Flagyl (Metronidazol) bij de online apotheek
4.77 / 123

Flagyl (Metronidazol) bij de online apotheek

4.77 / 123

Heb je een urogenitale infectie? Heb je plotseling lambiasis of amoebiasis opgelopen? Weet je niet waar je heen moet of wat je moet doen? Nou, je bent op de juiste plaats op het juiste moment. Vandaag is onze held van de dag Flagyl, een zeer effectief antibioticum dat alle uitingen van bovengenoemde infecties actief bestrijdt.

€33.95 €35.65

Flagyl: altijd aan uw zijde tegen infecties


Laten we eens kijken naar de indicaties van het middel, het werkingsmechanisme, de bijwerkingen en vele andere veel voorkomende vragen in Nederland over het gebruik ervan.

Als u het geneesmiddel al heeft gebruikt en de effecten ervan kent en een recept van uw arts heeft om Flagyl te nemen, hoeft u alleen maar het bestelformulier in te vullen en onze managers zullen het geneesmiddel naar het aangegeven adres sturen, de beste prijs is in dit geval gegarandeerd. Lees anders ons materiaal goed door voordat u de pillen bestelt.

Flagyl prijs


Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt wanneer u Flagyl koopt bij onze online apotheek. Aangezien wij rechtstreeks met farmaceutische bedrijven werken, worden de geneesmiddelen rechtstreeks vanuit hun magazijnen verzonden, waardoor de prijs voor u zo betaalbaar mogelijk is.

Merk ook op dat de prijs nog kan verbeteren. Hoe groter het pakje gekochte medicijnen, hoe lager de prijs per tablet.

Flagyl is verkrijgbaar in doseringen van 200 mg en 400 mg, maar ook in doseringen van 250 mg en 500 mg. Om een voorbeeld te geven: een tablet van 400 mg kost ongeveer EUR 1,06 voor een verpakking van ten minste 1 tablet, maar als u een verpakking van 380 tabletten koopt, betaalt u slechts EUR 0,56 voor 1 tablet.

Kan ik zonder recept kopen


Ja, op onze website kunt u gemakkelijk Flagyl tabletten zonder recept kopen en ze zo snel mogelijk op het aangegeven adres ontvangen. Vul gewoon het bestelformulier in en onze managers zullen contact met u opnemen om alle details te verduidelijken. In andere apotheken, zowel online als offline, kan echter een recept nodig zijn.


Voordelen van het kopen van medicijnen in een online apotheek


De belangrijkste voordelen van een online apotheek zijn het besparen van tijd en geld:

 • U hoeft zich geen zorgen te maken of de apotheek al gesloten is of te wachten tot hij opengaat, want u kunt uw medicijnen op elk moment van de dag of nacht kopen zonder dat u moeizaam in de rij hoeft te staan;
 • Wij beschermen uw anonimiteit, omdat de privacy van onze klanten een van onze kernwaarden is;
 • Wij bieden u graag de beste prijzen voor geneesmiddelen, evenals een breed scala aan kwaliteitsmedicijnen en hun generieke geneesmiddelen, waarbij wij rechtstreeks samenwerken met de fabrikanten. De afwezigheid van huur, nutsvoorzieningen, het inhuren van extra personeel en andere gerelateerde kosten, waar geen enkele offline apotheek zonder kan, stelt ons in staat onze klanten te verblijden met aangename bonussen en kortingen.


Wat is Flagyl en waarvoor wordt het gebruikt?


Flagyl is zeer effectief tegen eencellige protozoaire organismen (giardia, amoebe, balantidae, leishmania) - parasieten die in het menselijk lichaam leven en zich misschien enige tijd niet manifesteren, maar ernstige schade aan vitale organen kunnen veroorzaken als ze niet goed worden behandeld.

Het is een snelle en noodzakelijke behandeling voor bepaalde soorten geslachtsziekten, zoals trichomoniasis, trichomonas vaginitis of urethritis.

Het is betrouwbaar in de preventie van anaerobe infecties (toxische wondinfecties veroorzaakt door micro-organismen die geen zuurstof nodig hebben voor activiteit en reproductie en die vooral bind- en spierweefsel aantasten) tijdens buik- en bekkenoperaties.

Hoe Flagyl werkt: het werkingsmechanisme


Het werkzame bestanddeel van Flagyl is metronidazol, waarvan het werkingsmechanisme bestaat uit het blokkeren van het DNA van micro-organismen, waardoor deze afsterven. Bacteriën en protozoën worden veel minder snel resistent dan andere antibiotica.

