Provigil (Modafinil) zonder recept
4.82 / 77

Provigil (Modafinil) zonder recept

4.82 / 77

Het product waar wij ons op richten is Provigil, een effectief geneesmiddel dat internationaal bekend staat onder de onofficiële naam "geestpil", dat je lang wakker houdt, je hersenactiviteit verbetert en je helpt je te concentreren op wat echt belangrijk is.

€39.56 €41.54

Provigil - de slimme pil voor uw efficiëntie


Hoe vaak ontbreekt het ons niet aan energie om schijnbaar eenvoudige dagelijkse taken uit te voeren, om nog maar te zwijgen van ingewikkelde taken op het werk of tijdens de examenperiode voor studenten. Als je moe, slaperig of hyperactief bent en je niet kunt concentreren, zal dit artikel je helpen.

Provigil wordt veel gebruikt door mensen in beroepen die lange diensten en werktijden vereisen en de noodzaak om altijd alert en geconcentreerd te blijven. Deze omvatten: politieagenten, reddingswerkers, artsen, centralisten, militairen, ingenieurs en vele anderen.

Als je geïnteresseerd bent in dit wondermiddel, raden we je aan dit artikel te lezen waarin we al je vragen beantwoorden: wat is Provigil, hoe beïnvloedt het het lichaam, of het bijwerkingen kan veroorzaken en waar je het in Nederland kunt kopen tegen de beste prijs.

Prijs van Provigil


De kosten van Provigil tabletten in Nederland kunnen per apotheek sterk verschillen. Wij bieden u enkele van de beste prijzen, omdat wij voor onze klanten zorgen en u altijd de beste koopvoorwaarden bieden. We zullen later uitleggen waarom de prijs in onze apotheek zo laag is, maar laten we nu een concreet voorbeeld nemen om u de voordelen te laten zien van het bestellen van een geneesmiddel op onze site. Als u een doseerverpakking van 100 mg koopt, krijgt u automatisch korting en is de prijs van 1 tablet EUR 3,45 in plaats van de normale prijs van EUR 3,62. Als u kiest voor de 360 capsules, bespaart u EUR 1,05 en ontvangt u van ons 20 extra tabletten, voor een totaal van 380 tabletten, als extra bonus. De besparingen zijn duidelijk!

Kan ik Provigil kopen zonder recept?


Ja, op onze website kunt u gemakkelijk Provigil tabletten kopen zonder recept en ze zo snel mogelijk ontvangen op het aangegeven adres. Vul gewoon het bestelformulier in en onze gekwalificeerde managers zullen contact met u opnemen om alle details te verduidelijken. In andere apotheken, zowel online als traditioneel, kan echter een recept nodig zijn.


Wat zijn de voordelen van het kopen van medicijnen in een online apotheek?


Het tempo van de moderne wereld laat ons steeds minder tijd, zelfs voor belangrijke dingen en voor onszelf. Het is niet nodig om tijd te verspillen en naar de apotheek te gaan op zoek naar het juiste medicijn. U zult zich immers moeten aanpassen aan het tijdschema van de apotheek, in de rij staan naast mensen met een verkoudheid om vervolgens te constateren dat het geneesmiddel dat u nodig hebt niet voorradig is. Het is beter om deze tijd te besteden aan de verzorging van uzelf en, na het bereiden van uw favoriete thee, de nodige pillen online te bestellen zonder uit uw leunstoel op te staan en ze zo snel mogelijk direct thuis of op kantoor te ontvangen.

Daarnaast zult u een ander voordeel van het kopen van pillen in onze online apotheek zeker waarderen, namelijk de kosten van het medicijn. Vraag je je af waarom het zo goedkoop is? Eigenlijk is het eenvoudig: wij hoeven niet de extra kosten te dragen die een normale apotheek maakt, het betalen van dure huur, personeelssalarissen op elke locatie, rekeningen en andere uitgaven. Wij werken alleen met officiële geneesmiddelenfabrikanten en leveren uw geneesmiddelen rechtstreeks vanuit de magazijnen van de farmaceutische bedrijven, want onze besparingen zijn uw kortingen en de beste geneesmiddelenprijzen.

