Antabus (Disulfiram) online kopen
4.78 / 94

Antabus (Disulfiram) online kopen

4.78 / 94

Antabuse is een geneesmiddel voor chronisch alcoholisme. Antabuse blokkeert het enzym dat betrokken is bij de verwerking van alcohol, en veroorzaakt uiterst onaangename bijwerkingen die het drinken verder kunnen verhinderen.

€37.91 €39.81

Antabus: nee zeggen tegen alcoholverslaving


Globalisering, constante stress, een snel levenstempo, problemen op het werk of thuis... dit alles leidt tot een verlangen naar ontspanning. In het begin kan het een glas bier of wijn zijn, maar als de stress voorbij is, gebeurt het vaak dat iemand de dosering van de drank verhoogt en het regelmatig gaat drinken, omdat het na het drinken de illusoire indruk geeft dat alle problemen verdwijnen en in het niets oplossen. Voor sommige mensen is het een hengel waaraan ze verslaafd raken, gevolgd door veel sterkere alcohol die, indien niet tijdig gestopt, een ernstige verslaving kan worden. Dit is slechts één van de vele manieren waarop alcoholisme zich kan ontwikkelen.

Alcoholisme is een ziekte waarvan de ontwikkeling wordt veroorzaakt door het frequente gebruik van alcohol, de geleidelijke verhoging van de dosis en het ziekelijke verlangen naar alcohol. Na verloop van tijd leidt dit tot ernstige gezondheidsproblemen en vaak tot gezins- en sociale problemen.

Sociologen vertellen ons dat het alcoholisme in Nederland de laatste jaren is toegenomen. Volgens sommige studies consumeren 8 miljoen mensen te veel alcohol.

Als u of uw naasten zich in deze situatie bevinden en een einde willen maken aan dit probleem, raden wij u aan ons artikel over Antabuse te lezen.

In onze apotheek vindt u niet alleen een volledige beschrijving van Antabus tabletten, maar ook de beste prijs en de mogelijkheid om zonder recept online te bestellen vanuit het hele land.

Als u dit middel echter nog nooit hebt gebruikt, moet u eerst een specialist raadplegen en niet zelf met de behandeling beginnen.

Antabus prijs


De prijs van Antabuse in onze online apotheek zal u aangenaam verrassen, omdat we onze klanten speciale kortingen bieden en altijd ons best doen om u steeds weer bij ons terug te laten komen voor aankopen. De belangrijkste factoren van uw trouw zijn de meest gemakkelijke aankoop van het geneesmiddel en de beste prijs.

Kan ik Antabus kopen zonder recept


Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten maximaal tevreden zijn met een aangename en gemakkelijke aankoop van medicijnen op onze website.

Hier kunt u Antabuse kopen zonder recept tegen de beste prijs en onder de meest comfortabele omstandigheden, want de medicatie direct vanuit uw huis bestellen is een van de prettigste aspecten van online winkelen. Lees daarbij goed over de werking van het middel en alle mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden tijdens het gebruik ervan.

Verder kunnen we niet garanderen dat het mogelijk is om Antabuse zonder recept in reguliere apotheken te kopen.


Voordelen van het kopen bij een online apotheek


Het belangrijkste voordeel van online apotheken is de mogelijkheid om het benodigde geneesmiddel tegen een lagere prijs aan te schaffen, omdat u niet de buitensporige kosten hoeft te betalen die een normale offline apotheek in rekening brengt bij de prijsvorming van geneesmiddelen.

U zult ook het gemak van online bestellen waarderen, want het is absoluut niet nodig om uw huis of kantoor te verlaten, u aan te passen aan het tijdschema van de apotheek, in de rij te staan met de angst om een bepaalde infectie op te lopen, en het benodigde geneesmiddel wordt overal in het land op uw adres afgeleverd. U blijft anoniem, want apotheken houden hun klantgegevens geheim.

Wat is Antabuse?


Antabuse is een doeltreffende behandeling voor chronisch alcoholisme, waarbij een sterke negatieve reflex voor de geur en smaak van elke alcohol wordt ontwikkeld, en bij langdurige behandeling een gedeeltelijke of in sommige gevallen volledige intolerantie voor alcohol ontstaat.

Hoe Antabuse werkt: het werkingsmechanisme


Eenmaal in het lichaam verstoort het werkzame bestanddeel disulfiram het alcoholmetabolisme. Door de enzymatische biotransformatie van alcohol te blokkeren, veroorzaakt disulfiram de accumulatie van acetaldehyde in het bloed na alcoholinname met de ontwikkeling van kenmerkende toxische effecten (misselijkheid, braken, rood worden van de huid, een gevoel van warmte in het gezicht en het bovenlichaam, pijn op de borst, ademhalingsmoeilijkheden, hoofdruis, hartkloppingen, duizeligheid, een gevoel van angst, rillingen).