Bij orale inname wordt metronidazol snel en bijna volledig geabsorbeerd, ongeveer 80% in 1 uur. De halfwaardetijd is 8-10 uur. Metronidazol wordt voor 40-70% uitgescheiden via de nieren (ongeveer 35% van de dosis in onveranderde vorm). Bij patiënten met een verminderde nierfunctie kunnen de serumconcentraties van metronidazol verhoogd zijn.


Indicaties voor Flagyl


Aangezien Flagyl een breedspectrum antimicrobieel en antiprotozoaal is, heeft het vele indicaties, waaronder:

 • infecties veroorzaakt door protozoaire micro-organismen (protozoaire infecties): extra-intestinale amebiasis, inclusief amoebisch leverabces, intestinale amebiasis (amoebendysenterie), trichomoniasis, equilibrisme, giardiasis, cutane leishmaniasis, trichomonas vaginitis, trichomonas urethritis, amebiasis
 • blaasontsteking bij vrouwen (als gevolg van trichomoniasis);
 • abdominale infecties (peritonitis, leverabces);
 • infecties van de bekkenorganen (endometritis, endometrium, eileiders en eierstokabcessen);
 • Infecties van de vaginale fornix na een operatie,
 • Huid- en weke delen infecties na chirurgie en de preventie daarvan;
 • Gastritis of duodenale zweren geassocieerd met Helicobacter pylori, Colitis;
 • Preventie van postoperatieve complicaties;
 • Radiotherapie voor patiënten met tumoren;
 • Ontsteking van de aanhangsels van de baarmoeder.

De nodige tests moeten worden uitgevoerd voordat de behandeling begint.


Wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van Flagyl?


Het product mag niet worden ingenomen als

 • als u een bepaalde gevoeligheid of allergische reactie heeft voor metronidazol of een van de hulpstoffen;
 • U bent zwanger (vooral in het eerste trimester) of bent van plan in de nabije toekomst zwanger te worden;
 • borstvoeding;
 • ziekten van de lever, de maag of de darmen, zoals de ziekte van Crohn (een ernstige ziekte die bijna alle delen van het maag-darmkanaal aantast, meestal de kronkeldarm en de dikke darm)
 • anemie (gebrek aan rode bloedcellen) of leukopenie (gebrek aan witte bloedcellen)
 • epilepsie, aanvallen;
 • zenuwaandoeningen.

Informeer uw arts over eventuele medische aandoeningen voordat u met de behandeling begint.


Welke bijwerkingen kunnen optreden bij het innemen van Flagyl


In de meeste gevallen wordt Flagyl door de patiënten goed verdragen.

De volgende bijwerkingen zijn echter waargenomen: duizeligheid, verminderde motorische coördinatie, diarree, anorexia, misselijkheid, braken, koliek, constipatie, metaalsmaak in de mond, droge mond, netelroos, huiduitslag, huidhyperemie, neusverstopping. Als u een van de hierboven beschreven bijwerkingen ervaart en ontwikkelt, moet u uw arts raadplegen.

Bij aanwezigheid van een of meer van de volgende symptomen onmiddellijk medische hulp inroepen: gevoelloosheid of tintelingen in handen of voeten, witte vlekken of zweren in de mond of op de lippen, spruw, roodbruine verkleuring van de urine, pijn bij het plassen, onduidelijke spraak, veranderingen in stemming of gedrag, beven, spiertrekkingen, krampen, gezwollen keel.

Flagyl overdosis


Bij overdosering zijn de volgende reacties waargenomen: braken, ataxie en lichte desoriëntatie, leucopenie, neuropathie. Er is geen specifieke behandeling. Symptomatische behandeling wordt aanbevolen in geval van een significante overdosis.

Flagyl en kinderen


Het geneesmiddel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Mag alcohol worden ingenomen met Flagyl?


Nee, u mag het middel niet tegelijk met alcohol innemen, want dat kan acute vergiftiging veroorzaken en reacties uitlokken zoals blozen, erytheem, braken en tachycardie. Gebruik ook geen alcohol of alcoholhoudende stoffen gedurende 1-3 dagen na inname van Flagyl.


Besturen of bedienen van machines en Flagyl


De inname van Flagyl kan verwarring, duizeligheid, hallucinaties en stuiptrekkingen veroorzaken, zodat autorijden of het bedienen van zware machines moet worden vermeden.

Bijzonderheden bij het innemen van het geneesmiddel


Tijdens de behandeling van trichomonas vaginitis bij vrouwen en trichomonas urethritis bij mannen moet men zich onthouden van geslachtsgemeenschap. Gelijktijdige behandeling van seksuele partners is verplicht. De behandeling stopt niet tijdens de menstruatie.