Wat is Provigil en waarvoor wordt het gebruikt?


Provigil is in de eerste plaats een nootropisch geneesmiddel dat is ontwikkeld om overmatige slaperigheid overdag als gevolg van een medische aandoening genaamd narcolepsie te verminderen. Narcolepsie is een neurologische aandoening waarbij iemand niet in staat is zijn slaap- en waaktoestand volledig te beheersen en op elk moment plotseling in slaap kan vallen, zelfs tijdens het autorijden of het uitvoeren van werkzaamheden.

Mettertijd zijn echter ook absoluut gezonde mensen het gaan gebruiken, omdat het positieve effect ervan op de cognitieve functies niet over het hoofd kan worden gezien.

Provigil is je trouwe assistent wanneer je een dosis van het medicijn nodig hebt voor je geest - slechts één tablet is genoeg - en je blijft geconcentreerd op de belangrijke dingen en houdt fantastische prestaties voor een lange tijd.

Wat zijn nootropica en waarin verschillen ze van verdovende middelen?


Nootropica zijn een groep geneesmiddelen die inwerken op het centrale zenuwstelsel. Ze worden gebruikt om het geheugen, de mentale alertheid en de concentratie te verbeteren. Nootropica worden verondersteld de weerstand van de hersenen tegen een aantal schadelijke invloeden, zoals overbelasting of hypoxie, te verhogen.

Dergelijke geneesmiddelen worden ontwikkeld voor patiënten met neurologische problemen. Bijvoorbeeld voor mensen met een beroerte, epilepsie of de ziekte van Alzheimer.

Nootropica hebben een ander werkingsmechanisme dan verdovende middelen en zijn niet verslavend.


Wat zijn de indicaties voor het nemen van Provigil


De belangrijkste indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel zijn medische voorschriften voor narcolepsie, maar het is ook goedgekeurd voor hyperactiviteit en aandachtstekortstoornis, obstructief slaapapneusyndroom, multiple sclerose, depressie, en in sommige gevallen wordt het voorgeschreven bij schizofrenie.

De laatste jaren wordt het middel echter ook actief gebruikt door gezonde mensen met: onregelmatige of wisselende werktijden, piekbelasting (zowel mentaal als fysiek), studenten bij examens of andere ernstige stress tijdens het studieproces.

Het is raadzaam Provigil alleen in te nemen na raadpleging van een specialist.

Hoe Provigil het lichaam beïnvloedt: werkingsmechanisme

Het werkzame bestanddeel van dit middel is modafinil. Modafinil is een snelwerkend geneesmiddel met een lange werkingsduur. Het wordt afgebroken in de lever en bereikt zijn hoogtepunt binnen 2-4 uur, hoewel de eerste effecten binnen een uur optreden. De halfwaardetijd van de tablet is 15 uur, wat het moeilijk kan maken om voldoende slaap te krijgen als het 's avonds wordt ingenomen.

Opgemerkt zij dat modafinil selectief neuronen activeert:

 • het verhoogt de niveaus van de belangrijkste opwindende neurotransmitter van de hersenen, glutamaat, die de geestelijke vermogens beïnvloedt, en verlaagt de niveaus van de remmende neurotransmitter, gamma-aminoboterzuur (GABA), dat het kalmerende en ontspannende effect heeft dat nodig is voor de slaap;
 • verhoogt de productie van orexine (een stof die betrokken is bij de omschakeling van slaap- en waakfase en verantwoordelijk is voor het behoud van de waakzaamheid), waarvan een tekort narcolepsie veroorzaakt;
 • Het verhoogt het histaminegehalte, wat de regulering van de slaap-waakcyclus beïnvloedt. Er moet echter worden opgemerkt dat het middel, vanwege de histamineproductie, gecontra-indiceerd is bij mensen met uitgesproken allergische reacties;
 • Verhoogt de hoeveelheid dopamine in de hersenen;
 • remt het transport van noradrenaline, waardoor de hoeveelheid toeneemt;
 • stimuleert het serotonerge systeem, waardoor serotonine vrijkomt, verantwoordelijk voor stemming en emotie, zonder sterk euforisch effect.


