Xenical tegen de beste online apotheek prijs
4.83 / 27

Xenical tegen de beste online apotheek prijs

4.83 / 27

Als je al enige tijd worstelt met overgewicht, al vele diëten hebt geprobeerd, maar ze geven allemaal, als ze dat al doen, resultaten op zeer korte termijn, wanhoop dan niet. Xenical is een krachtig geneesmiddel: het voorkomt de opname van vet in het lichaam en gebruikt het vet dat het lichaam lange tijd heeft opgeslagen om het te "verbranden".

€51.73 €54.32

Xenical: de manier om af te slanken


Obesitas en overgewicht zijn al lang de gesel van de moderne wereld: uit studies blijkt dat ongeveer 30% van de mensen op aarde aan overgewicht lijdt. Alleen al in Nederland heeft één op de twee volwassenen en één op de vier kinderen of tieners tegenwoordig te maken met een probleem dat andere, veel ernstiger problemen veroorzaakt, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua lichamelijke en psychische gezondheid, levenskwaliteit en sociale integratie.

Een zittende levensstijl, gebrek aan beweging, voedsel met veel vet en calorieën, hormonale stoornissen en stress zijn enkele van de redenen die leiden tot problemen met overgewicht.

Als u al Xenical gebruikt en alle kenmerken ervan kent, hoeft u alleen maar een bestelling te plaatsen op onze site en u ontvangt Xenical in een dosis van 120 mg tegen de beste prijs.

Als u nog niet bekend bent met dit effectieve geneesmiddel, waarvan het werkzame bestanddeel orlistat is (dat de vertering van vetten in uw lichaam verhindert), lees dan, voordat u bestelt, zeker ons materiaal, waar we in detail de antwoorden op alle mogelijke vragen over het geneesmiddel Xenical 120 mg bespreken.

Prijs van Xenical


De prijs van Xenical in Nederland verschilt per apotheek. In ieder geval zal de prijs in onze online apotheek u aangenaam verrassen, omdat deze gunstig verschilt van de gebruikelijke apotheek. Waarom is het zo goedkoop? Het is eenvoudig: onze kosten zijn aanzienlijk lager dan die van welke offline apotheek dan ook en wij hoeven geen extra marge op de prijs van het geneesmiddel te zetten, waardoor wij onze klanten naast de beste prijs ook extra kortingen en aanmoedigingspremies kunnen bieden.

U kunt Xenical kopen zonder recept


Ja, u kunt dit medicijn zonder recept bij ons bestellen met het grootste gemak. Met een speciaal formulier en een paar klikken bestelt u het product, dat direct op het aangegeven adres wordt afgeleverd.

Wij kunnen niet garanderen dat bij een andere apotheek geen recept nodig is. Wij raden u aan uw arts te raadplegen alvorens te bestellen.


De voordelen van het kopen bij een online apotheek


Het digitale tijdperk beweegt de wereld onophoudelijk. Wij denken dat iedereen de laatste jaren de voordelen van online winkelen is gaan inzien. In tijden van gedwongen zelfisolatie, was het online bestellen dat ons hielp veilig te blijven en de medicijnen, voedsel en dingen die we nodig hadden te krijgen.

Het valt niet te ontkennen dat het ons veel tijd bespaart die we beter zouden kunnen besteden aan joggen in het park dan aan in de rij staan bij de apotheek. U hoeft niet langer te zoeken naar een apotheek waar het geneesmiddel dat u nodig hebt in voorraad is, de apotheker te vragen naar de werking ervan (want alles kunt u lezen op onze website), te blozen wanneer u bepaalde geneesmiddelen of benodigdheden voor anticonceptie en persoonlijke verzorging koopt, want wij handhaven uw privacy.

En het belangrijkste: door bij ons geneesmiddelen te kopen, hoeft u niet te veel te betalen, want het geneesmiddel wordt geleverd vanuit het magazijn van onze partners - de officiële geneesmiddelenfabrikanten - en u hoeft geen huur te betalen voor de lokalen van de gebruikelijke off-line apotheek (want al deze kosten zijn altijd inbegrepen in de cheque van de koper).


Hoe obesitas zich ontwikkelt en welke factoren ertoe bijdragen


Alvorens het werkingsmechanisme van een geneesmiddel tegen overgewicht te onderzoeken, laten we proberen te begrijpen wat zwaarlijvigheid en overgewicht zijn en wat de oorzaken en manieren zijn om deze aandoening te ontwikkelen.

