Clomid tegen de beste online apotheek prijs
4.85 / 93

Clomid tegen de beste online apotheek prijs

4.85 / 93

Wist u dat vruchtbaarheidsfalen door gebrek aan ovulatie een veel voorkomend probleem is bij vrouwen?


Ja, het is een probleem dat bestaat en waarmee een groot aantal vrouwen met een kinderwens wordt geconfronteerd, maar er bestaat een geneesmiddel dat vrouwen kan helpen hun eisprong te herstellen.

Hier presenteren wij Clomid, een oraal anti-oestrogeen dat een verhoogde stimulatie van de eierstokken veroorzaakt en de eisprong bevordert.
€42.83 €44.97

De zeer effectieve onvruchtbaarheidsbehandeling Clomid: u heeft een kans


Je werd op een dag wakker met een sterke kinderwens en je lichaam reageerde niet zoals het zou moeten en je bent nog steeds niet zwanger. Misschien is dit precies wat er gebeurd is en misschien weet u nog steeds niet wat u ervan weerhoudt om zwanger te worden. Wat als de oorzaak een gebrek aan vruchtbaarheid is? Natuurlijk kan alleen een specialist een diagnose stellen, maar wij willen u graag wat belangrijke informatie geven.

Wat is Clomid in eenvoudige bewoordingen? De kans om zwanger te worden, met de juiste behandeling, is groot.

Als je in Nederland woont en niet weet waar je Clomid pillen kunt kopen, bekijk dan ons aanbod. Ja, wij bieden Clomid 25 mg, Clomid 50 mg en Clomid 100 mg te koop aan in Nederland tegen een matige prijs, zonder recept, met handige verzendkosten.

Als u over alle nodige informatie over het product beschikt, de vereiste dosering en de duur van uw volgende behandeling kent, kiest u een verpakking Clomid met het vereiste aantal tabletten, vult u het bestelformulier in en wacht u op de levering.

Als je nog steeds niets weet over het medicijn Clomid en een aantal vragen hebt over de pillen en het online kopen van Clomid - blijf dan op de hoogte van ons reviewmateriaal. Trouwens, je zult ontdekken dat dit medicijn mannen kan helpen! Hoe? Lees hieronder verder!


Clomid prijs in apotheek


Als u bij ons bent, is dit het moment om over de prijs van Clomid te praten.

We kunnen geen gedetailleerde prijsstatistieken geven omdat de prijs van Clomid aanzienlijk varieert van apotheek tot apotheek en we kunnen u niet over alle opties informeren.

Onze online apotheek heeft een flexibel kortingssysteem waarmee u het geneesmiddel tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een pakket met een groter aantal tabletten aan te schaffen. Hoe meer pillen in een verpakking, hoe lager de prijs. Aantrekkelijk, is het niet?

Als u Clomid 100 mg in een verpakking van 10 tabletten bestelt, is de prijs per tablet EUR 4,82 met korting.

Als u Clomid 100 mg bestelt in een verpakking van 30 tabletten, bedraagt de prijs van 1 tablet EUR 1,97 en krijgt u bovendien 2 tabletten cadeau.

Als u Clomid 50 mg bestelt in een verpakking van 10 tabletten, bedraagt de prijs voor 1 tablet 3,94 EUR.

Als u een verpakking Clomid 50 mg, 30 tabletten bestelt - de prijs voor 1 tablet is 1,83 EUR en u krijgt ook 2 tabletten cadeau.

Bij het bestellen van Clomid 25mg/10 tabletten - is de prijs per tablet 4,43 EUR.

Bij bestelling van Clomid 25mg/30 tabletten: kosten van 1 tablet €2,40 + 2 tabletten.

Conclusie: hoe hoger het aantal pillen in de verpakking, hoe minder u betaalt als u op onze website bestelt. De prijs van de apotheek is zo flexibel mogelijk om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die geneesmiddelen kopen voor een langdurige behandeling.


Kan ik Clomid kopen zonder recept


Natuurlijk kunt u Clomid kopen zonder recept in onze online apotheek. U hoeft alleen maar een bestelformulier in te vullen en uw aankoop te betalen.

Heb ik een recept nodig om Clomid in een gewone apotheek te kopen? U hebt waarschijnlijk een recept nodig om het geneesmiddel in andere apotheken te kopen.

Voordelen van het kopen van Clomid in een online apotheek


U heeft dus besloten om het geneesmiddel in een reguliere apotheek te kopen en u kunt geconfronteerd worden met het feit dat het geneesmiddel niet in alle apotheekwinkels verkrijgbaar is en dat de prijs in de apotheek om de hoek aanzienlijk hoger kan zijn dan in de online apotheek. Nogmaals, het is waarschijnlijk dat u een recept nodig heeft om Clomid te kopen.

