Champix (Varenicline Tartraat)Champix tabletten zonder recept in Nederland
4.83 / 73

Champix (Varenicline Tartraat)Champix tabletten zonder recept in Nederland

4.83 / 73

Rookt u al zo lang dat u zich de eerste keer dat u rookte niet meer kunt herinneren? Heb je jezelf meerdere malen beloofd te stoppen met de verslaving, maar ben je telkens weer gaan roken? Zeg je tegen jezelf dat het roken je ontspant, anders was je allang gestopt? Je hebt geen idee hoe je het ritueel van het roken kunt vervangen omdat het al lang in je leven is geïntegreerd? Maar wilt u wel van uw nicotineverslaving af en een gezonde levensstijl gaan leiden om de gezondheidsproblemen te voorkomen die door uw langdurige gewoonte zijn ontstaan of zouden kunnen ontstaan? Champix is er om u te helpen effectief, veilig en pijnloos te stoppen met roken.

€89.92 €94.42

Champix - uw overwinning op de nicotineverslaving


In dit artikel proberen we al je vragen te beantwoorden over de werking, indicaties en bijwerkingen van deze wonderpil en vooral waar je hem in Nederland tegen de beste prijs kunt kopen.

Als u alles al weet en een nieuwe verpakking Champix wilt bestellen, hoeft u alleen maar het online bestelformulier op onze website in te vullen en het geneesmiddel wordt binnenkort bij u bezorgd.

Prijs van Champix


U zult aangenaam verrast zijn door de kosten van Champhampix in onze online apotheek, omdat het verrassend anders is dan de gebruikelijke offline apotheken. U kunt elke verpakking van 10 tot 360 tabletten bestellen. Hoe groter het pakket, hoe beter de prijs.

Kan ik Champix zonder recept kopen?


Ja, u kunt bij onze online apotheek gemakkelijk tabletten kopen zonder recept. Zo zorgen we ervoor dat we uw gegevens vertrouwelijk behandelen en u een comfortabele winkelervaring bieden. Als het geneesmiddel echter bij andere apotheken wordt gekocht, kan een recept nodig zijn.


Voordelen van het kopen van medicijnen in een online apotheek


Hoe meer mondiaal bewijs ons bereikt, hoe meer de voordelen van online winkelen duidelijk worden. Kunt u zich iets veiliger en handiger voorstellen dan het online bestellen van noodzakelijke artikelen of boodschappen in tijden van gedwongen isolement? We denken van niet.

Laten we samen kijken naar de voordelen van het bestellen van wat u nodig heeft bij onze online apotheek:

Ten eerste de veiligheid: je hoeft je huis niet te verlaten en in de rij te staan naast niesende en hoestende mensen, je kunt je medicijnen overal in het land bestellen;

Ten tweede is het een tijdsbesparing: de geneesmiddelen worden rechtstreeks op uw adres geleverd en u hoeft niet eens het comfort van uw huis of kantoor te verlaten, zich aan te passen aan het tijdschema van de apotheek, te zoeken naar de exacte locatie van het geneesmiddel dat u nodig hebt, en de bestelling kan op elk moment van de dag of nacht worden geplaatst;

Ten derde, is het bezit van de nodige informatie: u kunt veilig alle informatie en instructies voor het gewenste geneesmiddel op onze site lezen, vergelijkbare producten vergelijken, in plaats van te vertrouwen op de eerste de beste medewerker van een normale apotheek;

Ten vierde, vertrouwelijkheid: u kunt elk medicijn online kopen zonder u te schamen, want er staan geen tientallen mensen achter u en u hoeft niet te blozen om uw naam tegen de apotheker te fluisteren; de privacy van onze klanten is de belangrijkste waarde van ons bedrijf;

Ten vijfde is het een aanzienlijke besparing op uw budget: onze apotheek heeft een bonussysteem, voordelige kortingen en aantrekkelijke promoties. Bovendien zijn de kosten van geneesmiddelen zelfs zonder promoties veel lager dan in traditionele apotheken. U vraagt zich misschien af hoe dit kan worden bereikt? Het is eenvoudig: wij werken alleen met officiële farmaceutische bedrijven, geneesmiddelenfabrikanten die geneesmiddelen rechtstreeks vanuit hun magazijnen verzenden, en wij geven geen geld uit aan het onderhoud van apotheekruimten, dure apparatuur, belastingen en de daaruit voortvloeiende rekeningen.


