Amoxil (Amoxicilline) kopen zonder recept
4.90 / 115

Amoxil (Amoxicilline) kopen zonder recept

4.90 / 115

Voor verkoudheden of infecties van de urinewegen is er een uiterst doeltreffende oplossing: Amoxil, een breedspectrumantibioticum dat in Nederland al lang bekend staat om zijn snelle werking. Eenmaal in ons lichaam werken de pillen binnen 1-2 uur, waardoor we dichter bij een snel herstel komen.

€49.43 €51.90

Amoxil: een krachtig antwoord op hardnekkige infecties


Zoals zo vaak gebeurt, heb je een belangrijke vergadering gepland en bereid je je actief voor, maar dan krijg je de eerste symptomen van een verkoudheid. Je zou kunnen denken dat alles verloren is, maar dat is niet het geval.

In onze online apotheek vindt u niet alleen een volledige beschrijving van Amoxil, dit wondermiddel, maar ook de beste prijs.

De prijs van Amoxil


De kosten van dit geneesmiddel kunnen van apotheek tot apotheek aanzienlijk verschillen. Wij bieden u alleen gecertificeerde kwaliteitsmedicijnen rechtstreeks van de fabrikant. Het kost maar een paar klikken en het medicijn wordt tegen de beste prijs op uw adres afgeleverd. Hoe meer verpakkingen Amoxil u koopt, hoe groter de korting.

Kan ik Amoxil kopen zonder recept


Op onze website kunt u Amoxil zonder recept bestellen - vul gewoon een online bestelformulier in en nadat uw bestelling is verwerkt, sturen onze managers u het geneesmiddel zo snel mogelijk toe.

Als u Amoxil echter in andere apotheken koopt, kan u worden gevraagd uw recept te laten zien.

Lees aandachtig de aanwijzingen voor de tabletten voordat u het geneesmiddel bestelt.


Voordelen van het kopen van uw medicijnen in een online apotheek


De afgelopen jaren zijn de voordelen van online apotheken steeds duidelijker geworden:

U hoeft niet in contact te komen met een groot aantal mensen en te raden of u een infectie van hen heeft opgelopen, want de benodigde medicijnen worden bij u thuis bezorgd;

u kunt de beschrijving van het geneesmiddel op de website lezen en zelfs een vrij zeldzaam geneesmiddel vinden, omdat het aanbod van online apotheken veel groter is dan wat een gewone apotheek kan aanbieden;

Het is een echte tijdsbesparing, want u hoeft zich niet aan te passen aan de werktijden van de apotheek en u kunt in het algemeen geneesmiddelen kopen zonder uw huis te verlaten of uw werk te onderbreken.

Er zijn duizenden aanbiedingen van een verscheidenheid aan geneesmiddelen tegen concurrerende prijzen en de beste getrouwheidsprogramma's, omdat de internetapotheek geen marge op geneesmiddelen hoeft vast te stellen, wat typisch is voor een normale apotheek met al zijn bijkomende kosten, of het nu gaat om de huur van panden of dure etalages, zonder welke geen enkele winkel denkbaar is.


Wat is Amoxil en waarvoor wordt het gebruikt?


Amoxil is een van de meest populaire en doeltreffende bacteriedodende antimicrobiële middelen. Het wordt al meer dan 40 jaar gebruikt om vele bacteriële infecties met succes te behandelen. Het actieve bestanddeel Amoxicilline vernietigt onherroepelijk de celstructuur van de schadelijke bacteriën in het centrum van hun ontstaan, waardoor ze sterven en er geen terugval of overgang van de ziekte naar een chronisch stadium optreedt.

Bronchitis, longontsteking, keelpijn, pyelonefritis, urethritis, gastro-intestinale infecties, gonorroe, leptospirose, besmettelijke huid- en weke delenziekten, listeriose - dit is geen volledige lijst van ziekten die door Amoxil worden verslagen.