Overgewicht en obesitas zijn niet een paar extra kilo's, maar het resultaat van de vorming van abnormale of overmatige vetophopingen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Afzettingen verschijnen op verschillende plaatsen, waarbij vooral vet rond inwendige organen gevaarlijk is.

In de meeste gevallen ontwikkelt obesitas zich als gevolg van overmatige voedselinname, lage energie-uitgaven (sedentaire levensstijl) en stofwisselingsstoornissen. Een belangrijke bron van calorieën in voeding is vet, want bij de verbranding van 1 g vet komt tweemaal zoveel energie vrij als bij de verbranding van 1 g eiwit of koolhydraten.

U kunt weten of u te zwaar bent door uw Body Mass Index te berekenen, dat is de verhouding tussen lengte en gewicht. Dit zal u een goed idee geven of uw gewicht normaal is of dat het tijd is om af te vallen of juist aan te komen. Een BMI tussen 18,5 en 24,9 wordt als normaal beschouwd, een BMI tussen 25 en 29,9 wijst op overgewicht en een BMI boven 30 wordt geclassificeerd als obesitas. Het risico van ziekte neemt toe tussen een BMI van 25 en 29,9 en stijgt aanzienlijk na de leeftijd van 30 jaar.

De berekening van de BMI is eenvoudig: deel uw gewicht in kilogrammen door uw lengte in vierkante meter.

Merk op dat deze berekening niet geschikt is voor de beoordeling van het gewicht van mensen met een goed ontwikkelde spierstructuur (atleten, bodybuilders, enz.), en mensen jonger dan 20 of ouder dan 65, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Overgewicht vertoont niet alleen visuele veranderingen, maar ook karakteristieke symptomen, en dit zijn de belangrijkste: overmatig zweten, kortademigheid bij geringe inspanning, gewrichtspijn, zwelling, hoofdpijn, de figuur wordt "zwaarlijvig".

Als u niets doet en denkt dat het probleem zich vanzelf oplost, loopt u het risico een groot aantal complicaties en ziekten te ontwikkelen:


 • endocriene stoornissen (diabetes, hormonale storingen van de geslachtsklieren)
 • hart- en vaatziekten (hartaanval, beroerte, hoge bloeddruk);
 • aandoeningen van het bewegingsapparaat (circulatieproblemen, artritis, osteoporose, spierzwakte);
 • Menstruatieproblemen, in sommige gevallen een verminderd libido bij vrouwen, en bij mannen wordt zwaarlijvigheid in verband gebracht met erectiestoornissen.

Nu we de gevaren van overgewicht kennen, is het tijd om te begrijpen wat er nodig is om het gewicht weer op peil te brengen.
Om te bepalen hoe de aandoening moet worden behandeld, moet een diagnose worden gesteld van de gezondheidstoestand van de persoon. Pas dan schrijft de arts een behandelmethode voor.

In de meeste gevallen gaat het om een klassieke en complexe behandeling met dieet, lichaamsbeweging en medicatie (meestal wordt Xenical voorgeschreven als een doeltreffende en beproefde behandeling) om de beste resultaten te bereiken; in bijzonder ernstige gevallen van zwaarlijvigheid wordt vóór de klassieke behandeling gebruik gemaakt van radicale maatregelen zoals chirurgie (maagresectie - verwijdering van een deel van de maag).


Wat is Xenical en wat zijn de effecten ervan op het lichaam?


Xenical is een effectief afslankingsproduct, dat vooral tot doel heeft de opname van vet in de darm te remmen door lipase te blokkeren. Op deze manier worden vetten niet geabsorbeerd en door het lichaam geëlimineerd, dat vervolgens zijn opgeslagen energiebronnen begint te gebruiken, wat bijdraagt tot geleidelijk gewichtsverlies.

Xenical - uw trouwe assistent in de strijd voor slankheid, omdat de werking van het geneesmiddel alleen plaatsvindt in het darmlumen, niet systemisch. Hierdoor kunt u een groot aantal bijwerkingen vermijden.

Het feit dat het middel niet verslavend is, betekent dat je het lange tijd kunt gebruiken zonder je zorgen te maken dat het schade toebrengt aan het lichaam.