Contra-indicaties voor het gebruik van Provigil


Contra-indicaties voor het gebruik van dit geneesmiddel zijn de volgende:

 • Individuele gevoeligheid voor modafinil of een hulpstof;
 • lactose-intolerantie;
 • zwangerschap;
 • borstvoeding;
 • Significante manifestaties van coronaire hartziekte.

Bij nier- en leveraandoeningen moet het middel met uiterste voorzichtigheid en na overleg met een arts worden ingenomen.

Als orale anticonceptiemiddelen worden gebruikt, moeten alternatieve of gelijktijdige anticonceptiemethoden worden gebruikt tijdens en gedurende twee maanden na stopzetting van Modafinil.

Informeer uw arts over alle medicijnen, voedingssupplementen, allergieën, reeds bestaande medische aandoeningen en huidige medische omstandigheden voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken.


Provigil en alcohol


Alcohol en Provigil hebben een tegengesteld effect, dus het mengen van zelfs kleine doses wordt sterk afgeraden.

U mag rijden terwijl u Provigil neemt


Het wordt afgeraden de tabletten in te nemen tijdens het besturen van een voertuig of het bedienen van machines, omdat dit symptomen zoals wazig zien of duizeligheid kan veroorzaken.

Kinderen kunnen het medicijn innemen


Provigil mag niet worden ingenomen door kinderen jonger dan 16 jaar.


Bijwerkingen


Provigil kan lichte tot ernstige bijwerkingen veroorzaken.

De meest voorkomende bijwerkingen kunnen zijn: hoofdpijn, duizeligheid, tremor, nervositeit, angst, slapeloosheid, misselijkheid, verlies van eetlust, droge mond, duizeligheid, loopneus, constipatie, maagpijn, rugpijn, snelle hartslag, depressie.

Als u deze symptomen ervaart, moet u medische hulp inroepen.

In zeldzame gevallen kunnen de ernstigste complicaties na modafinilgebruik zijn toxische epidermale necrolyse, huiduitslag met systemische symptomen, Stevens-Johnsonsyndroom. Deze aandoeningen vereisen ziekenhuisopname en stopzetting van de tabletten.

Wat gebeurt er bij een overdosis


In geval van opzettelijke of toevallige overdosering van modafinil worden een verhoogde bloeddruk en tachycardie geconstateerd, wat duidt op cardiovasculaire disfunctie en het risico van hartaanvallen en beroertes veroorzaakt. Veel patiënten melden hevige hoofdpijn die niet verlicht wordt door pijnstillers en 2-3 dagen aanhoudt. Slapeloosheid, verhoogde nervositeit en depressieve stemming kunnen sommige patiënten ook storen.

Is het waar dat Provigil wordt gebruikt door het leger?


Modafinil wordt actief gebruikt door Amerikaanse piloten tijdens gevechtsmissies en door militairen uit verschillende landen wanneer zij zich langdurig moeten concentreren.

Atleten en Provigil


Provigil is door veel atleten gebruikt als een actief hulpmiddel om sportdoelen te bereiken. Provigil helpt bij de zwaarste sporttrainingen, kan het fysieke uithoudingsvermogen vergroten en de vermoeidheid verminderen. Voorzichtigheid is echter geboden bij het gebruik van Provigil, want het staat momenteel op de lijst van geneesmiddelen die sporters niet mogen gebruiken tijdens de voorbereiding op wedstrijden, tijdens de training en direct tijdens toernooien.

Het medicijn is effectief voor studenten


Ja, studenten hebben gemerkt dat de drug werkt als een krachtige intellectuele stimulans die hen helpt enorme hoeveelheden informatie te verwerken. Het middel helpt ook het geheugen en de concentratie op noodzakelijke vragen te verbeteren en vermindert de angst, wat vooral belangrijk is tijdens examens.


