Waar kan ik Priligy (Dapoxetine) kopen zonder voorschrift?
4.84 / 43

Waar kan ik Priligy (Dapoxetine) kopen zonder voorschrift?

4.84 / 43

Priligy is een geneesmiddel dat in Nederland bekend is voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing bij mannen. Het werkzame bestanddeel van deze genezende pillen is dapoxetine, dat door mannen perfect wordt verdragen en hen helpt hun vroegere seksuele zelfvertrouwen en eetlust terug te krijgen.

€45.36 €47.63

Het erectiemiddel Priligy: wees een marathonloper, geen sprinter


Voortijdige ejaculatieproblemen kunnen elke man treffen, ongeacht zijn leeftijd. Dan begint hij zich onzeker te voelen, ontwikkelt hij complexen en als gevolg daarvan communicatieproblemen met zijn partner, die in ernstige gevallen leiden tot het verbreken van de relatie. Depressie is ook een mogelijkheid. Maar niet voor jou! Wij staan klaar om u het wondermiddel Priligy voor te stellen, dat de vreugde van seksuele genoegens en de levenslust zal herstellen.

Laten we samen alle kenmerken van Priligy uitzoeken en de vragen beantwoorden: hoe dit middel precies werkt, of er contra-indicaties zijn voor het gebruik ervan en of er gevallen van overdosering zijn, en ook hoe het moet worden ingenomen en of Priligy kan worden vervangen door een goedkoper generiek middel. En we zullen u ook het geheim vertellen waarom de beste prijs van Priligy die van onze site is, die u nu voor uw ogen kunt zien.

Prijs van Priligy


Als u al Priligy-producten hebt gebruikt, weet u hoe doeltreffend ze zijn en hoe ongelooflijk duur ze zijn. Wij, daarentegen, bieden u, als onze gewaardeerde klant, de aankoop van een kwaliteitsproduct dat goed werkt voor een absoluut adequate prijs, met voordelen en bonussen voor uzelf.

Welke voordelen staan u te wachten in onze apotheek? Laten we een voorbeeld bekijken. Als u een grote verpakking van 180 pillen koopt, betaalt u slechts EUR 2,61 in plaats van de gebruikelijke EUR 4,76 voor 1 pil, wat u dichter bij het toppunt van gelukzaligheid brengt. En we zullen je ook 10 extra pillen geven. Als u echter ook het kleinere pakje pillen koopt, bespaart u al 2,27 euro. Is dat geen goede reden om te profiteren van de betere prijs en vroeg te bestellen op onze site?


U kunt Priligy kopen zonder recept


Ons antwoord is ondubbelzinnig ja. Wij hebben immers geen moreel recht om tussen u en uw volledig en bevredigend seksleven te staan. U hoeft alleen maar op een paar knoppen te klikken en onze feeënmanagers gaan meteen aan de slag om uw bestelling binnen een paar uur in te pakken en te verzenden. Houd er echter rekening mee dat niet alle apotheken u met dezelfde eerlijkheid en aandacht zullen behandelen, en daarom moet u misschien een recept voorleggen om het geneesmiddel te kopen.

Wat zijn de voordelen van het kopen bij een online apotheek?


De voordelen van het kopen van geneesmiddelen bij een online apotheek worden steeds duidelijker.

Ten eerste is het een aanzienlijke besparing van tijd en zenuwen. U hoeft geen apotheken af te struinen op zoek naar het juiste medicijn. U bestelt het geneesmiddel gewoon online vanuit uw luie stoel en krijgt het direct in handen op het aangegeven adres.

Ten tweede gaat het om privacy. Niemand zal je aankijken als je de apotheker vraagt of het medicijn dat je nodig hebt in voorraad is. Onze online apotheek zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen, want de privacy van onze klanten is voor ons altijd een prioriteit.

Ten derde, volledige toegang tot informatie. U kunt alle benodigde informatie direct op onze website lezen en als u meer advies nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze gekwalificeerde specialisten die al uw vragen zullen beantwoorden.

Ten vierde gaat het om uw veiligheid en uw gezondheid, want u hoeft niet in contact te komen met zieke mensen als u in de rij voor de apotheek staat. En ja, natuurlijk, het tonen van uw recept om het geneesmiddel te kopen.

Ten vijfde gaat het om het besparen van geld, want we hebben al bewezen dat onze apotheek u de beste prijs voor medicijnen biedt. Waarom is het zo goedkoop? De reden is dat wij het geld dat normale apotheken uitgeven aan het huren van panden, aan dure etalages, aan salarissen voor kantoorpersoneel, aan extra belastingen, ophopen in een systeem van bonussen en kortingen, waardoor u alleen hoogwaardige geneesmiddelen kunt kopen tegen een betaalbare prijs.


Wat Priligy is en waarvoor het wordt gebruikt


Als bij u voortijdige zaadlozing is vastgesteld, dan is Priligy uw vriend en helper op de momenten die u beslist wilt verlengen. Het middel heeft een cumulatief effect en, zoals de meeste mannen hebben gemerkt, na verloop van tijd kan de duur van de geslachtsgemeenschap worden verlengd met een factor 3 of zelfs 4. Een uitstekend resultaat, nietwaar?

