Generieke Propecia
4.87 / 47

Generieke Propecia

4.87 / 47

Dus, neem een kopje koffie: u kunt het laten zetten door een ultramoderne koffiemachine, die tot de wonderen van deze tijd kan worden gerekend. Snap je? We zullen je vertellen over een wondermiddel tegen kaalheid: Propecia. Het is eerlijk om te zeggen dat het geen magische lolly is, het is een medicijn en ja, het kan bijwerkingen hebben, maar de meeste mensen die Propecia hebben gebruikt, vonden het zeer effectief, want het haar bleef, er verscheen geen nieuwe kaalheid en de bijwerkingen waren minimaal of niet bestaand.

€37.99 €39.89

Nee tegen kaalheid! Propecia: de bedkuur van Donald Trump


Wil je geweldig, zij het nogal voor de hand liggend, nieuws? We leven in de 21e eeuw en hebben toegang tot dingen die 100 jaar geleden naar de sciencefictionafdeling zouden zijn verbannen.

Dus, bijvoorbeeld, de gadget in je handen? Wat is het, een telefoon, een laptop? Stel je dit voorwerp voor in de handen van iemand die 100 jaar geleden leefde!

Er is een gerucht dat Propecia voor kaalheid is genomen door Donald Trump, maar het is misschien helemaal geen gerucht. Nou, als beroemdheden het zich kunnen veroorloven om te stoppen met kaalheid, waarom zouden wij hun voorbeeld dan niet volgen? Vooral op onze online apotheeksite vindt u de beste prijs, met objectief mooie kortingen voor uw portemonnee, snelle online bestelling en slechts enkele dagen wachttijd voor levering.

Als u al bekend bent met het geneesmiddel Propecia, de voor- en nadelen kent, en al een verpakking met het gewenste aantal tabletten hebt gekozen, vul dan het online bestelformulier in.

Als u alle informatie over Propecia tabletten wilt lezen, blijf dan bij ons!

Prijs van Propecia


De prijs van Propecia in onze online apotheek is zeer betaalbaar en neemt af naarmate het aantal tabletten in de verpakking toeneemt.

Propecia 1 mg in een verpakking van 20 tabletten kost bijvoorbeeld 1,29 euro.

Als u een verpakking Propecia 1mg/90mg koopt, krijgt u de prijs van 0,77 EUR per 1 pil en krijgt u 4 pillen cadeau.

Als u een verpakking van 20 Propecia 5mg tabletten koopt, krijgt u EUR 1,89.

U krijgt ook een verpakking Propecia 5 mg/90 tabletten voor 1,44 EUR en u krijgt 4 pillen cadeau.

U ziet dus dat de prijs per tablet in de apotheek daalt naarmate het aantal pillen in de verpakking toeneemt.


Kan ik Propecia kopen zonder recept


Wij beschouwen onze klantenrelaties als vertrouwelijk, dat is waarom u Propecia zonder recept kunt kopen zonder uw huis of bureau te verlaten. We doen er alles aan om u zich comfortabel en veilig te laten voelen.

Ja, in onze online apotheek kunt u Propecia kopen zonder recept, terwijl u in andere apotheken een recept nodig kunt hebben.

Voordelen van het kopen bij een online apotheek


Wat zijn de voordelen van het kopen van Propecia in een online apotheek? Ten eerste kunt u Propecia kopen zonder recept. Ten tweede kunt u Propecia online bestellen - achter u staat uw comfortabele leunstoel of bank, of misschien een tafel in een café met een geurige kop koffie en croissant. U hoeft niet in verschillende apotheken naar het geneesmiddel te zoeken of in een benauwde kamer in de rij te staan. Vul gewoon een online bestelformulier in en wacht op de levering op het door u gewenste adres.


Wat is Propecia?


Propecia is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om mannelijke haaruitval (alopecia androgenetica) te behandelen.

Het helpt het lichaam niet alleen om het haar te herstellen, maar ook om het stevig op zijn plaats te houden.

Propecia is vrij snel en effectief, maar de tijd van tastbaar effect hangt af van elk individueel geval.

Opvallend is dat in de meeste gevallen het haar over het hele hoofd begint te groeien, beginnend in het pariëtale gebied en eindigend met diepe kale plekken dichter bij het voorhoofd. In plaats van uitgevallen haar groeit er nieuw, sterk en gezond haar terug.

Waar Propecia wordt gebruikt


Propecia wordt voorgeschreven voor de behandeling van prostaathyperplasie en als onderdeel van hormoontherapie voor transseksuele vrouwen.

Werkingsmechanisme van Propecia


Om precies te begrijpen hoe Propecia werkt, moeten we beginnen met het belangrijkste aspect. Wat is alopecia?

Alopecia is de vernietiging van de haarfollikel; er zijn verschillende soorten alopecia, maar wij zijn geïnteresseerd in die welke kan worden bestreden met het actieve bestanddeel finasteride. We hebben het over alopecia androgenetica of, met andere woorden, mannelijke kaalheid.

Samengevat: mannelijke kaalheid begint meestal op het voorhoofd. Het haar wordt dunner en begint een 'M'-vorm aan te nemen naar de achterkant van het hoofd toe. Het haar wordt na verloop van tijd dunner en korter, waardoor een U-vorm of, anders gezegd, een hoefijzervorm aan de zijkanten van het hoofd ontstaat.