Hoe Amoxil werkt op het menselijk lichaam


Het werkzame bestanddeel van het amoxicillinepreparaat is een breedspectrum bacteriedodend middel uit de semi-synthetische penicillinegroep, dat de synthese van de bacteriële celwand remt.

Na inname van de tabletten wordt de werkzame stof vrij snel en voor ongeveer 85-90% opgenomen in de dunne darm. De maximale concentratie in het bloedplasma treedt 1-2 uur na inname van de tablet op: met andere woorden, Amoxil begint intensiever te werken na de aangegeven tijd. Amoxicilline wordt voornamelijk door de nieren uitgescheiden. De halfwaardetijd van amoxicilline is 1-1,5 uur.


Wat zijn de indicaties voor Amoxil


Aangezien Amoxil een breedspectrumantibioticum is, wordt het gebruikt voor een nogal uiteenlopende reeks infecties:

 • infecties van de bovenste en onderste luchtwegen (keelpijn, tonsillitis, sinusitis, otitis media, longontsteking, verergering van chronische bronchitis, streptokokkenfaryngitis);
 • Seksueel overdraagbare aandoeningen (chlamydia, gonorroe);
 • Infecties van het urogenitale systeem (blaasontsteking, urethritis, pyelonefritis, gynaecologische en verloskundige infecties)
 • Huid- en weke delen, bot- en gewrichtsinfecties (osteomyelitis, mastoïditis, ziekte van Lyme);
 • ter voorkoming van infecties tijdens een operatie.

Amoxicilline is doeltreffend bij de behandeling van maag- en darmzweren, waarvoor het moet worden gecombineerd met metronidazol en claritromycine.

Raadpleeg uw arts voordat u met de behandeling begint!


Wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel?


Een van de belangrijkste contra-indicaties is overgevoeligheid en intolerantie voor het belangrijkste werkzame bestanddeel of voor een van de hulpstoffen van het geneesmiddel.

Amoxicilline wordt ook niet aanbevolen voor gebruik bij mononucleose, omdat er een grote kans bestaat op huiduitslag en toxisch-allergische reacties, die in ernstige gevallen kunnen leiden tot ziekenhuisopname.

Tijdens de zwangerschap wordt amoxicilline alleen voorgeschreven als het potentiële voordeel voor de moeder veel groter is dan de risico's voor de foetus. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de borstvoeding. Het wordt niet aanbevolen voor de behandeling van kinderen jonger dan 1 jaar.

Mensen met ernstige aandoeningen van het spijsverteringskanaal die gepaard gaan met diarree en braken mogen amoxicilline niet gebruiken, omdat het risico bestaat dat het geneesmiddel minder goed wordt opgenomen.

Mag men alcohol drinken tijdens de behandeling met Amoxil?


Ja, u mag alcohol in beperkte hoeveelheden drinken terwijl u het antibioticum Amoxil neemt. Alcohol heeft geen wisselwerking met amoxicilline.

Veel artsen raden echter aan de consumptie van ethylalcohol te vermijden om een algemene vermindering van de werkzaamheid van het geneesmiddel te voorkomen.

Amoxil en autorijden


Als u amoxicilline gebruikt, wees dan voorzichtig bij het besturen van voertuigen of het bedienen van complexe machines. Duizeligheid en reacties van het zenuwstelsel zijn mogelijk.


Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van Amoxil?


Over het algemeen wordt het geneesmiddel zeer goed verdragen door de patiënten.

In sommige gevallen kunnen echter de volgende bijwerkingen optreden: allergische reacties, huiduitslag, jeuk, netelroos, misselijkheid, braken, diarree, verlies van eetlust, droge mond, smaakstoornissen, opgeblazen gevoel, abdominaal ongemak en pijn, lichte verhoging van leverenzymen, duizeligheid, hoofdpijn, algemene zwakte. Stop het gebruik als een of meer van deze symptomen optreden.

Meer ernstige bijwerkingen zijn anafylactische shock en neurotisch oedeem, serumziekte, vasculitis (verstoring van de bloedtoevoer naar een weefsel, orgaan of groep organen en het disfunctioneren daarvan), colitis, interstitiële nefritis, candidiasis van de slijmvliezen, convulsies.

