Prozac (Fluoxetine) kopen zonder recept in Nederland
4.77 / 56

Prozac (Fluoxetine) kopen zonder recept in Nederland

4.77 / 56

Prozac is een antidepressivum dat mensen met een depressie alle kleuren van het leven laat ervaren.


Prozac is een behandeling voor boulimie en dwangmatig overeten.

Prozac is een behandeling voor angstige gedachten en obsessieve angsten.

Prozac is een van de belangrijkste, veiligste en effectiefste geneesmiddelen volgens de Wereldgezondheidsorganisatie.
€42.25 €44.36

Prozac - een super effectieve behandeling voor depressie en boulimia


In de wereld van vandaag is het ongelooflijk moeilijk om een kalm persoon te blijven, zonder nervositeit en angst, zonder opdringerige gedachten, slaap- en eetstoornissen. Ja, sommige wel en sommige niet. Hoe kom je af van angst, slaperigheid, angsten en symptomen van ernstige ziekten zoals obsessieve-compulsieve stoornis, depressie en boulimia nervosa? Gelukkig heeft de modernste technologie het mogelijk gemaakt super effectieve medicijnen te ontwikkelen, en onder hen is Prozac een betrouwbaar hulpmiddel voor iedereen die het nodig heeft.

Waar en hoe koop je Prozac in Nederland zonder recept? U kunt het geneesmiddel kopen op onze website, waar u de beste prijs voor uw portemonnee en handige levering naar Nederland wordt aangeboden.

Als u al weet wat Prozac is, de indicaties voor gebruik, bijwerkingen, dosering en wijze van toediening, vul dan het online bestelformulier in en wacht tot het geneesmiddel per expresse wordt bezorgd.

Als u meer wilt weten over Prozac, gedetailleerde informatie wilt over het werkingsmechanisme van het preparaat, de dosering en de toedieningsvoorwaarden, evenals de doeltreffendheid van het geneesmiddel - lees dit artikel, we hebben geprobeerd al uw mogelijke vragen te beantwoorden.


Prijs van Prozac


Laten we het over de prijs hebben. We proberen u de beste prijs voor 1 tablet aan te bieden. En dit zijn de kosten van een kwaliteitsproduct van een gerenommeerd farmaceutisch bedrijf. Om een langdurige vertrouwensrelatie met klanten op te bouwen, bieden wij kortingen op medicijnen: hoe meer pillen in een pakje, hoe groter de korting.

Prozac 10 mg
Als u Prozac 10 mg 60 tabletten wilt kopen - krijgt u + 4 extra tabletten en is de gereduceerde prijs voor 1 tablet, inclusief de extra tabletten, 0,59 cent.

Als u Prozac 10 mg 360 tabletten wilt kopen - krijgt u + 20 extra tabletten en is de gereduceerde prijs per tablet, inclusief de extra tabletten, 0,35 cent.

Prozac 20 mg
Als u Prozac 20 mg 30 tabletten wilt kopen - krijgt u + 2 extra tabletten en is de gereduceerde prijs per tablet, inclusief de extra tabletten, 0,96 cent.

Als u Prozac 20 mg 360 tabletten wilt kopen - krijgt u + 20 extra tabletten en is de gereduceerde prijs per tablet, inclusief de extra tabletten, 0,57 cent.

Zoals te zien is, neemt de prijs per tablet af naarmate het aantal tabletten in een verpakking toeneemt.


Wat is Generische Prozac?


Bent u de naam Generieke Prozac tegengekomen en weet u niet wat het is? We leggen het uit: Prozac is de handelsnaam voor de medische werkzame stof fluoxetinum.

De handelsnaam hoort bij een bepaald merk. Wanneer het woord "generiek" in de naam voorkomt, betekent dit dat het geneesmiddel precies hetzelfde is als het referentiegeneesmiddel zonder de generieke naam, maar geproduceerd wordt door een ander farmaceutisch bedrijf.

Prozac en Generieke Prozac zijn hetzelfde geneesmiddel en bevatten hetzelfde werkzame bestanddeel Fluoxetinum. Ze worden geproduceerd door verschillende farmaceutische bedrijven en kunnen verschillende verpakkingen en prijzen hebben.

U kunt Prozac kopen zonder recept


Als u het geneesmiddel in een gewone apotheek komt kopen, heeft u een recept nodig om Prozac te kopen, maar in onze online apotheek kunt u Prozac kopen zonder recept en de informatie die u bij de bestelling verstrekt blijft anoniem.


Voordelen van het kopen van Prozac in een online apotheek


We hebben u al verteld over het feit dat u in onze online apotheek Prozac kunt bestellen zonder recept, tegen een betaalbare prijs met levering op het aangegeven adres binnen een korte periode, maar we hebben niet uitgelegd waarom de prijs in de online apotheek laag is.

