Vermox (Mebendazol) zonder recept in Nederland
4.78 / 78

Vermox (Mebendazol) zonder recept in Nederland

4.78 / 78

Vermox-pillen garanderen een gemakkelijk en pijnloos afscheid van parasieten. Het werkzame bestanddeel van deze medicinale pillen is mebendazol, dat een breed werkingsspectrum heeft en actief parasitaire infecties bestrijdt. Dit middel heeft in Nederland een bijzondere plaats in zijn segment vanwege zijn werkzaamheid en is meestal verkrijgbaar in een dosering van 100 mg.

€27.18 €28.54

Vermox: wormen zullen weg zijn


Wormen zijn niet de vervelendste buren en als uw arts u vertelt dat u uw wormen moet laten verwijderen, zult u ontzet zijn. Maar er is een oplossing: Vermox.

De beste prijs voor Vermox is bij onze online apotheek. U vindt er niet alleen een volledige beschrijving van het product, maar ook een lijst met prijzen voor de verschillende pakketten met aanmoedigingskortingen.

Prijs van Vermox


De prijs van dit medicijn kan per apotheek verschillen, maar u zult aangenaam verrast zijn door de prijs in onze apotheek.

Kan ik zonder recept kopen


Op onze website kunt u Vermox kopen zonder recept. U hoeft alleen maar het bestelformulier in te vullen. Andere apotheken kunnen echter een recept vereisen.

Voordelen van het kopen bij een online apotheek


Het voordeel van online apotheken is dat u overal in het land en op elk moment van de dag online medicijnen kunt bestellen, met behoud van anonimiteit. Het geneesmiddel wordt zo snel mogelijk op uw adres afgeleverd. Onze klanten ontvangen hun bestellingen meestal binnen enkele dagen.


Wat is Vermox en waarvoor wordt het gebruikt?


Vermox is een middel dat helminthproblemen eenvoudig en pijnloos oplost.

Het is een krachtig middel tegen vele parasitaire aantastingen, in het bijzonder: enterobiasis (de veroorzakers zijn lintwormen), ascariasis (de veroorzakers zijn rondwormen), haakwormen (de veroorzakers zijn haakwormen), trichocephalus (de veroorzakers zijn lupus), nekatoriasis (de veroorzakers zijn necators), en lintwormziekte (de veroorzakers zijn varkenskettinglarven).

Het is een effectief geneesmiddel zowel in de vroege stadia van parasitaire ziekten als in meer gevorderde gevallen.

Samenstelling en vorm van het product


Het geneesmiddel is verkrijgbaar in tabletten, verpakt in een blisterdoosje. Elke tablet in de verpakking bevat 100 mg mebendazol.

Naast het werkzame bestanddeel bevatten de tabletten nog andere bestanddelen. Gewoonlijk worden voor Vermox de volgende hulpstoffen gebruikt: natriumzetmeelglycolaat (type A), microkristallijne cellulose, maïszetmeel, talk, natriumsacharine, magnesiumstearaat, gehydrogeneerde katoenolie, sinaasappelaroma, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, natriumlaurylsulfaat. De kleur, het aantal tabletten en de samenstelling van de blisterverpakking verschillen van fabrikant tot fabrikant.

Hoe Vermox werkt: werkingsmechanisme


Mebendazol is een synthetisch anthelmintisch middel met een breed werkingsspectrum, dat de productie van cellulaire eiwitten (tubuline) in helminthen verhindert, hetgeen resulteert in de onderbreking van het glucosegebruik en de vertering, en bijgevolg in het proces van zelfvernietiging van de parasietcel (autolyse).

Mebendazol werkt direct in de darm; na orale toediening bereikt ongeveer 10-20% van de dosis de systemische bloedbaan als gevolg van onvolledige absorptie en uitgebreid presystemisch metabolisme (first-pass effect). Maximale plasmaconcentraties worden 2-4 uur na toediening waargenomen.

Mebendazol wordt voornamelijk in de lever gemetaboliseerd en met de urine en de gal uitgescheiden; niet-geabsorbeerde mebendazol wordt onveranderd met de feces uitgescheiden.

Indicaties voor gebruik van Vermox


Het geneesmiddel wordt gebruikt om de volgende plagen te behandelen

 • intestinale lintworm besmetting (enterobiasis);
 • rondworm besmetting (ascariasis);
 • besmetting met mijnworm (hookwormiasis); de ziekte kan leiden tot bloedarmoede;
 • gastro-intestinale haarworm infestatie (trichocephalosis);
 • varkenslintwormlarveninfectie (teniasis);
 • oorwormplaag (necatoriasis);
 • Gemengde helminthische infecties met verschillende soorten wormen.


Wat zijn de contra-indicaties voor het geneesmiddel?


Er zijn duidelijke contra-indicaties voor het medicijn. Vermox mag niet worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding en wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 2 jaar.

Het geneesmiddel is niet geschikt voor personen met lactosemonohydraatintolerantie, lactasedeficiëntie, galactose- en glucoseabsorptiestoornissen. Het is ook gecontra-indiceerd bij personen die overgevoelig zijn voor mebendazol of een van de hulpstoffen.

Mogelijke bijwerkingen


Diarree, kolieken, krampen en maagpijn zijn gemeld bij patiënten met een groot aantal parasieten.