Als u last heeft van een van deze effecten, stop dan onmiddellijk met het gebruik van Amoxil en neem contact op met uw arts of vraag onmiddellijk medisch advies!

Amoxil overdosis


Bij accidentele overdosering kunnen de volgende reacties optreden: misselijkheid, braken, diarree, verstoring van het water-elektrolyt evenwicht.

Maagspoeling kan onmiddellijk na inname worden uitgevoerd. In sommige gevallen wordt ook een eenmalige dosis actieve kool voorgeschreven, afhankelijk van het lichaamsgewicht van de patiënt, laxeermiddelen met een zoutoplossing (natriumsulfaat, magnesiumsulfaat) of hemodialyse (bloedzuivering door middel van een "kunstlever").


Samenstelling en vorm van Amoxil


Het geneesmiddel wordt geleverd in de vorm van tabletten, verpakt in blisterverpakkingen. Er zijn verschillende doseringen van het geneesmiddel: 250 mg 500 mg. Amoxil-K (amoxicilline- en clavulaanzuurcomplex) is verkrijgbaar in doseringen van 650 mg en 1000 mg. Elke tablet bevat een strikt bepaalde dosis van het werkzame bestanddeel - amoxicilline. Het geneesmiddel is ook verkrijgbaar als poeder voor injectie.

Naast de werkzame stof bevatten de tabletten gewoonlijk hulpstoffen: natriumcroccalmaat (type A), povidon, calciumstearaat. Het aantal tabletten in een verpakking, evenals de kleur en de vorm, kunnen per fabrikant verschillen.

Geneesmiddeleninname en -dosering


Alvorens de behandeling met amoxicilline te beginnen, is het raadzaam vooraf te testen op overgevoeligheidsreacties voor penicillines en cefalosporines. Merk op dat kruisgevoeligheid en resistentie tussen penicillines en cefalosporines kan voorkomen.

Tabletten voor orale toediening. De hele tablet moet binnen 1 uur na de maaltijd met veel water worden doorgeslikt. Neem het antibioticum niet in op een lege maag. Het wordt aanbevolen om zoveel mogelijk te drinken tijdens de gehele kuur.

De dagelijkse dosis wordt berekend op basis van de infectie, de ernst ervan en het lichaamsgewicht van de patiënt.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u met de behandeling begint; de dosering wordt voor elke patiënt afzonderlijk bepaald!

Als de infectie mild of matig ernstig is, moet de medicatie gedurende 5-7 dagen worden ingenomen. Bij streptokokkeninfecties moet de behandeling echter ten minste 10 dagen duren. De behandeling moet ten minste 48 uur worden voortgezet nadat alle symptomen zijn verdwenen.

Stop de behandeling niet, ook al zijn alle symptomen verdwenen voor het einde van de voorgeschreven behandeling. Als u de behandeling voortijdig stopt, kunt u resistentie tegen het geneesmiddel ontwikkelen, waardoor het bij een soortgelijke infectie mogelijk niet werkt.

Hieronder staan de aanbevolen doses voor volwassenen en kinderen voor verschillende ziekten.


Bij volwassenen en kinderen boven de 40 kg, 250 mg tot 500 mg Amoxil driemaal daags, of 500 mg tot 1000 mg tweemaal daags. Bij sinusitis, longontsteking en andere ernstige infecties moet driemaal daags 500 tot 1000 mg worden ingenomen. De dagelijkse dosis kan worden verhoogd tot maximaal 6 g.

Bij kinderen die minder dan 40 kg wegen, wordt in de meeste gevallen een dagelijkse dosis van 40-90 mg per kg in drie doses aanbevolen, of 25-45 mg per kg in twee dagelijkse doses. De maximale dagelijkse dosis voor kinderen is 100 mg per kilogram lichaamsgewicht.

