afleveradres dit toelaat.

Wij willen u waarschuwen tegen het online kopen van Baclofen op sites waar de prijs zo laag mogelijk is en de informatie over het geneesmiddel zelf minimaal.


Wat is Baclofen


Baclofen is een spierverslapper, d.w.z. een geneesmiddel dat de spiertonus vermindert of, met andere woorden, de spierspanning vermindert.

Baclofen ontspant niet alleen de spieren, maar heeft ook een licht pijnstillend effect. Tegelijkertijd is een onbetwistbaar voordeel van het middel dat het de overdracht van zenuwimpulsen niet beïnvloedt, zodat volledige controle over het lichaam behouden blijft.

Werkingsmechanisme van baclofen


Baclofen werkt op het niveau van het ruggenmerg, vermindert enigszins de amplitude van peesspieren, vermindert de tonus van skeletspieren en huidreflexen.

Actie van Baclofen: wat gebeurt er


 • Pijnlijke spasmen en spontane spiercontracties worden verminderd. Dit verhoogt de motorische activiteit en verbetert de kwaliteit van de revalidatie, zelfs na een beroerte.
 • Verminderde gevoeligheid voor pijn, wat weer van invloed is op de levenskwaliteit.

Indicaties voor Baclofen


Baclofen is vooral aangewezen bij patiënten met multiple sclerose, alsook bij spastische toestanden veroorzaakt door ruggenmergziekten van infectieuze, degeneratieve en traumatische aard, in het bijzonder bij beroerte en hersentrauma, en bij infantiele hersenverlamming.


Gebruik van Baclofen


Baclofen kan worden gebruikt bij deze aandoeningen:

 • Alcoholisme
 • Ontsteking van de nervus trigeminus
 • Gastro-oesofageale refluxziekte

Contra-indicaties voor het gebruik van Baclofen


De belangrijkste contra-indicaties zijn allergische reacties op het werkzame bestanddeel baclofen, en є gediagnosticeerde epilepsie, convulsies, ziekte van Parkinson, psychose.

Er zijn ook een aantal speciale indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel.

Baclofen bij zwangerschap


Baclofen in de zwangerschap mag alleen in het eerste trimester worden gebruikt als er een essentiële indicatie is.

Baclofen en borstvoeding


Baclofen kan worden gebruikt tijdens de borstvoeding, maar de borstvoeding moet worden gestaakt omdat baclofen met de moedermelk wordt uitgescheiden.

Baclofen bij leverdisfunctie


Baclofen moet onder medisch toezicht worden ingenomen, zodat bij een verminderde leverfunctie de leverenzymen altijd worden gecontroleerd.

Baclofen bij verminderde nierfunctie


Baclofen moet door een arts worden gecontroleerd bij patiënten met een verminderde nierfunctie. Voor deze patiënten is de dagelijkse dosis 5 mg.

Baclofen voor oudere patiënten


Baclofen wordt met voorzichtigheid gebruikt bij personen ouder dan 65 jaar. Behandeling onder medisch toezicht wordt aanbevolen.

Baclofen voor kinderen


Voor kinderen jonger dan 10 jaar is de dagelijkse dosis 0,75-2 mg/kg.

Kinderen ouder dan 10 jaar krijgen 2,5 mg/kg/dag.

De behandeling van kinderen met Baclofen begint met een dosis van 2,5 mg x 4 maal daags. De dagelijkse dosis moet individueel worden aangepast.

Andere bijzondere aanwijzingen


In geval van gediagnosticeerde schizofrenie, cerebrovasculaire stoornissen, psychotische toestanden, maag- en darmzweren, ademhalingsstoornissen, lever- en nierfunctiestoornissen moet de behandeling onder medisch toezicht plaatsvinden.

Bijwerkingen


Als ze eenmaal optreden, verdwijnen de bijwerkingen vaak bij voortzetting van de behandeling. De stoornissen kunnen verdwijnen of afnemen met dosisvermindering, maar het is zelden nodig het geneesmiddel te stoppen.

Bijwerkingen van baclofen moeten worden onderscheiden van de symptomen van de onderliggende ziekte waarvoor de behandeling wordt toegediend.

Als wordt besloten de behandeling te staken, moet baclofen geleidelijk worden gestaakt, waarbij de dosis in 1-2 weken wordt verlaagd, tenzij de bijwerkingen ernstig zijn.

De volgende bijwerkingen van Baclofen zijn gemeld

 • duizeligheid
 • apathie
 • slaperigheid
 • verwarring
 • depressie
 • droge mond
 • diarree
 • misselijkheid
 • vasculaire en cardiovasculaire problemen, enz.

