Aralen (Chloroquine Fosfaat)
4.80 / 119

Aralen (Chloroquine Fosfaat)

4.80 / 119
Als u onmiddellijk een behandeling start met het effectieve antimalariamiddel Aralen, heeft u een goede kans om een ernstige ziekte als malaria te verslaan, omdat het werkzame bestanddeel chloroquine al meer dan een halve eeuw bekend staat als een van de belangrijkste bestrijders van vele soorten malaria.

De beste prijs in Nederland en een volledige productbeschrijving wachten op u in onze online apotheek, terwijl u kunt genieten van verdere kortingen en bonussen.
€39.47 €41.44

Aralen: het ultieme antwoord op malaria


Dus je wordt 's morgens wakker, zonder acht te slaan op je geluk, want vandaag is de eerste dag van je droomvakantie en je vliegt naar de eilanden van je dromen. Daar ben je blij dat je in de oceaan baadt, je verbeeldt dat je de verzengende, ondoordringbare jungle doorkruist en geen enkele beet voelt. De steek jeukt en je besluit naar de dokter te gaan, die eerst vraagt of je bent ingeënt tegen malaria of een preventieve kuur antimalaria hebt gehad voordat je het potentieel gevaarlijke gebied bezoekt. Men is geschokt door de gedachte dat men het thuis zo achteloos heeft afgewimpeld, zichzelf voortdurend herhalend "wat een malaria in de 21e eeuw!", maar de koortsverschijnselen laten zich voelen en er moet dringend iets gebeuren.

Ons inleidend materiaal beantwoordt al uw vragen over het geneesmiddel Aralen.

Aralen prijs


Wij werken altijd hard om u de beste prijzen te bieden voor kwaliteitsmedicatie en vergeten niet u extra kortingen en bonussen aan te bieden.

Als u weet hoe u hiervan kunt profiteren, zult u ons aanbod zeker waarderen, want als u een grootverpakking van het geneesmiddel koopt, kunt u veel geld besparen. Als u bij onze online apotheek een verpakking van 360 tabletten Aralen in een dosis van 250 mg koopt, kost 1 pil u slechts € 0,72 in plaats van de gebruikelijke € 1,59 en krijgt u als bonus ook nog eens 20 tabletten helemaal gratis.

Kan ik Aralen zonder recept kopen?


Ja, je bent op de juiste plaats op het juiste moment. Op onze website kunt u gemakkelijk en veilig het geneesmiddel bestellen zonder recept, maar vergeet niet dat elke andere apotheek waarschijnlijk een recept nodig heeft om Aralen te kopen.


Wat zijn de voordelen van het kopen bij een online apotheek?


De voordelen zullen duidelijk zijn als u waarde hecht aan uw tijd, uw gezondheid en uw financiën.

U hoeft geen tijd te verspillen door naar de apotheek te gaan om het juiste geneesmiddel te zoeken, u hoeft geen extra minuten door te brengen met zieke mensen in de rij, niet wetende of het geneesmiddel bij die apotheek verkrijgbaar is. Het enige wat u hoeft te doen, op elk moment dat het u uitkomt, is een bestelformulier invullen in onze online apotheek en onze gekwalificeerde beheerders zullen contact met u opnemen, alle details verduidelijken en de medicijnen zo snel mogelijk naar uw adres sturen.

Bovendien kunt u op onze website gemakkelijk alle informatie vinden over de geneesmiddelen waarin u geïnteresseerd bent en, als u vragen heeft, kunt u deze stellen aan onze deskundige professionals.

Ten slotte, dankzij de afwezigheid van bijkomende kosten waar traditionele apotheken niet omheen kunnen (huur, facturen, personeelssalarissen), kunnen wij deze financiën bundelen in ongelooflijke kortingen voor onze klanten.

Wat is Aralen en waarom is het nodig


Aralen is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om de symptomen van malaria te voorkomen en te behandelen. Het is uw kans om terug te keren naar een normaal, vol leven. Het is werkzaam tegen Plasmodium falciparum, Plasmodium ovale, Plasmodium vivax, Plasmodium malariae en ook tegen Entamoeba histolytica.

Aralen is uiterst doeltreffend bij de behandeling van extra-intestinale amebiasis. Bij de behandeling van amoebisch leverabces kan chloroquine worden gebruikt als monotherapie of naast andere geneesmiddelen.

Aralen kan u helpen in remissie te gaan met reumatoïde artritis en weer levensvreugde te voelen.

Werkingsmechanisme van Aralen


Aralen veroorzaakt de dood van aseksuele erytrocytaire vormen van alle soorten malaria plasmodia. Chloroquine kan de vernietiging (stofwisseling) van hemoglobine in menselijke rode bloedcellen door malariaparasieten remmen. Het actieve bestanddeel van het geneesmiddel remt de malaria-infectie, stopt de acute aanvallen en verlengt de tijd tussen de behandeling en de terugval. Door de remming van de nucleïnezuursynthese heeft het een matig uitgesproken immunosuppressief en niet-specifiek ontstekingsremmend effect.