Bij kinderen van 5-10 jaar wordt een eenmalige dosis van 250 mg voorgeschreven. Voor kinderen tussen 2 en 5 jaar wordt een dosis van 125 mg gebruikt, waarvoor een tablet van 250 mg in tweeën wordt gedeeld.

Voor kinderen jonger dan 2 jaar wordt Amoxil dagelijks voorgeschreven in een dosis van 30 mg per lichaamsgewicht. De maximale dosis is 60 mg/kg per dag.

Voor kinderen en volwassenen is het interval tussen de doses 8 uur.

De duur van de behandeling wordt bepaald door de gevoeligheid van de patiënt voor de voorgeschreven behandeling.


Interactie van Amoxil met andere geneesmiddelen


Als u al medicijnen gebruikt, informeer dan uw arts en vraag of deze medicijnen verenigbaar zijn met Amoxicilline.

Neem het geneesmiddel niet in met Probenecid (gelijktijdig gebruik kan de bloedspiegel van Amoxicilline verhogen en verlengen), Allopurinol (grote kans op allergische reacties), Tetracyclines (kunnen het bactericide effect van Amoxicilline verminderen), Methotrexaat (mogelijke toename van de toxiciteit).

Specifieke effecten op het lichaam


Merk op dat bij gelijktijdig gebruik van Amoxil en orale anticonceptiva de werkzaamheid van deze laatste kan verminderen. Het gebruik van andere anticonceptiemiddelen, zoals condooms, wordt aanbevolen tijdens de behandeling.

Personen met een verminderde leverfunctie moeten Amoxicilline met voorzichtigheid gebruiken. Tijdens langdurige behandeling wordt aanbevolen de functie van verschillende organen en systemen, waaronder de nier-, lever- en hematopoëtische functie, periodiek te beoordelen.

Door zijn werking op een grote verscheidenheid van bacteriën kan het geneesmiddel ook als monotherapie worden gebruikt in gevallen waarin een therapie met een combinatie van twee of meer antibiotica noodzakelijk zou zijn, waardoor een extra belasting van het lichaam en het optreden van verdere bijwerkingen wordt vermeden.

Beoordelingen van Amoxil


In het algemeen heeft Amoxil zich reeds lang bewezen als een doeltreffend geneesmiddel tegen een betaalbare prijs. Respondenten die het middel hebben gebruikt, hebben een vrij snelle verbetering van de gezondheid en de verdraagbaarheid van het middel zonder bijwerkingen gemeld.

Er is echter een klein percentage (tot 5%) van de patiënten die bijwerkingen van het geneesmiddel ervaren. Zij beweren echter dat zij, ondanks het optreden van deze effecten, er met Amoxil in geslaagd zijn te herstellen.

Slotwoord


Wij hebben veel vragen beantwoord die u misschien heeft over het gebruik van Amoxil en weten dat Amoxil een betrouwbare vriend is die helpt infecties te bestrijden en u zo snel mogelijk weer uw normale leven te laten leiden.

Met een recept of voldoende informatie bent u een stap dichter bij herstel: bestel het preparaat gemakkelijk op onze website.

Het ga je goed!

 • Mark

  Ik begon de symptomen van een gewone verkoudheid te krijgen en liet het een beetje op zijn beloop, maar toen veranderde het in een oorontsteking en sinusitis in zijn geheel. Ik heb hiervoor Amoxil gebruikt, en dat werkte geweldig. Ik word er om de een of andere reden wel een beetje gespannen van, dus ik neem het aan het begin van de dag om mijn slaap niet te verpesten.

 • Dirk

  Hallo! Ik kreeg Amoxil voorgeschreven na een langdurige sinusinfectie die bijna chronisch werd. Ik herstelde vrij snel,

 • Jacob

  Amoxil werd mij voorgeschreven toen ik een oorontsteking had. Het duurde 7 dagen behandeling om van de symptomen af te komen, maar het veroorzaakte wel een allergische reactie. Jeuk en uitslag in nek en gezicht.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.