Doxycycline antibioticum zonder recept in Nederland
4.75 / 98

Doxycycline antibioticum zonder recept in Nederland

4.75 / 98

Doxycycline, een semi-synthetisch breedspectrum antibioticum. Van hoesten tot wonden, Doxycycline kan het allemaal; alles wat u moet weten is hoe u Doxycycline in Nederland kunt kopen, welke dosering u nodig heeft, of u contra-indicaties heeft en of er bijwerkingen kunnen zijn van het innemen van de tabletten, en waar u de beste prijs voor Doxycycline kunt krijgen.

€39.58 €41.56

Doxycycline - een breedspectrum antibioticum


Wist u dat tot 1928, toen de beroemde Britse wetenschapper Alexander Fleming het eerste antibacteriële middel ontdekte, mensen stierven aan bacteriële infecties die gemakkelijk in een vroeg stadium konden worden behandeld? Het zou prachtig zijn geweest als de door Fleming ontdekte werkzame stof onmiddellijk in pillen was omgezet en in de schappen van de apotheek was beland. Het zou nog 26 lange jaren duren voordat de eerste synthetische penicilline wereldwijd werd gebruikt. Nou, we leven in de 21e eeuw en we hebben veel dingen om ons te helpen een lang en gelukkig leven te leiden. En ja, vandaag gaan we het hebben over helende, bijna magische antibiotica, en één daarvan is Doxycycline.

Als u geen vragen heeft en al bekend bent met dit geneesmiddel, vul dan het online bestelformulier in en wacht op de verzending per post.

Heb je veel vragen? Het antwoord is.

De prijs van Doxycycline


De prijs van Doxycycline varieert van apotheek tot apotheek en het moet gezegd worden dat in een reguliere apotheek de prijs van het medicijn hoger zal zijn dan in een online apotheek.

Onze online apotheek kan u een zeer betaalbare prijs per tablet aanbieden. Wij geven korting op het geneesmiddel en onze korting neemt toe met het aantal tabletten in de verpakking.

Als u Doxycycline 100 mg, verpakking van 10 tabletten koopt, betaalt u EUR 3,96 voor 1 tablet.

Koopt u echter Doxycycline 100 mg in een verpakking van 60 tabletten, dan betaalt u EUR 1,36 voor 1 tablet en krijgt u + 4 tabletten cadeau.

Dit is een duidelijk voorbeeld van hoe de kosten met bijna een factor 3 worden verminderd en wij zijn blij u een dergelijk constructief loyaliteitsprogramma te kunnen aanbieden.

Kan ik Doxycycline kopen zonder recept?


En hier rijst de redelijke vraag of het mogelijk is Doxycycline te kopen zonder recept. Ja, het is mogelijk om het antibioticum zonder recept te kopen bij onze online apotheek. Wij zijn loyaal aan onze klanten en geven om uw anonimiteit.

Merk op dat andere apotheken een recept kunnen vereisen - wij kunnen u alleen informatie geven over onze voorwaarden.


Voordelen van het kopen van Doxycycline in een online apotheek


De volgende vraag is: "Wat zijn de voordelen van het online kopen van een antibioticum?".

Wel, wij hebben een duidelijk antwoord op deze vraag, want ons motto is "Veiligheid". Handige levering. De beste prijs. Loyaliteit aan onze klanten."

Wanneer u online geneesmiddelen koopt, hoeft u uw kantoor of huis niet te verlaten. U hoeft uw zieke of zieke lichaam niet te verlaten om persoonlijk naar de apotheek te gaan. U hoeft alleen maar een handig bestelformulier in te vullen en te wachten op de postbezorging, die in Nederland gemiddeld 3 tot 6 dagen duurt.

U kunt Doxycycline online bestellen zonder recept op onze site, tegen een prijs die wij gunstig noemen, omdat wij rechtstreeks met de geneesmiddelenleveranciers werken en u niet te veel betaalt voor het onderhoud van de kantoorapotheek, en u het geneesmiddel rechtstreeks uit het magazijn van de apotheek krijgt.

Een antibioticum online kopen of niet? De beslissing is aan u, maar wij hebben ervoor gezorgd dat u de voordelen kunt waarderen.


Wat is Doxycycline


Doxycycline is een antibacteriële stof die ziekteverwekkers kan bestrijden. Doxycycline blokkeert het ontstekingsproces in het lichaam en kan met de juiste behandeling de ontsteking volledig elimineren.

