Modafinil zonder recept
4.70 / 56

Modafinil zonder recept

4.70 / 56

Ben je altijd moe? Gebrek aan energie en haast op het werk? De zitting nadert en u moet het programma van het jaar leren? Geen paniek: er is een effectief psychostimulant genaamd Modafinil voor jou.


Het helpt u zich te concentreren op de belangrijkste taken, stelt u in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken, verbetert uw geheugen, verhoogt uw efficiëntie, maakt u bestand tegen stressfactoren en voorkomt vooral dat u in slaap valt terwijl noodzakelijke dingen niet worden gedaan.
€41.64 €43.72

Modafinil - uw energie voor de dag


Wil je dit magische middel al in handen krijgen? Als u bekend bent met de werking van Modafinil, plaatst u gewoon een online bestelling op onze website en geniet u in een mum van tijd van de vrijgekomen energie.

Als dit daarentegen voor u een onontdekt geneesmiddel is, dan raden wij u aan, voordat u het koopt, ons materiaal te lezen waaruit u zult leren hoe Modafinil op het menselijk lichaam werkt, de indicaties en contra-indicaties voor het gebruik ervan, mogelijke bijwerkingen, en ook waar in Nederland u het geneesmiddel kunt kopen en waarom de beste prijs in onze apotheek is.

Prijs van Modafinil


Laten we het eens zijn, we houden allemaal van geschenken en bonussen. Voor onze klanten hebben wij een systeem van getrouwheids- en aanmoedigingskortingen ontwikkeld. Naast de ongelooflijk gunstige prijs in onze online apotheek, zult u aangenaam verrast zijn met extra bonussen wanneer u Modafinil koopt. Als u een verpakking van 10 capsules van 200 mg bestelt, kost een pil 4,1 euro in plaats van de gebruikelijke 4,3 euro. Als u een verpakking van 360 pillen bestelt, kost 1 pil slechts 1,63 euro en krijgt u 20 extra pillen cadeau.

Wij houden van onze klanten en staan altijd klaar om u alleen kwaliteitsproducten van officiële fabrikanten te leveren tegen de beste prijzen.

Kan ik Modafinil zonder recept kopen?


Ja, u kunt Modafinil kopen zonder recept van onze online apotheek, maar elke andere apotheek kan een recept van u vereisen om de aankoop te doen.


Voordelen van het kopen van medicijnen in een online apotheek


Het is een goed moment om te begrijpen waarom wij onze klanten graag alleen de beste prijzen bieden. Het antwoord is eenvoudig: wij hoeven niet de extra kosten te betalen die alle apotheken in de winkelstraten maken. De dure huur van apotheekruimte, de kosten van mooie etalages, de salarissen van apothekers en extra personeel, energierekeningen en extra belastingen - ze verschijnen altijd op de rekening van de klant, omdat apotheken een extra marge inlassen en zo de kosten voor de eindconsument vormen. Wij kunnen uw geneesmiddelen gemakkelijk rechtstreeks vanuit ons magazijn leveren en onze speciaal opgeleide managers geven u graag het nodige advies.

In dit geval, om een bestelling te plaatsen op onze site, hoeft u niet eens op te staan van uw favoriete stoel of van uw werk af te komen en van apotheek naar apotheek te rennen op zoek naar het juiste geneesmiddel. U hoeft alleen maar een online bestelformulier in te vullen en onze beheerders sturen u zo snel mogelijk de medicijnen die u nodig hebt, met vermelding van alle details van uw bestelling en met behoud van uw anonimiteit.

Wat is Modafinil en wat zijn de voordelen?


Modafinil is een effectief geneesmiddel dat u helpt de hersenactiviteit te verbeteren en wakker te blijven op de meest ongelegen momenten. Met zijn hulp kunt u gemakkelijk uw doel vinden en uw prestaties verbeteren.

Modafinil is uw trouwe assistent in de strijd tegen chronische vermoeidheid en geheugenstoornissen. Het is uw partner bij examens en ingewikkelde projecten.

Het is de beste vriend van een sporter tijdens de voorbereiding op diverse sportwedstrijden en ook voor het bereiken van persoonlijke resultaten, want de effecten ervan omvatten niet alleen een aanzienlijke toename van het fysieke uithoudingsvermogen, maar ook een vermindering van de eetlust, die door bodybuilders actief wordt gebruikt om een ideaal lichaam te creëren.

In de Verenigde Staten is het gebruik wijdverbreid onder mensen wier werk concentratie gedurende lange uren vereist en die in ploegendienst werken, zoals luchthavenverkeersinspecteurs, piloten, bedrijfsleiders, artsen die lange diensten draaien, reddingswerkers, politie en militairen, en beroemdheden tijdens actieve toeristische activiteiten.