Na inname van het geneesmiddel wordt chloroquine snel en vrijwel volledig geabsorbeerd uit het spijsverteringskanaal en komt het in de bloedbaan terecht, waar het zich in hoge concentraties ophoopt in verschillende organen en weefsels. Maximale plasmaconcentraties worden bereikt na 1-6 uur. Na een enkele dosis kan het gedurende meer dan 4 weken in plasma worden gedetecteerd. Chloroquine stapelt zich op in de lever, milt, nieren en longen. De eliminatiehalfwaardetijd is 30-60 dagen, maar het kan nog enkele maanden en zelfs tot een jaar na het staken van de therapie in de urine voorkomen.


Indicaties voor gebruik


Aralen is geïndiceerd voor de volgende indicaties:

 • Malaria (preventie en behandeling van alle niet-resistente soorten. Effectief tegen Plasmodium ovale, Plasmodium vivax, Plasmodium malariae en tegen Entamoeba histolytica, waarbij Plasmodium falciparum het meest resistent is);
 • extra-intestinale amebiasis (infectie begint met een eenvoudige eencellige amoebe in de dikke darm, met pathologische veranderingen die zich in bijna elk orgaan kunnen ontwikkelen, meestal de lever)
 • amoebisch leverabces (purulente ontstekingsziekte, gekenmerkt door de vorming van een of meer geïsoleerde holten in het leverweefsel als gevolg van een pathogene amoebenaantasting);
 • chronische vorm van systemische lupus erythematosus (chronische auto-immuunontsteking van bindweefsel);
 • sclerodermie (een zeldzame chronische ziekte die wordt gekenmerkt door pathologische veranderingen in de bloedvaten van de huid, de gewrichten en de inwendige organen, met name de slokdarm, het onderste deel van het maagdarmkanaal, de longen, het hart en de nieren);
 • reumatoïde artritis (een chronische ontstekingsziekte van de gewrichten);
 • fotodermatose (een huidaandoening veroorzaakt door overgevoeligheid voor zonlicht);
 • Porphyria cutanea tardiva (een ziekte die vooral de huid aantast, maar waarbij vaak ook een leveraandoening optreedt).

Het wordt sterk aanbevolen om de behandeling met het product te beginnen na overleg met uw arts.


Contra-indicaties voor het gebruik van Aralen


Het geneesmiddel heeft de volgende contra-indicaties voor gebruik

 • individuele gevoeligheid voor chloroquine of andere bestanddelen van het geneesmiddel;
 • pathologische veranderingen in het netvlies en het gezichtsveld;
 • myasthenia gravis (pathologische snelle vermoeidheid van de dwarsgestreepte spieren);
 • Favisme (een vorm van erfelijke hemolytische anemie - een ziekte die wordt gekenmerkt door een verkorte levensduur van rode bloedcellen als gevolg van hun intense vernietiging, waarbij rode bloedcellen sneller worden vernietigd dan nieuwe cellen tijd hebben om zich te vormen)
 • zwangerschap;
 • borstvoeding.

Chloroquine kan een verergering van psoriasis veroorzaken.

Gelijktijdig gebruik met amiodaron, fenylbutazon, levamisol en goudhoudende geneesmiddelen is verboden.

Informeer uw arts over alle medische aandoeningen, allergieën en voorgeschreven geneesmiddelen die u gebruikt voordat u met de therapie begint.


Bijwerkingen van Aralen


Over het algemeen wordt Aralen goed verdragen door patiënten, maar er is een bepaald percentage patiënten bij wie het mildere of ernstigere bijwerkingen kan veroorzaken.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn: spierproblemen, verlies van eetlust, misselijkheid, braken, diarree, buikkrampen, maagdarmstoornissen, jeuk, huiduitslag, hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizen. Als een van de bovenstaande symptomen optreedt, stop dan met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg zo nodig een arts.

Ernstige bijwerkingen komen minder vaak voor en omvatten gezichtsproblemen - wazig zien, tunnelvisie, tijdelijk scotoma (blinde vlek), omkeerbare keratopathie (verschijnen van blaasjes in het hoornvlies), permanente netvliesschade, spierschade, stuiptrekkingen en laag aantal bloedcellen, neuropathie spierschade, myopathie, psychotische reacties waaronder hallucinaties, agitatie, persoonlijkheidsstoornissen, verergering van myasthenia gravis-symptomen, paresthesieën, leverdisfunctie, hepatitis, aplastische anemie, pancytopenie, beenmergsuppressie, allergische en anafylactische reacties.

Als een van de ernstige bijwerkingen optreedt, zoek dan medische hulp (afhankelijk van de ernst en intensiteit van de effecten).