De volgende bijwerkingen zijn vrij zeldzaam, maar mogelijk bij gebruik van Vermox: stuiptrekkingen, duizeligheid, winderigheid, misselijkheid, braken, overgevoeligheidsreacties, waaronder anafylactische en anafylactoïde reacties, huiduitslag, urticaria, toxische epidermale necrolyse, Stevens-Johnson syndroom, huiduitslag, angio-oedeem, alopecia, hepatitis, verhoogde leverenzymactiviteit, neutropenie, allergische reactie op de kleurstof in het geneesmiddel.

Neem bij deze bijwerkingen onmiddellijk contact op met uw arts.

Vermox en autorijden


Aangezien bijwerkingen kunnen optreden bij aandoeningen van het zenuwstelsel, is bijzondere voorzichtigheid geboden bij het besturen van motorvoertuigen of het bedienen van zware machines.

Mag u alcohol drinken tijdens de behandeling met Vermox?


Het drinken van alcohol tijdens het gebruik van Vermox is gecontra-indiceerd. U mag ook geen alcohol drinken binnen 24 uur na inname van Vermox, want ethanol heeft een schadelijk effect op de lever en kan leverfunctiestoornissen en celschade veroorzaken.

Vermox en andere geneesmiddelen


Gelijktijdig gebruik van cimetidine (gebruikt voor de behandeling van het maagdarmkanaal) kan het effect van Vermox versterken door het metabolisme in de lever te remmen en de plasmaconcentratie van mebendazol te verhogen, met een verhoogde belasting van de lever en risico op bijwerkingen.

Gelijktijdige inname van laxeermiddelen houdt het risico in van dyspeptische aandoeningen (abnormale maagactiviteit, die zich uit in pijn of zwaarte in de bovenbuik).


Dosering en toediening van Vermox


De dosering van de tabletten is 100 mg.

De dagelijkse dosis hangt af van het type en de ernst van de aantasting.

Het is niet nodig om voor en tijdens de behandeling een dieet te volgen.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u het geneesmiddel inneemt!

Voor enterobiasis wordt aan volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar gewoonlijk eenmaal een tablet gegeven. Om herinfectie te voorkomen moet 1 tablet na 2 tot 4 weken worden herhaald.

In gevallen van ascariasis, trichocephalie, ankylostomiasis, necatoriasis, teniasis krijgen volwassenen en kinderen van 2 jaar en ouder gewoonlijk 1 tablet tweemaal daags gedurende 3 dagen voorgeschreven.

Aan het einde van de behandeling wordt een onderzoek van de ontlasting aanbevolen, maar niet eerder dan na 1-2 weken.

Vermox kan zowel voor als na de maaltijd worden ingenomen, maar om nadelige gastro-intestinale reacties te voorkomen wordt aanbevolen het middel na de maaltijd in te nemen.

De tablet kan in zijn geheel worden doorgeslikt of met een kleine hoeveelheid water worden gekauwd.

Voor kinderen wordt aanbevolen de tablet tot poeder te vermalen en met voedsel te mengen. Kinderen moeten onder toezicht staan tijdens het gebruik van het geneesmiddel.

Wat te doen bij een overdosis


Bij accidentele overdosering kunnen buikkrampen, misselijkheid, braken en diarree optreden.

Er is geen specifieke behandeling. Maagspoeling kan onmiddellijk na inname van mebendazol worden uitgevoerd. In sommige gevallen is ook een enkele dosis actieve kool geïndiceerd, afhankelijk van het lichaamsgewicht van de patiënt.

Feedback van patiënten op Vermox


In de meeste gevallen zijn de beoordelingen van het geneesmiddel positief. Degenen die de pillen hebben ingenomen, spreken over het snel bereiken van het gewenste resultaat, de doeltreffendheid van het middel in de strijd tegen helminten.

Tegelijkertijd verklaarde ongeveer 1-2% van de respondenten dat zij tijdens het gebruik van het geneesmiddel bijwerkingen hadden waargenomen.


Vermox of Combantrin


Combantrin is een ontwormingsmiddel waarvan het werkzame bestanddeel pyrantel is. Het werkzame bestanddeel blokkeert zenuwimpulsen in het spierweefsel van de parasieten, waardoor volledige verlamming optreedt. Het is meestal verkrijgbaar als tabletten (dosering 125 of 250 mg) van 1 tot 24 per verpakking, of als suspensie (meestal gebruikt voor kinderen vanaf 6 maanden). Het wordt gebruikt voor de volgende ziekten: ascariasis, ankylostomiasis, enterobiasis, trichocephalie, necatoriasis.

Combantrin wordt als minder giftig beschouwd dan Vermox, maar laatstgenoemde heeft een breder werkingsspectrum.

Moet Vermox worden gebruikt bij helminth infestaties?


Zeker weten. Wij hebben geconstateerd dat het een zeer effectief middel is waarmee u parasieten in enkele dagen kunt verslaan. Het enige dat tussen u en deze overwinning staat is de aankoop van Vermox van onze website.

Lees de instructies zorgvuldig en bekijk onze aanbevelingen voor gebruik.

 • Swallow

  Het beste middel tegen Ascaris. Ik gaf Vermox aan mijn 6-jarig kind. Geen lichamelijke bijwerkingen, alleen een lichte vermindering van de eetlust.

 • Niles

  Ik ben blij te zien dat we niet alleen zijn. Alle volwassenen en kinderen in mijn huis namen 2 doses gedurende 3 dagen. Kinderen voelden zich beter op de tweede dag. Iedereen klaagde een beetje over zich slecht voelen, maar ik weet niet of dat door het medicijn kwam of door de infectie. De prijs van de pillen is betaalbaar, dus als je ze voor alle gezinsleden moet innemen, zul je geen problemen hebben.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.