Het is vermeldenswaard dat het middel niet verslavend en niet verslavend is, zoals veel geneesmiddelen met een soortgelijk werkingsmechanisme, en daarom zal zelfs langdurig gebruik geen significante bijwerkingen veroorzaken.


Wat is het werkingsmechanisme van Modafinil?


Wanneer het het lichaam binnenkomt, werkt de drug in op bepaalde gebieden van de medulla oblongata, waardoor belangrijke functies in het menselijk lichaam worden gestimuleerd. De werking van het ademhalingssysteem verbetert, de bloedsomloop versnelt en de snelheid van mentale reacties neemt toe, waardoor de mens in harmonie is, zich alert voelt en de hem opgedragen functies en taken met gemak en vertrouwen uitvoert.

Al deze effecten zouden verband houden met het vermogen van Modafinil om de niveaus van bepaalde neurotransmitters in de hersenen te wijzigen, zoals histamine, dopamine, serotonine en gamma-aminoboterzuur. Benadrukt moet echter worden dat het exacte werkingsmechanisme van modafinil op de hersenen nog steeds niet geheel duidelijk is.

Wat zijn de indicaties voor het nemen van modafinil?


Modafinil begon actief te worden gebruikt in de jaren 1970 en 1980. Aanvankelijk werd het middel gebruikt voor de behandeling van narcolepsie (een vrij zeldzame chronische hersenaandoening waarbij iemand plotseling op ongepaste tijden in slaap valt) en het apneusyndroom (een veel voorkomende aandoening die gepaard gaat met het abrupt verminderen of volledig stoppen van de ademhaling tijdens de slaap). Later werd het gebruikt voor de behandeling van stoornissen in verband met geheugen- en aandachtstekort, de ziekte van Alzheimer en depressie.

Tegenwoordig is de werking vrij breed en wordt het ook door gezonde mensen gebruikt als stimulerend middel van uiteenlopende aard; naast de bovengenoemde indicaties kunnen de volgende worden genoemd

 • chronisch vermoeidheidssyndroom
 • permanente slaperigheid overdag;
 • hyperactiviteit;
 • langzamere reacties en snelheid van waarnemen;
 • verminderd geheugen;
 • verminderd mentaal concentratievermogen;
 • bipolaire stoornissen.

U moet uw arts raadplegen voordat u dit geneesmiddel inneemt.


Wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van het product?


Zoals alle geneesmiddelen heeft Modafinil verschillende contra-indicaties:

 • Individuele overgevoeligheid voor modafinil of een van de hulpstoffen;
 • Zwangerschap;
 • Lactatieperiode;
 • Ernstige allergische reacties.

Bij gelijktijdig gebruik van orale anticonceptiva moet worden opgemerkt dat modafinil de werkzaamheid ervan vermindert en dat alternatieve anticonceptiemethoden moeten worden gebruikt.

Personen met een leverziekte of ernstige hart- en vaatziekten mogen Modafinil nooit innemen zonder eerst een arts te raadplegen.


Welke bijwerkingen Modafinil kan veroorzaken


Sommige patiënten hebben de volgende bijwerkingen genoemd bij het gebruik van Modafinil: frequente hoofdpijn, slapeloosheid, misselijkheid, diarree, dyspeptische aandoeningen, netelroos, huidschilfers, jeuk, rugpijn.

In deze gevallen moet het gebruik van het product worden gestaakt en moet medisch advies worden ingewonnen.

In sommige gevallen zijn ook ernstigere reacties waargenomen:

 • ernstige allergieën waarbij de lever of bloedcellen betrokken zijn;
 • zwelling van het gezicht, lippen, benen, keel; Quincke's oedeem;
 • Stevens-Jones-syndroom (ernstige overgevoeligheidsreacties van de huid als reactie op geneesmiddelen),
 • erythema multiforme (een inflammatoire huidaandoening die wordt gekenmerkt door verheven rode huidvlekken die er vaak uitzien als schietschijven en meestal symmetrisch over het lichaam zijn verdeeld en soms de slijmvliezen aantasten);
 • Het syndroom van Lyell (de ernstigste variant van allergische dermatitis);
 • DRESS-syndroom (een zeldzaam en ernstig overgevoeligheidssyndroom, een potentieel levensbedreigende bijwerking van het geneesmiddel);
 • angst en rusteloosheid;
 • koorts;
 • kortademigheid;
 • vergeling van de huid en sclerae;
 • verduistering van de urine
 • algemene uitputting.

Als een van deze reacties optreedt, stop dan onmiddellijk met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg een arts.


Alcohol kan gelijktijdig met Modafinil worden ingenomen


Deze combinatie mag niet worden gebruikt omdat het effect van alcohol recht tegenovergesteld is aan dat van modafinil - het vertraagt reacties en cognitieve functies.