Na orale toediening wordt het snel maar niet volledig (70-90%) geabsorbeerd in het spijsverteringskanaal. De werkingsduur bij orale inname is 48 uur. Disulfiram wordt snel gemetaboliseerd door reductie tot diethyldithiocarbamaat, dat als conjugaat wordt uitgescheiden, of tot diethylamine en koolstofdisulfide (4 tot 53%). Dit laatste wordt via de longen uitgescheiden.

Wat zijn de indicaties voor het gebruik van Antabuse?


Antabuse wordt gebruikt bij chronisch alcoholisme. Dit geneesmiddel kan het drinken van alcohol voorkomen omdat het onaangename bijwerkingen veroorzaakt wanneer Antabuse tegelijk met alcohol wordt ingenomen.

Antabuse wordt vaak gebruikt in combinatie met therapie voor alcoholverslaving en begeleiding.

Patiënten moeten worden gewaarschuwd voor de gevaren van alcoholintolerantiereacties.


Wat zijn de contra-indicaties


Er zijn zowel relatieve als absolute contra-indicaties voor het gebruik van dit geneesmiddel (zeer gevaarlijk voor de gezondheid en het leven en waarvoor het gebruik van het geneesmiddel volledig verboden is).

Absoluut:

 • Ernstige ziekten van hart en bloedvaten, gehoororganen (neuritis van de gehoorzenuw) en ogen (glaucoom, optische neuritis);
 • Ernstig leverfalen;
 • Bronchiale astma, longemfyseem;
 • longtuberculose;
 • ziekten van de hematopoëtische organen;
 • diabetes mellitus;
 • thyrotoxicosis;
 • epilepsie en epileptische aanvallen van welke oorsprong dan ook;
 • mentale ziekte;
 • verergering van maagzweer;
 • nierziekte;
 • kwaadaardige tumoren;
 • polyneuritis van elke etiologie;
 • zwangerschap;
 • Lactatieperiode;
 • Individuele overgevoeligheid voor het geneesmiddel.

Verwant:

 • Het compenseren van hart- en vaatziekten;
 • Hoge leeftijd (meer dan 60 jaar);
 • Maag- en darmzweer in remissie;
 • resteffecten van cerebrovasculaire ziekte;
 • eerdere psychose in verband met disulfiram (antabuse).
 • Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met nierinsufficiëntie of hypothyreoïdie, vooral in geval van mogelijke associatie met alcohol.

Dit geneesmiddel wordt niet gebruikt voor gewichtsverlies en wordt niet gebruikt bij de behandeling van zwaarlijvigheid.


Welke bijwerkingen kunnen optreden met Antabuse


Antabuse kan ernstige bijwerkingen hebben, dus het wordt alleen gebruikt als andere behandelingen niet mogelijk of effectief zijn. Voordat de behandeling met disulfiram begint, ondergaat de patiënt een grondig medisch onderzoek. Als er geen contra-indicaties zijn, wordt de betekenis van de behandeling uitgelegd en wordt de patiënt gewaarschuwd voor het ernstige gevaar van alcoholgebruik tijdens de behandelingsperiode.

De volgende reacties komen vrij vaak voor bij gebruik van het geneesmiddel, vooral aan het begin van de behandeling metaalsmaak in de mond, zelden hepatitis, neuropsychiatrische stoornissen, perifere polyneuritis, geheugenstoornissen, desoriëntatie, asthenie, hoofdpijn, allergische huidreacties) of een combinatie van disulfiram en ethylalcohol (collaps, hartritmestoornissen, angina-aanvallen, myocardinfarct, hersenvergroting, hemorragische beroerte).

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen; andere bijwerkingen kunnen voorkomen.

Als u een van deze bijwerkingen ondervindt, raadpleeg dan zo snel mogelijk uw arts!

Wat gebeurt er bij een overdosis


Een overdosis disulfiram en ethylalcohol (dergelijke gevallen worden vooral waargenomen bij zelfmoordpogingen) gaat gepaard met verwarring, collaps, coma en neurologische complicaties. De dodelijke dosis voor mensen is ongeveer 30 g.

De behandeling is dringend en moet worden voorgeschreven door een arts, rekening houdend met het soort overdosis.

Interactie met andere geneesmiddelen en producten


Als u medisch voorgeschreven geneesmiddelen gebruikt, raadpleeg dan altijd uw arts voordat u met de behandeling met Antabuse begint.

Dit geneesmiddel kan een wisselwerking hebben met de volgende producten: mondspoelingen (die alcohol bevatten), hoestsiropen, sommige geneesmiddelen tegen krampen.

Dit geneesmiddel kan de bijwerkingen van cafeïne versterken. Vermijd het drinken van grote hoeveelheden cafeïnehoudende dranken (koffie, thee, cola) of het consumeren van grote hoeveelheden chocolade.