Wat is Champix en hoe werkt het op het lichaam?


Goed, nu we de prijzen en voordelen hebben verduidelijkt, is het tijd om de vraag te beantwoorden "wat is Champix en wat doet het?"Champix is een geneesmiddel dat kan helpen tegen nicotineverslaving. Nicotine is de belangrijkste verslavende stof in tabak en door zijn snelle absorptie bereikt het de hersenen binnen ongeveer 8 seconden na het nemen van een trekje.Laten we eens kijken naar een vrij eenvoudig voorbeeld van hoe nicotine op het slachtoffer inwerkt. Het roken van een sigaret is als het aansteken van een spotlight in een kamer met natuurlijk licht. Alles wordt rijker en interessanter omdat het het effect is van het vrijkomen van een grote dosis dopamine (het gelukshormoon) tijdens het roken. Geleidelijk neemt het niveau van het hormoon af en blijft er alleen daglicht over in de kamer, maar zonder schijnwerper lijkt alles schemerig en gaan we op zoek naar een nieuwe sigaret. De stress die we elke dag ervaren maakt de 'spotlight' alleen maar korter en we roken al een pakje of meer per dag.

Champix bindt zich, net als nicotine, aan de nicotinereceptoren in de hersenen en veroorzaakt ook een afgifte van dopamine, voldoende om zich ongemakkelijk te voelen, maar minder dan door nicotine. Het actieve ingrediënt in Champix is varenicline, dat het verbazingwekkende vermogen heeft om nicotinereceptoren te prikkelen en dopamine vrij te maken. Door zich te binden aan nicotinereceptoren blokkeert varenicline de koppeling tussen nicotine en tabaksrook, waardoor het verband tussen roken en de stimulerende effecten van nicotine op het centrale zenuwstelsel wordt verbroken. Bovenal blokkeert het volledig het moment van dopaminesynthese, wat meestal de haak is, de haak van waaruit verslaving zich begint te ontwikkelen wanneer het plezier van het proces al het andere overschaduwt.


Werkingsmechanisme


De maximale concentratie van de werkzame stof in het bloedplasma wordt gewoonlijk 3-4 uur na orale inname van het geneesmiddel bereikt (farmacologische werking). Varenicline wordt verspreid over het hele weefsel, inclusief de hersenen. Het wordt nauwelijks gemetaboliseerd en daarom wordt meer dan 90% van het geneesmiddel onveranderd in de urine uitgescheiden. Varenicline wordt gewoonlijk binnen 24 uur na inname uit het lichaam verwijderd.

Wat zijn de indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel?


De indicatie voor gebruik is de wens van de patiënt om te stoppen met roken. Het is belangrijk op te merken dat het besluit en de inzet van de roker om zijn of haar verslaving voor eens en voor altijd op te geven cruciaal is.

Het is raadzaam de arts te raadplegen alvorens met de therapie te beginnen.

Wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van Champix?


Contra-indicaties voor het gebruik van Champix zijn, zoals bij elk geneesmiddel, de volgende: individuele gevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of een van de hulpstoffen, de leeftijd van de patiënt onder de 18 jaar, zwangerschap en borstvoeding.

Het is raadzaam alle gezondheidsproblemen met uw arts te bespreken voordat u het geneesmiddel inneemt.


Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Champix?


De belangrijkste bijwerking is misselijkheid, waarvoor de dosis geleidelijk wordt verhoogd.