Modafinil en sporters


Atleten, vooral diegenen die aan gymnastiek of boksen doen, zijn geïnteresseerd in het vermogen om de concentratie en aandachtsspanne te verhogen, het geheugen en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Hierdoor kunnen zij sneller en effectiever technieken beheersen, tactische elementen ontwikkelen en zich beter voorbereiden op wedstrijden.

Maar let op: het gebruik van het product is ten strengste verboden tijdens wedstrijden. Als u van plan bent een dopingcontrole te ondergaan, kies dan niet voor Modafinil om uw resultaten te verbeteren, want dit middel is verboden door het Wereld Anti-Doping Agentschap.

Modafinil en studenten


Modafinil staat bekend als een sterk intellectueel stimulerend middel dat studenten helpt hun concentratie te verbeteren, grote hoeveelheden informatie te onthouden en te verwerken, wat nuttig kan zijn tijdens serieuze studie-, afstudeer- of examentijd.


Samenstelling en vorm van het geneesmiddel


Het geneesmiddel is verkrijgbaar in tabletvorm; elke tablet bevat een bepaalde dosis (100 mg of 200 mg) van het werkzame bestanddeel en een aantal hulpstoffen.

Het aantal pillen in een verpakking, hun samenstelling, kleur en vorm kunnen variëren naargelang de fabrikant van het geneesmiddel.

Dosering en toediening van Modafinil


Het geneesmiddel is verkrijgbaar in de vorm van tabletten, die elk een bepaalde dosis (100 mg of 200 mg) werkzame stof en een aantal hulpstoffen bevatten:

Het aantal tabletten in de verpakking, de configuratie, de kleur en de vorm ervan kunnen per geneesmiddelenfabrikant verschillen.

Er zijn twee tabletten beschikbaar: 100 mg en 200 mg.

Het middel moet 's ochtends worden ingenomen, na de maaltijd, met veel water.

De gebruikelijke dagelijkse dosis is 100-200 mg, maar in sommige gevallen kan de dosis worden verhoogd tot 400 mg per dag. Modafinil moet niet 's middags worden ingenomen als u goed wilt slapen.

Voordat u Modafinil begint te gebruiken, moet u uw arts raadplegen, die de vereiste dagelijkse dosis zal bepalen.

Wij adviseren 50 mg in te nemen als u uw activiteit in de komende 3-4 uur moet verhogen. Het wordt aanbevolen te beginnen met de laagste dosis.

100 mg houdt u tot 8 uur wakker, een ideale dosering voor wie veel werk te doen heeft maar tegen middernacht in slaap wil vallen.

200 mg Modafinil verbetert de cognitieve functie aanzienlijk en houdt u tot 12 uur wakker.

400 mg Modafinil houdt u 24 uur wakker, maar wees voorzichtig met deze dosering en neem het niet regelmatig. In dit geval moet de dosis worden verdeeld in twee doses, 's morgens en 's avonds.

Hogere doses dan deze verbeteren de cognitieve functie niet, dus het heeft geen zin deze te overschrijden.

De meest effectieve actie is om de pil 2-3 uur voor een belangrijke gebeurtenis waarbij je je hard moet concentreren in te nemen, of dat nu een training of een examen is.


Modafinil en generieke geneesmiddelen


Provigil is een gepatenteerd geneesmiddel met het actieve bestanddeel modafinil. Provigil heeft hetzelfde werkingsspectrum als modafinil.

Er zijn verschillende generieke geneesmiddelen, d.w.z. generieke geneesmiddelen (gebaseerd op dezelfde hoeveelheid en kwaliteit van het werkzame bestanddeel als het oorspronkelijke geneesmiddel) die vrijwel identiek zijn aan Provigil en Modafinil.

De populairste generieke geneesmiddelen van Modafinil zijn Modvigil en Modalert. Ze bevatten dezelfde dosis werkzame stof als het gepatenteerde geneesmiddel, maar zijn veel goedkoper.

Conclusie


Als je weinig energie hebt en ervan droomt om in het lichaam van een echte superman te zitten die de moeilijkste en meest verwarrende uitdagingen aangaat, dan is Modafinil de juiste keuze.

Het volstaat een paar klikken en wij leveren dit wondermiddel op het door u opgegeven adres, maar voordat u de pillen bestelt, raden wij u aan onze aanbevelingen nog eens te raadplegen en alle nuances van de werking van het middel te beoordelen.

 • Maeve

  Modafinil heeft me geholpen om een normaal leven te leiden zonder depressie. Ik neem het sinds ik 17 jaar oud was. In eerste instantie werd Modafinil voorgeschreven als een supplement voor angst en slaapstoornissen.

 • Hannah

  Ik kan het niet geloven. Het is precies zoals iedereen zegt dat het is! Ik reageer nooit zo goed op medicijnen. Na 2 dagen voel ik me als een ander mens.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.