Daarom bevatten Propecia pillen het actieve ingrediënt Finasteride.Wat doet Finasteride? Het vermindert de productie van het hormoon dihydrotestosteron (remt de synthesereacties van het hormoon door zijn werking te blokkeren), dat door zijn werking de haarzakjes vernietigt. Zo wordt de haaruitval geleidelijk vertraagd.


Indicaties voor het nemen van Propecia


Mannelijke kaalheid - alopecia androgenetica.

Propecia wordt voorgeschreven voor de behandeling van haaruitval bij mannen.

Contra-indicaties voor Propecia


Overgevoeligheid voor de werkzame stof finasteride, obstructieve uropathie, prostaatkanker. Patiënten met nierinsufficiëntie mogen het geneesmiddel pas innemen nadat zij de haalbaarheid ervan met de arts hebben besproken.

Propecia is niet geïndiceerd voor de behandeling van haarverlies bij vrouwen en kinderen.


Bijwerkingen van Propecia


Propecia is zeer mild, maar we hebben enkele bijwerkingen geregistreerd, zoals seksuele disfunctie (erectiestoornissen, ejaculatiestoornissen, verminderd libido).

Tip: Als u een afname van seksueel verlangen en/of de eerste tekenen van seksuele disfunctie opmerkt terwijl u Propecia gebruikt, stop dan met het product en raadpleeg een tricholoog.

Als u geen specialist kunt raadplegen, raadpleeg dan uw huisarts.

Andere gemelde bijwerkingen zijn vergrote borstklieren, veranderingen in de dichtheid van het borstweefsel, huiduitslag.

Werkzaamheid en duur van de behandeling met Propecia


Voordat u met de behandeling begint, is het goed te weten dat het effect van het geneesmiddel begint met de ophoping van de werkzame stof finasteride in het lichaam, vaak pas 3-4 maanden na het begin van de behandeling, terwijl het maximale effect wordt bereikt na 2 jaar gebruik.

Opmerking: Volgens een aantal studies helpt regelmatig gebruik van Propecia gedurende één jaar 48% van de patiënten om hun haar weer te laten groeien en gedurende twee jaar 66%.

De duur van de behandeling met Propecia moet bij voorkeur door de arts worden beoordeeld. Voortdurend gebruik van het middel wordt echter aanbevolen om het effect te behouden. Als de behandeling wordt stopgezet, begint het effect na ongeveer 6 maanden te verdwijnen en keert de alopecia na 9-12 maanden terug naar het oorspronkelijke niveau.


Dosering van Propecia


Propecia 1 mg is geïndiceerd voor de behandeling van haarverlies bij mannen tussen 18 en 41 jaar. De aanbevolen dosis is 1 tablet van 1 mg eenmaal daags.

Bij mannen in andere leeftijdsgroepen kan de arts beslissen of het raadzaam is dit middel te gebruiken.

Propecia 5 mg is geïndiceerd voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie. De aanbevolen dosis is 1 tablet van 5 mg eenmaal daags.

Propecia wordt oraal ingenomen met vloeistoffen en in zijn geheel doorgeslikt. De tabletten mogen niet worden verdeeld of geplet.

De inname van Propecia is niet afhankelijk van voedselinname.

Het is het beste om hetzelfde dagelijkse inname schema in te stellen.

Wat te doen als u vergeet Propecia in te nemen?


Als u vergeet om Propecia op het voorgeschreven tijdstip in te nemen, hoeft u geen nieuwe pil in te nemen; ga gewoon door met innemen zoals gewoonlijk, d.w.z. de volgende dag op het juiste tijdstip; u moet geen dubbele dosis nemen om de gemiste dosis in te halen.

Belangrijk: het nemen van een grotere dosis Propecia zal niet de verwachte haargroei effecten opleveren en kan extra bijwerkingen veroorzaken.

Het nemen van Propecia door vrouwen


Propecia wordt niet aanbevolen voor vrouwen vanwege de mogelijke ernstige bijwerkingen.


Generieke Propecia


Wat is een generiek geneesmiddel? Het is een geneesmiddel met een andere merknaam dan het oorspronkelijke. Met andere woorden, generieke Propecia is het actieve bestanddeel finasteride, dat onder een andere naam is uitgebracht.

Interactie van Propecia met andere geneesmiddelen


Er zijn geen klinisch belangrijke interacties van Propecia met andere geneesmiddelen vastgesteld.

Het is echter niet raadzaam het middel samen met andere pillen in te nemen. Neem zo nodig 30 minuten of 1 uur na elkaar andere tabletten in.

Propecia en alcohol


Het consumeren van overmatige hoeveelheden sterke alcohol tijdens het nemen van dit geneesmiddel vermindert de effectiviteit ervan. De effecten van finasteride worden niet verminderd door de consumptie van matige hoeveelheden alcohol.

Slotwoord


Dus, als je jezelf al de vraag hebt gesteld "Waar kan ik Propecia kopen?" of "Waar kan ik Finasteride kopen?". - kunnen we u verzekeren dat u de juiste plek heeft gevonden. Betaalbare prijs, gemakkelijke levering en, heel belangrijk, informatie over het geneesmiddel zijn allemaal recht voor u!

  • Pien69

    Moeilijk te geloven, maar het stopte mijn haarverlies binnen een maand voor 100%. Als je dunner wordt, haal dit dan zo snel mogelijk.

  • Emma, 40

    Recent ben ik mijn haar gaan verliezen. Mijn dokter schreef me dit medicijn voor. Na een maand het te hebben gebruikt, is mijn haar gestopt met uitvallen. Tot op heden ben ik het medicijn blijven gebruiken zonder bij effecten. Dit medicijn is geweldig.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.