Wat kunt u verwachten als u besluit niet naar de apotheek te gaan om het geneesmiddel te halen, maar het online te bestellen?


Het is niet overdreven om te zeggen dat u de beste prijs krijgt, een ontspannen online bestelproces, de hulp van een online manager indien nodig, en een snelle levering van het product.

Waarom zou je je medicijnen ergens anders gaan halen als ze hier al zijn? Uw handige online apotheek staat voor u klaar.


Wat is Clomid?


De Clomid-tablet bevat het actieve bestanddeel Clomifeen, dat de eierstokken aanzienlijk stimuleert en zo bijdraagt tot het op gang komen van de eisprong.

Clomifeen wordt gebruikt als onderdeel van een complexe therapie bij de behandeling van onvruchtbaarheid en talrijke andere aandoeningen.

Werkingsmechanisme van Clomid


De werking van Clomid (werkzame stof Clomifeen) wordt bepaald door specifieke binding aan de oestrogeenreceptoren van de hypothalamus en de hypofyse, waardoor de afscheiding van gonadotrope hormonen uit de hypofyse toeneemt. Dit stimuleert op zijn beurt de rijping van follikels in de eierstok en de daaropvolgende vorming van het corpus luteum.


Indicaties voor het gebruik van Clomid


Het vermogen van Clomid om in te werken op het lichaam en tegelijkertijd de eierstokken te stimuleren, maakt het gebruik ervan in deze gevallen mogelijk:

 • Bij ovulatiestimulatie (voor anovulatoire cycli)
 • Ovulatoire stoornissen (vooral hypothalamus insufficiëntie).
 • Bij secundaire amenorroe van verschillende etiologieën
 • Disfunctionele baarmoederbloeding
 • Bij galactorroe van niet-oncologische oorsprong
 • Diagnose Stein-Leventhal syndroom
 • oligospermie
 • Chiari-Frommel syndroom.


Contra-indicaties voor het gebruik van Clomid


Er zijn een aantal contra-indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel. U moet ervoor zorgen dat de volgende voorwaarden afwezig zijn:

 • Overgevoeligheid voor de bestanddelen van het geneesmiddel
 • Verschillende gradaties van leverdisfunctie
 • eierstokcysten
 • kwaadaardige gezwellen van de voortplantingsorganen
 • primaire hypofyse disfunctie
 • baarmoederbloeding van onbekende oorzaak.

Gebruik van Clomid tijdens zwangerschap en borstvoeding


Gecontra-indiceerd tijdens zwangerschap en borstvoeding.


Bijwerkingen van Clomid


Een juiste dosering van het geneesmiddel en naleving van het innameschema verminderen het risico op bijwerkingen van Clomid zoveel mogelijk.

De mogelijke bijwerkingen van het geneesmiddel zijn als volgt :

 • duizeligheid, hoofdpijn, slaperigheid, vertraging van de snelheid van mentale en motorische reacties, depressie, verhoogde prikkelbaarheid, slapeloosheid;
 • misselijkheid, braken, maagpijn, winderigheid, diarree;
 • huiduitslag, allergische dermatitis.
 • Andere bijwerkingen zijn blozen van het gezicht, pijn in de borstklieren.


Speciale instructies voor het nemen van Clomid


Het is aanbevolen:

 • Controleer de leverfunctie voordat u met clomifeen begint.
 • Grondig gynaecologisch onderzoek.

Het optreden van tekenen van ovariële hyperstimulatie en veel voorkomende bijwerkingen vereisen een dosisvermindering of stopzetting van het geneesmiddel. Het medicijn moet onder medisch toezicht worden ingenomen.


Dosering en toediening van Clomid


De dosering van Clomid voor vrouwen:

Om de eisprong te stimuleren wordt Clomid 50 mg gewoonlijk eenmaal per dag voor het slapen gaan voorgeschreven. De pil wordt gestart vanaf de 5e dag na het begin van de menstruatiecyclus, gedurende 5 dagen.

Bij afwezigheid van een menstruatiecyclus wordt Clomid gedurende 5 opeenvolgende dagen ingenomen.

Als er geen effect optreedt en de eisprong binnen 30 dagen uitblijft, wordt de dosis Clomid verhoogd tot 150 mg per dag of wordt de cyclus verlengd tot 10 dagen.

Bij de voorgeschreven dosering van 150 mg per dag kunnen dus 1 tablet van 100 mg en 1 tablet van 50 mg in één keer worden ingenomen, voor het slapengaan, of 3 tabletten van 50 mg in één keer, voor het slapengaan.