Samenstelling en vorm van het geneesmiddel


Provigil is verkrijgbaar in tabletvorm. Elke tablet bevat 100 mg of 200 mg van de werkzame stof modafinil en niet-farmacologische bestanddelen: lactose, maïszetmeel, magnesiummonosilicaat, natriumcrosscarmellose, polyvidon, magnesiumstearaat en talk. Het aantal tabletten in de verpakking en de configuratie ervan zijn afhankelijk van de fabrikant.

Dosering en toediening van Provigil


De dosering van Provigil wordt individueel door de arts voorgeschreven.

De tabletten hebben twee doseringsmogelijkheden: 100 mg en 200 mg.

Neem Provigil in na een maaltijd met voldoende water.

De gebruikelijke dagelijkse dosis is 100-200 mg, maar in sommige gevallen kan de dosis worden verhoogd tot 400 mg per dag. Het is raadzaam te vermijden het middel 's middags in te nemen als u goed wilt slapen.

Als de therapie wordt gecombineerd met een ploegendienst, moet een uur voor het begin van de werkzaamheden een tablet van 200 mg worden ingenomen.

Meestal beginnen sporters 2-3 uur voor het begin van de training met het innemen van de minimumdosis van het middel. Zij beginnen bijvoorbeeld meestal met 50 mg per dosis en verhogen de dosis geleidelijk tot 200 mg.

Studenten nemen 200 mg van het medicijn 2-3 uur voor de examens.


Welke moet ik kiezen: Provigil of generieke geneesmiddelen?


Een generiek is een geneesmiddel dat gebaseerd is op dezelfde hoeveelheid en kwaliteit van het werkzame bestanddeel als het oorspronkelijke product. Het product mag dan precies hetzelfde zijn als het origineel, maar het is niet meer geoctrooieerd. De kosten van deze geneesmiddelen zijn veel lager, omdat andere bedrijven niet de ontwikkelings- en testkosten dragen, maar gewoon de bestaande formulering van het geneesmiddel gebruiken nadat het octrooi is verlopen.

Provigil is het oorspronkelijke gepatenteerde geneesmiddel met de werkzame stof modafinil.

Modvigil en Modalert zijn de populairste generieke geneesmiddelen van Provigil. Ze bevatten precies dezelfde dosis werkzame stof als het gepatenteerde geneesmiddel, maar zijn veel goedkoper.

In het algemeen hebben zowel het origineel als de generieken vergelijkbare kenmerken, maar als u een sterker effect nodig hebt, neem dan Provigil en als de prijs de belangrijkste factor is, kunt u een van deze generieken kiezen.

Conclusie


Provigil is onmisbaar wanneer levenssituaties het hoogste concentratieniveau vereisen. Provigil houdt je een hele dag of meer alert, stelt je in staat de controle te houden en geeft je het ongelooflijke vertrouwen dat je echt de controle hebt als anderen van uitputting omvallen.

Slechts één stap scheidt u van een fantastische effectiviteit: bestel het wondermiddel op onze website.

 • Marko Felts

  Ik werk in een roterende 12-uurs dienst, 3 dagen, 3 dagen vrij, 3 nachten. Ik neem al 5 jaar een dagmedicijn en ik kan niets slechts zeggen over dit medicijn.

 • Inge Vanderbosch

  Dit is een geweldig medicijn. Duur, maar geweldig. Ik heb echter ontdekt dat het het beste is om het een uur voor het eten in te nemen, of indien nodig een uur NA het eten. Dit medicijn heeft de kwaliteit van mijn leven veranderd.

 • Nora

  Ik heb MS, ben getrouwd en heb drie kinderen. Het jongste kind is 9 jaar oud en heeft diabetes type 1 (een fulltime baan op zich). Provigil geeft me de energie om mijn dag door te komen. Ik gebruik het al 2 jaar en het heeft me enorm geholpen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.