Doxycycline is een semi-synthetisch tetracycline-antibioticum en is minder schadelijk voor de darmflora dan andere antibiotica in dit gamma. Het geneesmiddel wordt gekenmerkt door een vollediger absorptie en een langere werkingsduur. In termen van antibacteriële activiteit is doxycycline superieur aan natuurlijke tetracyclines.

Doxycycline wordt gebruikt voor de behandeling van Gram-positieve micro-organismen Staphylococcus spp. (waaronder: Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis), Streptococcus spp. (waaronder: Streptococcus pneumoniae), Clostridium spp, Listeria spp.; Actinomyces israeli; en Gram-negatieve organismen: Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidis, Haemophilus influenzae, Klebsiella spp., Escherichia coli, Shigella spp., Enterobacter, Salmonella spp., Bordetella pertussis. Bacteroides spp., Treponema spp.

Doxycycline werkt op rickettsiae, mycoplasma's, ornithose- en trachoompathogenen en sommige protozoa.

Speciale opmerking: Doxycycline heeft geen effect op de meeste stammen van Proteus, Pseudomonas aeruginosa en schimmels.

Handelsnamen Doxycycline


De werkzame stof Doxycycline kan onder verschillende namen in de handel worden gebracht. Deze omvatten Vibramycin, Monodox, Acticlate, Atridox, Avidoxy, Doxy, Doxycin, Doryx, Oracea, Periostat en andere. Daarom bevat elk van deze geneesmiddelen dezelfde werkzame stof en lijken al deze geneesmiddelen met verschillende namen op elkaar.

Wat is generische Doxycycline


Als u niet weet wat een generiek is, zullen wij het u uitleggen: Generieke Doxycycline en Doxycycline zijn soortgelijke geneesmiddelen met hetzelfde werkzame bestanddeel maar een andere merknaam.

Laten we een voorbeeld nemen: u ziet het antibioticum Doxycycline te koop - op de verpakking staat "Doxycycline", wat precies overeenkomt met de naam van het werkzame bestanddeel, en vervolgens ziet u Atridox te koop, dat we in de vorige paragraaf hebben genoemd. Atridox bevat de werkzame stof Doxycycline in de tabletten, dus het is een generieke Doxycycline, d.w.z. een geneesmiddel met een merknaam.


Werkingsmechanisme van Doxycycline


Om het werkingsmechanisme van Doxycycline te begrijpen, is het noodzakelijk het werkingsmechanisme van antibiotica te begrijpen.

Antibiotica zijn stoffen die ziekteverwekkers kunnen doden of voorkomen dat ze zich vermenigvuldigen, zodat de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam ze kunnen elimineren.

Daarom voorkomt een antibioticum, eenmaal in het lichaam, eerst het verschijnen van nieuwe schadelijke kiemen die een ontsteking in het lichaam hebben veroorzaakt. De bacteriën vermenigvuldigen zich niet en het afweermechanisme van het lichaam kan het resterende 'leger' bacteriën aan.

Er zijn natuurlijke antibiotica, d.w.z. antibiotica die op natuurlijke wijze worden gewonnen, meestal uit nuttige micro-organismen, en synthetische antibiotica. Vergeet niet dat antibiotica infecties bestrijden; antibiotica doden geen virus, zoals Covid, maar er zijn antischimmel- en antiprotozoaire antibiotica, d.w.z. zij werken op specifieke micro-organismen.

Natuurlijk zijn antibiotica een wonder, maar ze zijn geen wondermiddel. Men moet er niet volledig op vertrouwen. U moet een combinatie van maatregelen nemen voor een volledig herstel, en uw arts zal u vertellen welke!

Indicaties voor het gebruik van Doxycycline


Doxycycline is vooral aangewezen bij KNO-infecties (otitis media, tonsillitis, sinusitis), chronische en acute bronchitis, longontsteking, pleuritis, infecties van de urinewegen, acne. Het antibioticum wordt voorgeschreven voor de behandeling van gonorroe en chlamydia, de ziekte van Lyme, malaria en infecties van huid en weke delen.

Het wordt ook gebruikt om postoperatieve complicaties te voorkomen en bij de behandeling van infecties van de galwegen.

Doxycycline wordt voorgeschreven voor de behandeling van acute prostatitis bij ouderen.