Baclofen bijwerkingen traden vooral op bij oudere patiënten en verdwenen bij voortzetting van de behandeling.


Dosering en toediening van Baclofen


Baclofen moet oraal worden ingenomen met maaltijden en een kleine hoeveelheid water.

Bij volwassen patiënten wordt aan het begin van de behandeling meestal een dosis van 3 maal daags 5 mg voorgeschreven. Elke 4 dagen van de behandeling wordt de dosering verhoogd met 5 mg 3 keer per dag tot het therapeutische effect dat in het specifieke geval vereist is, zich ontwikkelt.

Opmerking: De behandeling met Baclofen moet worden gestart met een halve Baclofen 10 mg tablet. Met deze dosering kunnen de tabletten worden verdeeld, zodat voor twee doses dezelfde hoeveelheid geneesmiddel wordt verkregen. Baclofen 10 mg = 2 doses van elk 5 mg.

Als u de dagelijkse dosis verhoogt, kunt u overstappen op Baclofen-tabletten met een dosis van 25 mg.

De gemiddelde dagelijkse dosis ligt tussen 30 en 75 mg. Zo nodig kan de dagelijkse dosis worden verhoogd tot 100 of 120 mg.

Hoe de dagelijkse dosis wordt vastgesteld


De optimale dagelijkse dosis wordt voor elke individuele patiënt aangepast zodat, zodra de spierkramp is verlicht, voldoende spiertonus voor actieve beweging behouden blijft.

Bij patiënten met overgevoeligheid voor verschillende soorten geneesmiddelen kan de initiële dagelijkse dosis 5-10 mg bedragen met een daaropvolgende langzame verhoging van de dosering.

Interactie van Baclofen met andere geneesmiddelen


Een arts moet worden geraadpleegd om te bepalen of Baclofen samen met andere ernstige geneesmiddelen moet worden ingenomen.

Baclofen blijkt het effect van hypotensiva te versterken wanneer het gelijktijdig met deze middelen wordt gebruikt.

Wanneer dit middel gelijktijdig met tricyclische antidepressiva wordt gebruikt, kan een aanzienlijke vermindering van de spiertonus optreden.

Bij gelijktijdig gebruik van baclofen en lithiummiddelen zijn ernstige uitingen van hyperkinetische symptomen (gedragsstoornissen) mogelijk.

Bij patiënten met de ziekte van Parkinson kan het gelijktijdig gebruik van Baclofen met levodopa en carbidopa hallucinaties, verwarring en andere bijwerkingen veroorzaken.


Baclofen en alcohol


Er zijn aanwijzingen dat Baclofen de effecten van alcohol kan versterken. Tijdens het gebruik van Baclofen mag u geen alcohol drinken.

Wanneer en hoe lang duren de effecten van Baclofen?


Het volledige therapeutische effect van Baclofen treedt 2-3 uur na inname op en houdt 8 uur aan.

Baclofen innemen is veilig


Baclofen is zo veilig mogelijk als het regime en de dosering zorgvuldig worden gevolgd.

Bij ernstige symptomen die alarm kunnen slaan, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd.

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk vragen over Baclofen te beantwoorden. Als u hebt besloten te kopen, vul dan het bestelformulier in en wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk.

Een seconde! U kunt ons vragen naar de resultaten van het nemen van Baclofen

Dus: je spieren zijn ontspannen, je voelt je rustig en volledig in controle - dat is toch een positief resultaat?

 • Eleonor

  Dit was een ernstig verkeersongeval. Ik had mijn dijbeen, hand en vingers gebroken. Ook had ik een ernstige zenuwbeschadiging, ligament- en peesruptuur. Gedurende 3 jaar heb ik waarschijnlijk alle spierverslappers geprobeerd, zoals Carisoprodol, Tizanidine en Cyclobenzaprine. En ik voelde me als een proefkonijn. Alle mensen zijn verschillend, maar Baclofen is beter voor mij, het verbetert echt de kwaliteit van mijn leven. Het medicijn stopt niet alleen spierkrampen, het helpt ook 100% pijn te stoppen.

 • Puck

  Vier jaar geleden, had ik een verkeersongeval. Mijn auto rolde over de kop en ik had een werveltrauma. Ik gebruikte verschillende spierverslappers. Baclofen is het enige medicijn dat de pijn en ongecontroleerde krampen van de kuitspieren stopt.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.