Sommige patiënten hebben tijdens het gebruik van Champix de volgende bijwerkingen ondervonden malaise, braken, constipatie, diarree, opgeblazen gevoel in de buik, buikpijn, kiespijn, dyspepsie, winderigheid, droge mond, allergische rhinitis, keelirritatie, nasofaryngitis, sinusitis, bronchitis, gewichtstoename, verminderde eetlust, verhoogde eetlust, hoofdpijn, slaperigheid, vermoeidheid, agitatie, conjunctivitis, oogpijn, oorsuizen, blozen, jeuk, erytheem, acne, schimmelinfecties.

Als deze reacties optreden, stop dan met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg uw arts.

Als een van deze syndromen echter optreedt tijdens het gebruik van het geneesmiddel, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts of zoek spoedeisende medische hulp: daling van het aantal bloedplaatjes, diabetes, polydipsie, bloedsuiker, plotselinge stijging van de bloeddruk, convulsies, tremoren, lethargie, hypoesthesie; beroerte, hypertoniciteit, dysartrie, gebrek aan coördinatie, hypogeusia, circadiane slaapstoornissen, tijdelijk bewustzijnsverlies, myocardinfarct, angina pectoris, tachycardie, hartkloppingen, atriale fibrillatie, depressie. abnormale dromen Slapeloosheid, zelfmoordgedachten, agressie, paniekreacties, pathologisch denken, stemmingswisselingen, angst, hallucinaties, veranderd libido, psychose, somnambulisme, pathologisch gedrag, dysforie, bradyfrenie.

Ook wordt vermoed dat het middel kankerverwekkende stoffen bevat die kanker kunnen veroorzaken. In sommige landen heeft de fabrikant de verkoop van het geneesmiddel opgeschort.


Overdosis


Er zijn geen gevallen van overdosis varenicline bekend.

Interactie met andere geneesmiddelen


Er zijn geen klinisch significante interacties met andere geneesmiddelen vastgesteld, maar fysiologische veranderingen die optreden na stoppen met roken met of zonder behandeling met Champix kunnen de farmacokinetiek of farmacodynamiek van sommige geneesmiddelen veranderen, waarvoor dosisaanpassing nodig kan zijn (bijv. voor theofylline, warfarine en insuline).

Champix en alcohol


Gelijktijdige behandeling met alcohol wordt afgeraden, omdat alcohol de toxische effecten op het lichaam versterkt, waaronder het optreden van agressief gedrag en/of amnesie en convulsies.

Wat gebeurt er als u sigaretten rookt terwijl u Champix gebruikt?


Roken tijdens het gebruik van dit middel is niet gevaarlijk omdat het geen nicotine bevat en daarom geen overdosis of verslaving veroorzaakt. Patiënten geven aan dat zij vanaf dag 5 tot dag 35 van de behandeling de wens voelden om te stoppen met roken met nicotine, omdat zij geen plezier meer beleefden aan het roken.

Champix en autorijden


Voorzichtigheid is geboden bij gebruik van het middel en het besturen van voertuigen en complexe machines, omdat het middel duizeligheid en slaperigheid kan veroorzaken.


Samenstelling en farmaceutische vorm van Champix


Het preparaat is verkrijgbaar in omhulde tabletten met het werkzame bestanddeel varenicline 0,5 mg of 1 mg. Het is verpakt in blisterverpakkingen, in een kartonnen doos.

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, calciumhydrofosfaat, colloïdaal siliciumdioxide, croscarmellose-natrium, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol, titaandioxide, karmijnindigo.

Dosering en wijze van toediening


Het wordt oraal ingenomen, 1 hele tablet met veel water, ongeacht de maaltijden.

Het begin van de behandeling vereist geen onmiddellijke stopzetting van het roken. De patiënt moet beslissen wanneer hij stopt met roken. Gewoonlijk moet 1-2 weken voor deze datum met het geneesmiddel worden begonnen. De meest voorkomende behandeling is 12 weken.