Contra-indicaties voor Doxycycline


Contra-indicaties voor toediening van het geneesmiddel zijn: allergieën voor de tetracyclineserie van antibiotica, met name Doxycycline; kinderen jonger dan 8 jaar; zwangerschap; borstvoeding (moedermelk); ernstige nierinsufficiëntie en lactose-intolerantie.

Speciale aanwijzingen


Doxycycline wordt met voorzichtigheid gebruikt bij patiënten met leverfunctiestoornissen.


Bijwerkingen van Doxycycline


Over het algemeen wordt het middel goed verdragen en heeft het weinig bijwerkingen.

Er zijn echter gevallen van bijwerkingen geregistreerd. Deze omvatten hoofdpijn, misselijkheid, diarree, huiduitslag, nadelige effecten op het hart- en vaatstelsel, enz.

Als u de bovenstaande symptomen of andere abnormale en vervelende verschijnselen ervaart, moet u onmiddellijk een arts raadplegen.

Hoe gebruikt u Doxycycline: duur van de behandeling en effecten


De duur van de behandeling met Doxycycline hangt af van de ernst van de ziekte en andere factoren. Over het algemeen duurt de behandeling 5 tot 10 dagen.

Doxycycline werkt gewoonlijk binnen de eerste drie dagen en is gewoonlijk volledig werkzaam binnen drie dagen na het stoppen van het antibioticum.

Het wordt gewoonlijk niet voorgeschreven voor minder dan 5 dagen.


Dosering en toediening van Doxycycline: wanneer en hoe het antibioticum in te nemen


De dagelijkse dosis voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar is 200 mg op de eerste dag van de behandeling, 100 mg (1 tablet) in de ochtend en 100 mg (1 tablet) in de avond, om de 12 uur.

Vanaf de tweede dag is de dagelijkse dosis 100 mg - 1 tablet eenmaal daags.

Om irritatie van het maagslijmvlies te voorkomen, wordt het middel oraal ingenomen, na de maaltijd, met veel water.

Het is contra-indicatief om de tabletten met melk weg te spoelen en tegelijkertijd preparaten in te nemen die calcium-, magnesium- en aluminiumionen bevatten: calciumchloride, maagzuurremmers (tegen brandend maagzuur), enz.

Bij een ernstig ziekteverloop is de dagelijkse dosis voor de gehele behandelingsperiode 200 mg: 1 tablet van 100 mg, tweemaal daags, om de 12 uur.

Bij kinderen tussen 8 en 12 jaar wordt het geneesmiddel voorgeschreven in een dosis van 4 mg per 1 kg gewicht per dag op de eerste dag van de behandeling en 2 mg per 1 kg gewicht per dag op de volgende dagen.


Speciale instructies voor gebruik


Als u last heeft van problemen in het maagdarmkanaal, neem de tabletten dan in met voedsel, zodat ze zeer zacht zijn voor het slijmvlies.

Neem het antibioticum niet in op een lege maag.

Doxycycline en alcohol


Tetracycline antibiotica, waaronder Doxycycline, hebben geen wisselwerking met alcohol; ethylalcohol kan echter het effect van het antibioticum verminderen.

Doxycycline en dieren


Doxycycline-oplossing wordt in de diergeneeskunde intramusculair gebruikt bij runderen, kleine herkauwers en varkens. Het preparaat wordt in één enkele dosis aan dieren toegediend: runderen en kleine herkauwers: 1,0 ml per 10 kg diergewicht; varkens: 0,5 ml per 10 kg diergewicht. Zo nodig moet het middel na 48 uur herhaaldelijk worden toegediend.

Bij individuele toediening aan honden en katten, Doxycycline oraal (oraal) gemengd met voedsel (zo nodig moet het geneesmiddel met kracht aan de wortel van de tong worden toegediend) eenmaal daags in een dosis van 10 mg Doxycycline per 1 kg diergewicht. De behandeling in de acute fase van de ziekte duurt 3 tot 5 dagen, in de chronische fase 8 tot 10 dagen.

Conclusie


Doxycycline is niet alleen een antibioticum met een breed spectrum, het is een geneesmiddel dat u en uw naasten helpt snel te herstellen en uw goede humeur en zelfvertrouwen terug te krijgen. Wij hopen dat u door te bestellen bij onze online apotheek tevreden zult zijn met uw aankoop, want het zal handig en effectief zijn, en dat is waar wij voor werken.

  • Johanna

    Zeer goed antibioticum. Ik ben tevreden met de resultaten.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.