Is het gebruik van Aralen bij de behandeling van coronavirusziekte toegestaan?


Studies hebben aangetoond dat de potentiële schade groter is dan de voordelen, aangezien niet is aangetoond dat Aralen het aantal sterfgevallen, de behoefte aan mechanische beademing of de duur van de beademing vermindert. De WHO heeft het gebruik van chloroquine als therapie voor COVID-19 stopgezet.

Aralen kan gelijktijdig met alcohol worden gebruikt.

Het wordt aanbevolen geen alcohol te drinken en tegelijkertijd Aralen te gebruiken.

Aralen en rijden


Chloroquine heeft een negatief effect op het vermogen om voertuigen te besturen en taken uit te voeren die een verhoogde alertheid en mentale behendigheid vereisen.


Wat te doen bij een overdosis


Een toxische dosis is de gelijktijdige inname van meer dan 1 g; in sommige gevallen is de dood mogelijk (vooral bij kinderen). Aangezien de stof snel en vrijwel volledig wordt opgenomen, ontwikkelen zich binnen enkele minuten de belangrijkste symptomen van een overdosis: hoofdpijn, misselijkheid, braken, maag-darmstoornissen, slaperigheid, duizeligheid, gezichtsstoornissen, plotseling gezichtsverlies, arteriële hypotensie, aritmie, circulatiestilstand, cardiovasculair falen, stuiptrekkingen, ademhalingsstilstand, coma; de dood is dan binnen enkele uren mogelijk.

Behandeling: intensieve en noodhulptherapie, inclusief ademhalingsondersteuning, toediening van adrenaline en diazepam om nadelige cardiovasculaire gebeurtenissen en aritmie te voorkomen, maagspoeling. Onmiddellijk na het wassen kan actieve kool via een buisje worden toegediend.

Samenstelling en farmaceutische formulering van Aralen


Verkrijgbaar als tabletten in blisterverpakking. Het aantal tabletten per verpakking en de configuratie ervan hangt af van de fabrikant. Een tablet bevat 250 mg of 500 mg chloroquine.

Hulpstoffen: colloïdaal siliciumhydroxide (Aerosil R 972), polyacrylzuur (Carbomer 934 P), polyvinylbutyral (Movital B 30 T), magnesiumstearaat, talk, aardappelzetmeel.


Regels voor dosering en toediening


Dosering en behandeling worden door de arts op individuele basis voorgeschreven. Probeer uzelf niet te behandelen en overschrijd de voorgeschreven dosis niet.

De tabletten moeten oraal worden ingenomen met voedsel, gevolgd door een voldoende hoeveelheid water.

Malaria

Behandeling: bij volwassenen wordt op de 1e ziektedag 1 g van het middel ingenomen, na 6-8 uur 0,5 g, op de 2e en 3e dag 0,5 g per dag. De volledige dagelijkse dosis wordt in één keer toegediend.

Profylaxe: bij volwassenen wordt aanbevolen 1-2 weken voor de reis naar een endemisch gebied met profylaxe te beginnen en deze tot 4-6 weken na vertrek voort te zetten. Het geneesmiddel wordt strikt op dezelfde dag van de week ingenomen, 0,5 g.

Gelijktijdige behandeling met de verbinding 8-aminoquinoline is vereist voor de radicale behandeling van malaria vivax en malariae.

Extra-intestinale amoebiasis: bij volwassenen dagelijks 1 g van het middel gedurende 2 dagen, daarna (gedurende 2-3 weken) 0,5 g per dag. De dagelijkse dosis wordt voorgeschreven als 1 dosis.

De dosis voor kinderen wordt bepaald aan de hand van het lichaamsgewicht. De methode en de duur van de toediening zijn dezelfde als voor volwassenen.

Conclusie


Na het lezen van onze brochure zult u precies weten welk medicijn de moeite waard is voor alle patiënten die van acute malaria zijn gered en hun normale leven weer oppakken.

Als u zeker weet dat u juist dit medicijn nodig heeft - verspil geen seconde, bestel het dringend in onze online apotheek tegen de beste prijs en blijf gezond!

 • Vendy Swol

  Ik was erg ziek. Ik had keelpijn, koorts, slikproblemen. Ik kon niet goed slapen. Aralen heeft me geholpen met Covid. Ik was er in 2 weken van hersteld.

 • Bro Nadia

  Ik was niet gevaccineerd. Drie weken geleden had ik Covid-19. Ik nam Aralen gedurende zeven dagen. Ik had geen bijwerkingen. Voor mij was dit medicijn een levensredder. Aanrader.

 • Benjamin

  Ik ben zeer tevreden met Aralen 250 mg dat ik online koop. Het heeft geen bijwerkingen en vermindert de pijn perfect. Ik zal Aralen opnieuw kopen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.