Wat is voortijdige zaadlozing en wat zijn de symptomen ervan?


Premature ejaculatie of voortijdige zaadlozing is een aandoening waarbij een man de seksuele opwinding niet onder controle kan houden, waardoor de geslachtsgemeenschap lang genoeg duurt om zijn partner seksueel genot te verschaffen.

De meest voorkomende oorzaken zijn psychologische factoren (stress, angsten, overprikkeling), evenals langdurige seksuele onthouding, overgevoeligheid van de eikel of ontstekingsprocessen in de prostaatklier.

In deze situatie kunnen de volgende symptomen optreden:

 • Ejaculatie treedt al op bij minimale opwinding;
 • Ejaculatie kan plaatsvinden vóór het inbrengen van de penis;
 • Onderbreking van de ejaculatie reflex;
 • Korte geslachtsgemeenschap, gekenmerkt door fundamenteel verschillende orgasmen.

Hoe Priligy werkt: werkingsmechanisme


De werking van het geneesmiddel is gebaseerd op het verhogen van de concentratie serotonine. Dit is een stof die zenuwcellen helpt om impulsen aan elkaar door te geven. Door zich op te hopen tussen zenuwcellen, verhoogt het het aantal remmende impulsen in de ejaculatiecentra van de hersenen. Er is een onderdrukking van de activiteit van soortgelijke centra in het ruggenmerg. Het ruggenmerg genereert impulsen die ejaculatie veroorzaken. De werkzame stof dapoxetine vermindert de geleiding van zenuwvezels, waardoor de duur van de geslachtsgemeenschap toeneemt. Het ontvangt informatie van receptoren in de penis en prostaatklier.

Eenmaal in het lichaam begint de drug binnen 1-2 uur te werken. Het maximale effect duurt 5-6 uur.


Wat zijn de indicaties voor Priligy


Priligy is geïndiceerd voor mannen tussen 18 en 64 jaar, mits alle medische onderzoeken zijn afgerond en de diagnose voortijdige zaadlozing is gesteld. De werkzaamheid bij mannen ouder dan 65 jaar is niet aangetoond.

Het is niet bedoeld voor voortdurend dagelijks gebruik en mag alleen worden ingenomen wanneer geslachtsgemeenschap is gepland. Het middel mag niet vaker dan eenmaal per 24 uur worden gebruikt.

De pillen helpen bij de aanwezigheid van de volgende factoren: een erectie treedt voortijdig op tijdens seksuele opwinding, de latente ejaculatietijd is minder dan 2 minuten, de man kan de ejaculatie niet onder controle houden, problemen met de erectiele functie worden al meer dan 6 maanden waargenomen, leidt tot de ontwikkeling van depressieve toestanden. Het is verboden dapoxetine tegelijk met verdovende middelen in te nemen.

Priligy blokkeert het probleem van vroegtijdige zaadlozing slechts tijdelijk. Om de pathologische toestand op te heffen, is het noodzakelijk een onderzoek te ondergaan om de oorzaak van de vroegtijdige zaadlozing vast te stellen.

Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van Priligy?


Contra-indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel zijn:

 • Patiënten bij wie voortijdige ejaculatie niet is vastgesteld en bevestigd;
 • Overgevoeligheid of individuele allergie voor het werkzame bestanddeel of voor een van de bestanddelen van het geneesmiddel;
 • hartfalen, wat zich kan uiten als zwelling van de onderste ledematen, dyspneu;
 • hartgeleidingsstoornissen, ernstige hart- en vaatziekten;
 • myocardinfarct, flauwvallen, manie en ernstige depressie;
 • leverziekte - cirrose, hepatitis, chronisch leverfalen;
 • nierziekte.

Personen onder de 18 jaar mogen het middel niet innemen.

Zelfs als er geen contra-indicaties zijn, is het raadzaam uw arts te raadplegen voordat u Priligy inneemt en hem/haar op de hoogte te stellen van eventuele ziekten, allergieën en medicijnen die u gebruikt.


Wat zijn de bijwerkingen van Priligy?


Priligy wordt over het algemeen goed verdragen door mannen, maar soms kunnen ongewenste effecten optreden tijdens het gebruik van het geneesmiddel. De meeste bijwerkingen treden op bij mannen die de mogelijke doses van het geneesmiddel overschrijden.

Enkele van de bijwerkingen zijn: misselijkheid, diarree of constipatie, braken, opgeblazen gevoel in de buik, winderigheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, duizeligheid, trillen van de ledematen, verminderd libido, impotentie, onstabiele psycho-emotionele toestand, manie, vermoeidheid, verminderde concentratie, hartritmestoornissen, bloeddrukpieken, onverklaarbare angst, koorts, opvliegers, tijdelijke gehoor- en gezichtsstoornissen, verstopte neus, droge mond, jeuk.

Het is ten strengste verboden het middel tegelijk in te nemen met antidepressiva, anti-epileptica, slaappillen, kalmeringsmiddelen en antibiotica.