Het wordt aanbevolen de dosis Champix geleidelijk te verhogen, maar de individuele dosis wordt rechtstreeks door de arts voorgeschreven.

De aanbevolen dosis is 2 keer per dag 1 mg varenicline, na gebruik van lagere doses gedurende 1 week:

 • Dag 1-3 - 0,5 mg eenmaal daags;
 • Dag 4-7 - 0,5 mg tweemaal per dag;
 • Dag 8 - beëindiging van de behandeling - 2 maal daags 1 mg.

Voor patiënten die aan het eind van week 12 met succes zijn gestopt met roken, kan het de moeite waard zijn een verdere kuur van 12 weken met tweemaal daags 1 mg te overwegen om de ontwenningsverschijnselen (een groep symptomen die optreden wanneer mensen abrupt stoppen met stoffen waaraan hun lichaam gewend is) te verminderen.

Een geleidelijke aanpak van het stoppen met roken met dit geneesmiddel wordt aanbevolen voor patiënten die niet abrupt kunnen of willen stoppen. De patiënten moeten gedurende de eerste 12 weken van de behandeling hun rookfrequentie verminderen en aan het eind van deze periode stoppen. Daarna blijft u het geneesmiddel nog 12 weken gebruiken, voor een totale behandeling van 24 weken.

Bij patiënten met matige nierinsufficiëntie, die de bijwerkingen van het geneesmiddel niet kunnen verdragen, kan de dosis worden verlaagd tot 1 mg eenmaal daags en tot 0,5 mg per dag bij ernstige patiënten.

Er is een verhoogd risico om te gaan roken na het stoppen met de drug. Daarom wordt aanbevolen de behandeling niet abrupt te staken, maar de dosis aan het einde van de behandeling geleidelijk af te bouwen.


Champix vs. Tabex


Beide geneesmiddelen zijn effectief en hebben hetzelfde effect, met verschillende effecten op het lichaam en verschillende werkzame bestanddelen.

Het actieve ingrediënt in Tabex, citizina, is een van planten afkomstige alkaloïde die actief het fysieke verlangen naar roken verlicht door de hersenreceptoren te irriteren die het genot van nicotine verschaffen. Elke nieuwe pil gaat gepaard met het gevoel dat je net een sigaret hebt gerookt. Op deze manier ontwikkelt de roker een overdosis tabakssyndroom. Deze toestand leidt uiteindelijk tot een afkeer van nicotine en vervolgens tot het verdwijnen ervan uit het leven.

Conclusie


Als u vastbesloten bent om te stoppen met roken, zal Champix er alles aan doen om de titel van uw actieve assistent te rechtvaardigen. Onthoud: je wil om de verslaving te overwinnen is de sleutel tot succes.

Wij raden u aan eerst uw arts te raadplegen! Vergeet niet de gebruiksaanwijzing en ons materiaal nogmaals te lezen voordat u het product voor het eerst gebruikt.

 • Jackson

  Hallo! Champix heeft geholpen een slechte gewoonte te doorbreken. Ik besloot te stoppen met roken in november toen mijn zoon werd geboren. Op de vastgestelde datum van stoppen met roken, verminderde ik het aantal sigaretten dat ik rookte van 15-20 naar 4.

 • Alvena Voice

  Ik ga ook stoppen met roken en jullie reacties moedigen me aan. Ik heb een maandvoorraad Champix gekocht, gebruik het 14 dagen. Ik begon niet meer dan 5 sigaretten per dag te roken, ik dacht dat het moeilijker voor me zou zijn. Als ik kan stoppen met roken, zal ik deze datum voor de rest van mijn leven onthouden.

 • Joy Sonne

  Het kostte me 2 pogingen. Ik nam Champix voor 24 weken en uiteindelijk is het me gelukt.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.