Werkingsmechanisme


Bij orale toediening remt de werkzame stof orlistat maag- en pancreaslipasen (enzymen die de afbraak van lipiden tijdens de stofwisselingsprocessen van het lichaam versnellen). Als gevolg daarvan wordt de afbraak van voedingsvetten belemmerd en de opname ervan uit het maagdarmkanaal met ongeveer 30% verminderd.

Aangezien de drug de opname van vet in het lichaam beperkt, helpt het de persoon om een gezond vetarm dieet te volgen. Bij systematisch gebruik leidt dit effect tot een afname van het lichaamsgewicht bij patiënten met obesitas en overgewicht. Een afname van de gewichtstoename gedurende twee jaar aan het einde van een langdurige behandeling is bevestigd.

Bovendien helpt orlistat de opname van cholesterol in het bloed te verminderen en heeft het een positief effect op het glucosemetabolisme.

Bij patiënten met diabetes type I en obesitas die orale antidiabetica innemen, vermindert Xenical het lichaamsgewicht en normaliseert het de koolhydraatstofwisseling, waardoor de noodzaak om antidiabetica in te nemen vermindert.

Het is vermeldenswaard dat bij gebruik van orlistat de vetconcentratie in de ontlasting 24-48 uur na het begin van de behandeling toeneemt en 48-72 uur na het stoppen met het geneesmiddel terugkeert naar het oorspronkelijke niveau. In het algemeen wordt het geneesmiddel binnen 3-5 dagen volledig uit het lichaam verwijderd met onveranderde feces of urine.

Indicaties voor het gebruik van Xenical


Het product wordt voornamelijk gebruikt als langetermijnbehandeling in combinatie met een caloriearm dieet bij personen met overgewicht (BMI groter dan of gelijk aan 28) en zwaarlijvige patiënten (BMI groter dan of gelijk aan 30).

Als het totale gewicht van de patiënt binnen 12 weken na aanvang van de behandeling niet met ten minste 5% is afgenomen, moet het geneesmiddel worden gestaakt.

Vraag uw arts om een individuele therapie aan te bevelen voordat u met de behandeling begint.


Zijn er contra-indicaties voor het gebruik?


Ja, het gebruik van Xenical is onderhevig aan contra-indicaties, zoals elk medicijn. Lees ze zorgvuldig door voordat u met de behandeling begint.

De belangrijkste contra-indicaties worden hieronder toegelicht:

 • Overgevoeligheid voor orlistat of andere hulpstoffen;
 • cholestase (vermindering of onderbreking van de galafscheiding);
 • chronisch malabsorptiesyndroom (malabsorptie van voedingsstoffen in de darm, waarbij de vertering in het lumen van de dunne darm en het transport van voedingsstoffen door de darmwand verstoord zijn);
 • zwangerschap;
 • borstvoeding.


Xenical en kinderen


Het wordt niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Kan men alcohol drinken terwijl men Xenical neemt?


Het wordt ten strengste afgeraden om Xenical en alcohol tegelijkertijd in te nemen, aangezien er een groot risico bestaat op geestelijke en lichamelijke schade.

Beïnvloedt Xenical de reactietijd tijdens het rijden?


Volgens langetermijnstudies heeft Xenical geen effect op de reactiesnelheid bij het besturen van voertuigen en het bedienen van complexe machines.


Bijwerkingen van de behandeling met Xenical


In het algemeen wordt het geneesmiddel redelijk goed verdragen door de patiënten.

Er zijn echter een bepaald percentage mensen die bijwerkingen hebben ervaren, waaronder:

 • Olieachtige afscheiding uit het rectum;
 • Winderigheid;
 • Steatorroe (uitscheiding van overtollig vet in de ontlasting);
 • toegenomen defecatiefrequentie en fecale incontinentie (vaker in de eerste 3 maanden na aanvang van het geneesmiddel)
 • pijn of ongemak in de maag of het rectum
 • losse ontlasting;
 • urineweginfecties;
 • angst;
 • jeuk;
 • uitslag;
 • angio-oedeem (Quincke's oedeem - plotselinge plaatselijke zwelling van weefsels). Het komt meestal voor op het gezicht - lippen, tong, slijmvlies van de mond en/of keel, oogleden of handen);
 • anafylactische reacties (plotselinge, ernstige en mogelijk levensbedreigende allergische reacties);
 • hepatitis;
 • cholestase.