Bij dergelijke verschijnselen het gebruik van het geneesmiddel staken en contact opnemen met uw arts; in bijzondere gevallen naar de spoedeisende hulp gaan.

Wat te doen bij een overdosis drugs


In het algemeen omvatten de symptomen van overdosering bijwerkingen zoals slaperigheid, maag-darmstoornissen, misselijkheid en braken, tachycardie, tremor, agitatie en duizeligheid.

Er is geen specifieke behandeling. De behandeling kan symptomatisch en ondersteunend zijn. Wegens de hoge graad van eiwitbinding en het grote distributievolume van dapoxetinehydrochloride is het onwaarschijnlijk dat dialyse, hemoperfusie en bloedvervanging nuttig zijn.

De drug kan worden ingenomen met alcohol


Het geneesmiddel en alcohol mogen niet tegelijkertijd worden ingenomen, omdat dit ongewenste reacties kan veroorzaken, zoals ernstige hart- en vaatziekten en leverstoornissen.

Wat gebeurt er als u een voertuig bestuurt terwijl u Priligy gebruikt?

Dapoxetine kan flauwvallen en duizeligheid veroorzaken en daarom wordt autorijden en het verrichten van werk dat bijzondere concentratie vereist tijdens het gebruik van het geneesmiddel afgeraden. Bovendien kunnen mannen na inname van de pillen een verminderde alertheid en een verminderde aandachtsspanne ervaren.


Samenstelling en vorm van het geneesmiddel


Het geneesmiddel wordt geleverd in de vorm van tabletten in blisterverpakking, die in een kartonnen doosje zitten. De configuratie, kleur en vorm van de tabletten kunnen per fabrikant verschillen. Elke tablet bevat een bepaalde hoeveelheid van het werkzame bestanddeel, dapoxetine: 30 mg en 60 mg.

Naast het hoofdbestanddeel bevat het geneesmiddel de volgende hulpstoffen: lactosemonohydraat, microkristallijne cellulose, croscarmellose-natriumzout, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Hoe Priligy in te nemen en welke dosering te volgen


Priligy wordt oraal ingenomen zonder kauwen en met voldoende water, ongeacht of u eet of niet. Het middel mag niet vaker dan eenmaal per 24 uur worden ingenomen. Opgemerkt zij dat het middel niet dagelijks wordt gebruikt en 1-3 uur voor de geplande geslachtsgemeenschap moet worden ingenomen.

De effectieve dosering kan individueel door de arts worden voorgeschreven! Gebruik het product niet in hoge doses.

Wij adviseren te beginnen met 30 mg 1-3 uur voor de geslachtsgemeenschap. Als dit niet effectief is, verhoog dan de dosis tot 60 mg per dag. De maximaal toegestane hoeveelheid is 90 mg, maar alleen op voorschrift van een arts voor mannen met overgewicht. Het effect duurt 5-6 uur.

Zorg ervoor dat u 6 maanden na inname van het medicijn opnieuw test.

Wat is beter: het origineel of de generieke


In veel gevallen lijkt de generieke versie qua samenstelling op het oorspronkelijke geneesmiddel (hetzelfde actieve bestanddeel, dezelfde dosering, soortgelijke hulpstoffen), maar in tegenstelling tot het geoctrooieerde geneesmiddel hoeven de fabrikanten van generieke geneesmiddelen geen zeer dure studies uit te voeren en hoeven zij niet te investeren in het verkrijgen van een octrooi. Generieke geneesmiddelen hebben echter iets meer hulpstoffen, waardoor voor sommige daarvan allergieën kunnen ontstaan. De vraag wat te kiezen, het originele geneesmiddel of het generieke, is aan iedereen: als u een 100% doeltreffend en hoogwaardig geneesmiddel wilt, kies dan het originele Priligy; als de prijs belangrijker is, kies dan een hoogwaardig generiek.


Product feedback


Mannen delen graag hun ervaringen met het gebruik van het product. Meer dan 90% van de mannen merkt dat de duur van de geslachtsgemeenschap letterlijk 2-3 weken na het innemen van deze heerlijke pillen toeneemt en verbetert.

Conclusie


Dus, na alle aspecten in verband met Priligy te hebben overwogen, weet u nu zeker dat de verhoging van de duur van de geslachtsgemeenschap met 3 tot 4 keer echt is! Als u klaar bent om een stap te zetten naar een beter seksleven, dan is deze stap het bestellen van het medicijn van onze website tegen de goedkoopste prijs.

Vergeet echter niet dat om het middel te gebruiken u een bevestigde diagnose van vroegtijdige ejaculatie moet hebben. In alle andere gevallen moet u het middel niet innemen, omdat de voordelen en de doeltreffendheid ervan voor gezonde mannen niet zijn bewezen.

 • Ymke

  Zeer gemakkelijk te gebruiken en snelwerkend, effect duurt ongeveer 12-14 uur

 • david

  Het product werd op tijd geleverd en het deed wonderen vanaf dag 1. Ik raad het ten zeerste aan voor een effectieve prestatieverhoger.

 • Mathias

  Geweldig product! Drink veel water!

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.