Regelmatige bloedtellingen worden aanbevolen tijdens een langdurige behandeling met het geneesmiddel.

Interactie met andere geneesmiddelen


Als u andere geneesmiddelen gebruikt die door uw arts zijn voorgeschreven, moet u uw arts vragen of u andere geneesmiddelen samen met metronidazol kunt gebruiken en of er een wisselwerking met deze geneesmiddelen kan optreden.

Het wordt sterk afgeraden Flagyl te combineren met: Disulfiram, Busulfan.

Bedenk dat metronidazol een vals-positieve test van Nelson kan veroorzaken.


Dosering en toediening van Flagyl


De tabletten worden oraal ingenomen, tijdens of na de maaltijd, zonder kauwen en met veel water.

De dosering wordt door de arts op individuele basis voorgeschreven. Volg de instructies en neem geen hogere of lagere dosis.

Amoebiasis: volwassenen nemen dagelijks 1,5 g, dus 3 maal daags 500 mg.

Kinderen ouder dan 6 jaar: 30-40 mg per 1 kg lichaamsgewicht per dag in 3 doses.

De behandeling duurt 7 dagen.

Bij giardiasis: 750 mg-1 g van het geneesmiddel wordt dagelijks voorgeschreven voor volwassenen. Voor kinderen van 6-10 jaar 375 mg/dag, voor kinderen van 10-15 jaar 500 mg/dag. Om de voorgeschreven dosering te bereiken, wordt metronidazol gebruikt in de juiste doseringsvorm of in andere doseringsvormen. Het medicijn wordt gedurende 5 dagen ingenomen.

Bij vrouwelijke trichomoniasis (trichomoniasis urethritis en vaginitis): de behandeling wordt gewoonlijk voorgeschreven gedurende 10 dagen, met een combinatie van 250 mg tweemaal daags en 1 vaginale zetpil (zetpil, 500 mg) per dag.

Voor trichomoniasis bij mannen (door trichomonas veroorzaakte urethritis): het geneesmiddel wordt voorgeschreven voor een 10-daagse kuur in een dosis van 250 mg tweemaal per dag. In bijzondere gevallen kan de dosis worden verhoogd van 750 mg tot 1 g per dag.

Bij aspecifieke vaginitis: 500 mg tweemaal daags gedurende 7 dagen.

In alle gevallen moet de seksuele partner tegelijkertijd worden behandeld.

Bij de behandeling van anaërobe infecties: 1,0-1,5 g van het geneesmiddel per dag wordt voorgeschreven voor volwassenen en 20-30 mg/kg lichaamsgewicht voor kinderen ouder dan 6 jaar in 2 doses per dag.


Inhoud en vorm van de voorbereiding


Het geneesmiddel is verkrijgbaar als witte tot lichtgele filmomhulde tabletten in blisterverpakkingen, verpakt in kartonnen dozen.

Hulpstoffen: tarwezetmeel, povidon, magnesiumstearaat; coating: hypromellose, polyethyleenglycol.

Flagil is ook verkrijgbaar als crème voor uitwendig gebruik, die een anti-acne werking heeft.

En als vaginale zetpillen (suppositories) bevat 1 zetpil 500 g metronidazol.

Flagyl-analogen


Metronidazol, Trichopol (generieke versies van Flagyl met dezelfde werkzaamheid), Tinidazol (voornamelijk gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door protozoa en niet gebruikt voor bacteriële infecties), Ornidazol (actief bestanddeel - Ornidazol; veiligheidsprofiel is hoger en kan daarom worden gebruikt bij patiënten met nier- en leverinsufficiëntie en tijdens het tweede en derde trimester van de zwangerschap onder medisch toezicht. In tegenstelling tot Flagyl is het verenigbaar met alcohol).

Zal Flagyl me helpen bij een infectie?


Als u precies weet aan welk type infectie u lijdt en welke binnen de onderstaande lijst valt, heeft u 95% kans dat Flagyl u zal helpen (volgens vele onderzoeken).

Wij raden u aan uw arts te raadplegen alvorens Flagyl te gebruiken en onze aanbevelingen door te nemen.

Vergeet niet: door Flagyl te kopen bij onze online apotheek zet u een stap naar een gezond leven.

 • Romald

  Ik kruiste mijn vingers en kocht Flagyl online. Ik maakte me zorgen over de bijwerkingen, maar het bleek tevergeefs. Een 10-daagse behandeling eindigde op zaterdag, en mijn infectie was geëlimineerd.

 • Rick Townsend

  Ik neem Flagyl van tijd tot tijd. Geweldig voor veel infecties

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.