Wij bieden de aankoop van medicijnen tegen een lagere prijs dan in een normale apotheek, omdat u de mogelijkheid heeft om de medicijnen rechtstreeks van het farmaceutische magazijn te krijgen en dit is ons voordeel en kenmerk.

U hoeft geen buitensporige huur te betalen voor het pand voor de apotheekwinkel, u hoeft niet uit te geven aan de salarissen van het personeel en u ontvangt de goederen direct zonder uw huis of kantoor te verlaten. Ja, Prozac kopen in een online apotheek is voordelig, en u kunt de beschikbaarheid van andere geneesmiddelen op onze verkoopvloer controleren, u kunt onze voordelen nog meer waarderen.


Nu weten we dat de drug zelf


Wat is Prozac?


Prozac is de handelsnaam voor de werkzame stof fluoxetinum, een antidepressivum. Dit betekent dat de drug de stemming verbetert, spanning, angst en angstgevoelens vermindert en dysforie wegneemt. De tabletten veroorzaken geen orthostatische hypotensie*, geen kalmerend effect** en zijn niet cardiotoxisch. Het heeft eigenschappen die klinische boulimia nervosa bestrijden. In tegenstelling tot andere antidepressiva tast Prozac het cardiovasculaire systeem niet aan (wanneer het in de strikt aangegeven dosering wordt ingenomen).

* orthostatische hypotensie is een aandoening waarbij de bloeddruk abrupt daalt wanneer de lichaamshouding verandert, bv. van zitten naar staan of omgekeerd, van liggen naar staan.

** Sedatie is het effect van een slaappil.

Werkingsmechanisme van Prozac


U hebt dus al geleerd dat Prozac een antidepressivum is en dat de antidepressieve werking ervan gecombineerd wordt met een psychostimulerende werking.

Hoe het werkt: het actieve bestanddeel, fluoxetine, verhoogt de concentratie van serotonine* in de structuren van de hersenen en dit is cruciaal voor het zenuwstelsel, omdat het de duur van het stimulerende effect van serotonine op het zenuwstelsel verhoogt.

*Serotonine is een van de belangrijkste neurotransmitters in ons zenuwstelsel. Het is een molecuul dat tussen neuronen (zenuwcellen) reist en helpt bij het doorgeven van signalen van het ene neuron naar het andere. Serotonine wordt terecht het "gelukshormoon" genoemd, want het zijn de moleculen van deze biologisch actieve stof die onze stemming bepalen.


En op een serieuzere noot


Indicaties voor het gebruik van Prozac


Allereerst is Prozac geïndiceerd voor de diagnose depressie (die deel kan uitmaken van andere psychische stoornissen), ongeacht de mate van ziekte: licht, matig of ernstig. Depressie kan worden beschouwd als een structurele component van schizofrenie, bipolaire stoornis en schizoaffectieve psychose.

Prozac is geïndiceerd voor boulimia nervosa, alcoholisme, obsessief-compulsief syndroom en slapeloosheid.

(obsessieve-compulsieve stoornis).

Contra-indicaties voor Prozac


Contra-indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel zijn onder andere:

 • glaucoom;
 • ernstige nierdisfunctie;
 • goedaardige prostaathyperplasie;
 • gelijktijdig gebruik van MAO-remmers;
 • convulsief syndroom van verschillende oorsprong;
 • epilepsie;
 • blaas atonie;
 • Overgevoeligheid voor de werkzame stof fluoxetine.


Prozac: zwangerschap en borstvoeding


Het geneesmiddel is gecontra-indiceerd tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Prozac bij kinderen


Het gebruik van antidepressiva als onderdeel van een behandeling met geneesmiddelen bij kinderen jonger dan 18 jaar is gecontra-indiceerd.

Prozac: leverdisfunctie


Voorzichtigheid is geboden bij verminderde leverfunctie.

Prozac: nierfalen


Het is gecontra-indiceerd bij ernstige nierdisfunctie en moet met bijzondere voorzichtigheid worden gebruikt bij lichte tot matige nierdisfunctie.

Prozac: leeftijd 65 jaar en ouder


Voor oudere patiënten moet de dosering per geval worden aangepast.

Bijzondere indicaties Prozac


Gelijktijdige toediening van niet-reversibele niet-selectieve monoamine-oxidaseremmers, bv. iproniazide, is gecontra-indiceerd.

Gelijktijdige toediening van metoprolol, gebruikt bij de behandeling van hartfalen, is gecontra-indiceerd.


Bijwerkingen van Prozac


In het algemeen wordt het geneesmiddel goed verdragen, maar er zijn gevallen gemeld van symptomen van bijwerkingen.