In geval van anafylactische reacties, angio-oedeem, cholestase of hepatitis onmiddellijk dringende medische hulp inroepen; in andere gevallen stoppen met het innemen van het geneesmiddel en een arts raadplegen.


Overdosis van Xenical


Er zijn geen bijzondere reacties waargenomen bij overdosering van het geneesmiddel. Voor de zekerheid moet de patiënt 24 uur worden geobserveerd.


Specifiek gebruik


Bij gebruik zijn gevallen van rectale bloeding gemeld. Bij ernstige en/of aanhoudende symptomen wordt nader onderzoek aanbevolen.

Aanvullende anticonceptie wordt aanbevolen om mogelijk falen van orale anticonceptie te voorkomen, wat kan optreden bij ernstige diarree.

Nierfalen is gemeld bij patiënten met een chronische nierziekte en/of een verminderd circulerend vochtvolume.

Patiënten met epilepsie. Voorzichtigheid is geboden omdat orlistat het evenwicht van de anticonvulsieve therapie kan verstoren en aanvallen kan veroorzaken.

Xenical mag niet gelijktijdig met cyclosporine worden toegediend.

Samenstelling en vorm van het product


Het product is verkrijgbaar in capsulevorm, waarbij elke capsule 120 mg van de werkzame stof orlistat bevat. De configuratie en het aantal tabletten in de verpakking kunnen per fabrikant verschillen.

Naast de belangrijkste werkzame stof bevat Xenical de volgende hulpstoffen: microkristallijne cellulose, natriumzetmeelglycolaat, natriumlaurylsulfaat, povidon K 30, talk, karmijnindigo (E 132), titaandioxide (E 171), gelatine.

Dosering en toediening van Xenical


Xenical moet oraal worden ingenomen, driemaal daags 1 capsule (120 mg) bij elke maaltijd (of uiterlijk 1 uur na de maaltijd), met veel water.

Tijdens de therapie moet een caloriearm dieet met niet meer dan 30% van de totale calorieën in acht worden genomen. Het dagelijkse rantsoen moet worden verdeeld in drie hoofdmaaltijden.

Meestal wordt Xenical gedurende 6-12 maanden of langer ingenomen om een consistente gewoonte van goede voeding te vormen en te consolideren, waardoor een tweede toename van het lichaamsgewicht na beëindiging van het gebruik van het geneesmiddel wordt voorkomen. Het gemiddelde gewichtsverlies per maand ligt tussen 1,5 en 6 kg.


Xenical of Alli


Een generiek is een geneesmiddel dat in zijn basis en samenstelling dezelfde hoeveelheid en kwaliteit werkzame stof heeft als het oorspronkelijke geneesmiddel, maar waarvan de kosten veel lager zijn.

Alli is een generieke versie van het oorspronkelijke merkgeneesmiddel Xenical. Het is niet zo effectief als het origineel, maar veel goedkoper. Alli is een vrij verkrijgbaar geneesmiddel en bevat de helft van de dosis van Xenical (d.w.z. 60 mg).

Alli werkt zoals Xenical, en voorkomt dat het lichaam een deel van het geconsumeerde vet verteert. Aangezien de dosering echter lager is, voorkomt het gewoonlijk slechts de vertering van ongeveer 1/4 van het voedingsvet, in tegenstelling tot 1/3 van Xenical.

Over het geheel genomen hebben beide producten vergelijkbare kenmerken, maar als u een meer uitgesproken effect wilt, neem dan Xenical, terwijl als de prijs een belangrijkere factor is, kies dan Alli.

Conclusie


Als u vastbesloten bent om obesitas te bestrijden, zult u geen betere partner vinden. Vergeet niet dat Xenical geen flitsend effect is en dat het tijd zal kosten om het lichaam van uw dromen te bereiken, dus vergeet niet het speciale dieet en een ontspannen wandeling in het park als minimale fysieke activiteit.

Onthoud: alles in deze wereld is haalbaar als je maar hard genoeg je best doet!

 • Alert

  Geweldig product.

 • Mia F.

  Deze pil vind ik erg goed, ik neem er 3 per dag in, iets minder dan een maand geleden woog ik 266 lbs, tot nu toe ben ik 17 lbs kwijtgeraakt.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.