Antabuse en alcoholische dranken


Antabuse mag niet zonder medeweten van de patiënt worden ingenomen, omdat gelijktijdige inname van disulfiram en alcohol ernstige orgaanschade en in sommige gevallen zelfs de dood kan veroorzaken. Antabuse mag niet worden ingenomen binnen 12 uur na een dosis alcohol en gedurende 14 dagen na de laatste dosis.


Samenstelling en productvorm van Antabuse


Antabuse is verkrijgbaar in bruistabletten van 50 of 100 in een donker glazen flesje. Er zijn verschillende doseringsvarianten: 200 mg, 400 mg. Dit betekent dat 1 tablet 200 of 400 mg van de werkzame stof disulfiram bevat.

Hulpstoffen: povidon, maïszetmeel, natriumbicarbonaat, wijnsteenzuur, colloïdaal siliciumdioxide, talk, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Bijzonderheden bij inname en dosering


Het geneesmiddel wordt oraal ingenomen. Voor inname moet de tablet worden opgelost in 0,5-1 glas water, ongeacht de voedselinname.

Zorg ervoor dat u een arts raadpleegt voordat u de medicatie inneemt en laat alle noodzakelijke lichaamsdiagnoses stellen om ernstige bijwerkingen te voorkomen!

De dagelijkse dosis wordt op individuele basis voorgeschreven. Meestal is de gemiddelde dosis 200-500 mg tot 2 keer per dag.

Gedurende de 7-10 dagen van de behandeling moet de dysulfiramalcoltest worden uitgevoerd (na inname van Antabuse in hoeveelheden van 500 mg moet de patiënt wodka drinken (20-30 ml), als de reactie zwak is - wordt aanbevolen de hoeveelheid alcohol te verhogen met 10-20 ml, maar niet meer dan 100-120 ml per test. De test moet regelmatig worden uitgevoerd: om de 1-2 dagen als de patiënt in het ziekenhuis is opgenomen, of om de 3-4 dagen als de patiënt poliklinisch wordt behandeld.

Aan het einde van de hoofdkuur kan een onderhoudsdosis van 150-200 mg Antabuse worden toegediend, die onder streng medisch toezicht wordt ingenomen, om een terugval te voorkomen. De onderhoudsdosis kan tot 3 jaar worden voortgezet.

Antabuse en zijn generieken


Een generiek is een geneesmiddel dat dezelfde hoeveelheid en kwaliteit werkzame stof bevat als het oorspronkelijke product. Generieke geneesmiddelen worden door farmaceutische bedrijven geproduceerd nadat het octrooi op het oorspronkelijke geneesmiddel is verlopen. Generieke geneesmiddelen zijn doorgaans goedkoper dan de originele, maar even doeltreffend.

Generieke Antabuse: disulfiram, esperal, tetural, ledevin.

Zal Antabuse mij helpen?


Zoals bij elk geneesmiddel is het belangrijk de voorgeschreven dosering en alle instructies van de arts op te volgen. In dat geval zal het product u helpen een afkeer van alcohol te ontwikkelen en terug te keren naar een volwaardig en gezond leven.

Een belangrijke stap op weg naar herstel is het bestellen van Antabuse op onze website.

Lees voor gebruik van Antabuse de gebruiksaanwijzing en onze aanbevelingen nogmaals.

 • Black

  Ik heb nooit een sober leven geleid. En toen ik 43 was, besloot ik voor eens en altijd een eind te maken aan deze slechte gewoonte. De dokter raadde me Antabuse aan als een middel om het doel te bereiken. Ik moet toegeven dat ik een beetje bang was om het te proberen, omdat ik bang was dat ik niet in staat zou zijn om te stoppen met drinken. Mijn wilskracht hielp me de dronkenschap te weerstaan, en de pillen hielpen ook. Geen alcohol gedurende 78 dagen. Elke dag maakt het makkelijker voor mij om de drang om te drinken te weerstaan. Ik heb GEEN bijwerkingen. Ik ben Antabuse dankbaar, het heeft mijn leven ten goede veranderd.

 • Ell

  Ik heb al een jaar niet gedronken. Ik neem geen Antabuse meer, maar het was nodig. Het ding is dat deze pillen je dwingen om nuchter te zijn en je helpen om je gewoonten te veranderen. Mijn fysieke en mentale toestand ging in een spiraal omhoog. Elke ochtend als ik wakker word heb ik een helder hoofd en logisch denken op orde. Deze pillen werden een uitweg voor me. Ik denk nu al niet meer aan drinken als beloning aan het einde van de werkweek.

 • Nora

  Zoveel verbeteringen in slechts 60 dagen! Ik zal proberen sterk te blijven. Ik beveel deze apotheek aan iedereen aan. Het is de tweede keer dat ik Antabuse online kocht, en ik zal dat blijven doen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.