De dosis van de gehele kuur mag niet hoger zijn dan 1 g Clomid. Deze bestaat uit 10 tabletten van 100 mg of 20 tabletten van 50 mg.

Als alternatief kunnen Clomid-tabletten van 25 mg worden gebruikt. In dit geval is de dosis van 50 mg 2 tabletten en de dosis van 150 mg 6 tabletten.

Als een eisprong wordt vastgesteld maar geen zwangerschap optreedt, moet dezelfde dosis voor de volgende behandelingscyclus worden herhaald.

Waarschuwing: als een eisprong wordt geconstateerd maar er geen menstruatiebloeding optreedt, moet de mogelijkheid van zwangerschap worden overwogen voordat een nieuwe behandelingscyclus wordt gestart.


Hoe neem je Clomid in?


De tabletten kunnen onmiddellijk na de maaltijd worden ingenomen, aangezien voedsel de opname van het geneesmiddel niet verstoort.

De duur van de behandeling wordt bepaald door de arts.

Clomid voor mannen
Ongelooflijk genoeg kan Clomid, dat wordt gebruikt om eicellen te produceren bij vrouwen, ook mannen helpen! Het werkzame bestanddeel Clomifeen in Clomid-tabletten kan de genezing van de gewrichten versnellen.

Hoe gebeurt het?

Wetenschappers speculeren dat het medicijn de gewrichten herstelt door het mannelijk lichaam aan te zetten tot het produceren van meer testosteron.

Clomid in de sport
Na een reeks studies werd vastgesteld dat het geneesmiddel kan worden gebruikt om gewrichten te genezen en te herstellen bij actieve mannen die regelmatig sporten tussen 18 en 40 jaar.

Het middel bevordert ook een toename van de spiermassa.

De leeftijdsgroep boven 40 jaar loopt risico, omdat gevreesd wordt dat het gebruik van Clomid kan bijdragen tot prostaatkanker, maar dit wordt nog onderzocht.

Clomid in bodybuilding

Opgemerkt moet worden dat het middel van grote hulp kan zijn voor mannelijke bodybuilders, omdat na het nemen van steroïden, die de spiergroei bevorderen, een acuut probleem van verminderde testosteronafscheiding optreedt, in welk geval zogenaamde anti-oestrogenen te hulp schieten, waarvan de meest effectieve Clomid is.


Clomid dosering voor mannen


Mannen krijgen 50 mg 1-2 keer per dag gedurende 3-4 maanden (systematische controle van het spermogram is vereist tijdens de behandeling).

De tabletten moeten 's morgens of 's avonds met een kleine hoeveelheid water worden ingenomen.

Als de aanbevolen dosis 100 mg per dag is, kan 1 tablet van 100 mg eenmaal per dag 's morgens of 's avonds (elke dag op hetzelfde tijdstip) worden ingenomen, of 2 tabletten van 50 mg 's morgens en 's avonds. De duur van de behandeling wordt strikt individueel bepaald.

Welnu, we waren blij u te kunnen informeren over het middel Clomid, dat is verschenen dankzij de wonderen van de moderne wetenschap. Wij hopen dat u bij ontvangst van uw bestelling de verwachte werking van het medicijn krijgt, want daar is onze online apotheek voor!

 • Chantal

  Ik dank God voor dit medicijn!!! Ik had anovulatie en ik nam Clomid voor drie maanden. Tijdens de laatste cyclus van de Clomid kuur, werd ik zwanger. Geef niet op, ik hoop dat je moeder kunt worden met de hulp van dit medicijn.

 • Juli

  Ik was echt bezorgd nadat de dokter me aanraadde om Clomid te gaan gebruiken. Toen las ik dat Clomid de ovulatie herstelde bij 75% van de vrouwen met ovulatiestoornissen, en dat gaf hoop. Ik nam het medicijn strikt volgens de instructies gedurende 6 maanden, zoals geadviseerd door de arts. Vandaag ben ik zo blij, ik ben zwanger!!! Ik hoop dat Clomid ook voor jou werkt.

 • Arie

  Ik wilde financieel onafhankelijk zijn, een carrière uitbouwen, en dat is alles wat ik de laatste 10 jaar heb gedaan. Drie jaar geleden hebben we besloten om een baby te krijgen. Mijn man en ik hebben geen grote gezondheidsproblemen, maar in het begin lukte niets. Clomid hielp me, na het eerste gebruik was ik voor het eerst zwanger. Ik raad je aan om niet te lang te wachten en alle mogelijke opties te proberen, inclusief deze.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.