De meest gemelde bijwerkingen bij met Prozac behandelde patiënten zijn hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid, zwakte en spijsverteringsstoornissen.

Er zij op gewezen dat de ontwikkeling van bijwerkingen niet altijd leidt tot stopzetting van het geneesmiddel, aangezien de bijwerkingen in de loop van de behandeling kunnen afnemen of helemaal verdwijnen. In dergelijke gevallen is aanpassing van de dosering noodzakelijk.

In geval van ernstiger symptomen dan hierboven vermeld, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd.

Dosering en toediening van Prozac


De dosis bij aanvang van de behandeling is 20 mg eenmaal daags oraal*, 's ochtends, ongeacht de maaltijden.

De capsule moet met een kleine hoeveelheid water worden doorgeslikt.

Zo nodig kan de dosis worden verhoogd tot 40-60 mg per dag, verdeeld over 2-3 doses.

De dagelijkse dosis wordt verhoogd met 20 mg per dag, wekelijks, na de eerste week van gebruik. de maximale dagelijkse dosis is 80 mg in 2-3 doses.

Aan ouderen en senioren moet een dosis van niet meer dan 60 mg per dag worden voorgeschreven.

*In sommige gevallen kan de eerste dosis van 20 mg worden verdeeld in twee doses van 10 mg per dag.


Wanneer werkt Prozac?


Het effect van Prozac tabletten treedt gemiddeld 1 tot 4 weken na inname van de pillen op. Meestal begint het effect na de eerste week van inname van het middel zich te manifesteren en neemt het geleidelijk toe naarmate de pillen worden ingenomen.

Hoe lang moet je Prozac innemen?


Gezien dit groeiende (toenemende) effect over meerdere weken of zelfs maanden, is langdurig gebruik van het middel van 3-4 weken tot 3 maanden of meer geïndiceerd.

Wat is het effect na het nemen van Prozac


Wanneer het antidepressivum zich in voldoende hoeveelheden in het lichaam ophoopt, is er na enkele weken inname een aanzienlijke verbetering van de toestand van de patiënt. Angst, rusteloosheid, slaap en stemming verbeteren, de sterke eetlust verdwijnt of verschijnt juist, de algemene conditie verbetert en de levenslust verschijnt.


Zoloft of Prozac


Zowel Zoloft als Prozac zijn doeltreffende antidepressiva met een vergelijkbaar werkingsmechanisme, hoewel er een verschil is in de bijwerkingen en ziektebeelden waarvoor de tabletten worden voorgeschreven. Zoloft wordt bijvoorbeeld voorgeschreven voor de behandeling van paniekstoornissen, posttraumatische stressstoornis en sociale fobieën bij volwassenen, adolescenten en kinderen.

Prozac en alcohol


Het drinken van alcohol tijdens de behandeling met Prozac wordt absoluut afgeraden.

Je kunt aankomen met Prozac


Studies hebben aangetoond dat het actieve bestanddeel Fluoxetinum een minimaal effect heeft op gewichtstoename, in tegenstelling tot de vorige generatie antidepressiva.


Gewichtsverlies en Prozac


Sommige patiënten die het geneesmiddel gebruiken, hebben gemerkt dat hun gewicht is afgenomen. Het actieve bestanddeel Dit gebeurt echter in het kader van het verminderen van de angst en dus het elimineren van de gedragsstoornis. Zoals wij reeds hebben vermeld, heeft de werkzame stof fluoxetinum geen effect op gewichtstoename of, in dit geval, gewichtsverlies.

Wij hebben geprobeerd alle mogelijke vragen over Prozac te beantwoorden en hopen dat ons informatiemateriaal nuttig voor u is geweest. Als de informatie voldoende is en u al weet welke verpakking u moet kiezen, ga dan naar de kassa en hopelijk zal Prozac uw leven en dat van uw dierbaren verbeteren!

 • Jayden

  Prozac heeft me geholpen om in slechts 2 weken van mijn depressie af te komen. Aanvankelijk kreeg ik een kuur van 3 maanden voorgeschreven, maar ik heb ervoor gekozen eerder te stoppen. Het was een beetje duur, plus ik voel me veel beter.

 • Sophia

  Ik ben een 55-jarige vrouw met een uitgebreid medisch verleden. Prozac is aanbevolen door onze huisarts, en het is het enige antidepressivum dat ik vertrouw.

 • Otis

  Ik neem regelmatig Prozac. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat ik zonder zou functioneren. Het helpt me om normaal te blijven als ik met mensen praat. In het begin maakte ik me zorgen dat het me op een bepaalde manier zombificeerde. Ik zou me duizelig en minder actief voelen. Maar toen begon ik het gevoel van kalmte te waarderen. Eigenlijk, voel ik me er minder nerveus door.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.