Zithromax (Azitromycine) comresse zonder voorschrift
4.76 / 83

Zithromax (Azitromycine) comresse zonder voorschrift

4.76 / 83

De zomerzon warmt op en u bent doodsbang voor de steeds vaker voorkomende kruipende uitslag die een besmette mijt u heeft 'gegeven'? Of wordt u geplaagd door bronchitis? Of heb je misschien een andere rosacea aanval op je been gezien? Of voel je de eerste symptomen van urethritis? Zulke verschillende ziekten, wat hebben ze gemeen? Behandeling! Er is maar één product dat u zal helpen deze aandoeningen te bestrijden: Zithromax!


Zithromax is een breedspectrum bacteriostatisch antibioticum uit de macrolide-azalidegroep dat infectie precies en effectief bestrijdt op de plaats van de infectie.
€69.34 €72.81

Het breedspectrum bacteriostatische antibioticum Zithromax: honderd problemen, één antwoord


In dit artikel proberen we al uw vragen over de werking, indicaties en bijwerkingen van Zithromax en vooral waar u het in Nederland tegen de beste prijs kunt kopen, zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden.

Als u het middel in het verleden al hebt gebruikt en bekend bent met de effecten ervan, als u een recept van uw arts hebt voor het gebruik van Zithromax en alleen een nieuwe verpakking moet bestellen, hoeft u alleen maar het online bestelformulier op onze site in te vullen en in de nabije toekomst wordt het middel rechtstreeks bij u bezorgd.

Zithromax prijs


De prijs van Zithromax in onze apotheek verschilt van die van andere apotheken omdat klantenzorg en kwaliteit van de dienstverlening onze prioriteit zijn. In een poging om een comfortabele winkelervaring te creëren, hebben wij een systeem van bonussen en kortingen ontwikkeld die onze klanten altijd aangenaam verrassen. Zo bespaart u bij aankoop van zelfs de kleinste verpakking medicijnen met een dosering van 250 mg al 2,33 euro, en bij aankoop van een grote verpakking van 360 tabletten zijn de kosten per pil slechts 1,48 euro, in plaats van de gebruikelijke 4,89 euro per pil. Opgemerkt zij dat u 20 tabletten extra cadeau krijgt.

U kunt Zithromax kopen zonder voorschrift


Er is niets makkelijker dan Zithromax kopen bij onze online apotheek zonder recept. Het duurt slechts enkele minuten om het bestelformulier in te vullen en onze managers zullen het geneesmiddel zo snel mogelijk naar u verzenden in heel Nederland. Wij kunnen echter niet dezelfde loyaliteit garanderen als andere apotheken en het is waarschijnlijk dat u wordt gevraagd een door uw arts geschreven recept voor te leggen.


Voordelen van het kopen van Zithromax in een online apotheek


In dit tijdperk van digitale technologie, snelle besluitvorming en gemak weten zelfs kinderen al op jonge leeftijd dat online winkelen voordeliger is.

Als je je niet goed voelt, wil je niet naar de apotheek gaan, in de rij staan en kusjes uitwisselen met andere klanten en in het wilde weg een product kopen als je niet precies weet wat je nodig hebt en het advies van de apotheker vertrouwt. Integendeel, u zult veel gelukkiger zijn als u, zittend in een comfortabele leunstoel of liggend in uw bed, rustig de gebruiksaanwijzing en de volledige beschrijving van het geneesmiddel op onze website bestudeert. Vraag onze getrainde professionals als u vragen heeft en bestel het medicijn online, zonder uw huis te verlaten.

Een van de belangrijkste voordelen die u zult waarderen is de prijs van Zithromax in onze online apotheek, omdat we, in tegenstelling tot normale apotheken, geen hoge winstmarge op de goederen hoeven te maken, die de kosten van huur, extra personeel en andere kosten omvat. Wij werken rechtstreeks met gecertificeerde geneesmiddelenfabrikanten, die wij rechtstreeks leveren vanuit de magazijnen van onze partners. Zo kunnen wij u alleen de beste prijzen bieden voor de geneesmiddelen in onze apotheek.


Wat is Zithromax en waarvoor wordt het gebruikt?


Zithromax is een zeer effectief middel dat u kan helpen de ziekte actief te bestrijden als u plotseling wordt getroffen door een infectie- en ontstekingsziekte, zoals faryngitis, bronchitis, otitis media of een verergering van een chronische longontsteking.

Het is een serieuze bondgenoot in de strijd tegen de vroege stadia van de ziekte van Lyme en hoe eerder u met de behandeling begint, hoe beter uw kansen om volledig van deze moeilijke ziekte af te komen.

Het is een grote hulp bij het wegwerken van acne, puisten of de nogal gecompliceerde roggeziekte.

Hoe het werkt: het werkingsmechanisme


Zithromax is een breedspectrumantibioticum waarvan het werkzame bestanddeel azitromycine is. Het preparaat dringt gemakkelijk door in de ademhalingswegen, de organen en weefsels van de urogenitale kanalen, de prostaat, de huid en de weke delen en blijft in het ontstekingsnest aanwezig gedurende 5-7 dagen na de laatste dosis, hetgeen de ontwikkeling van korte behandelingskuren van 3 en 5 dagen mogelijk heeft gemaakt.

Na orale toediening wordt de maximale hoeveelheid azitromycine in plasma bereikt na 2,5-3 uur. De uitscheiding uit het lichaam is vrij lang, tot 72 uur, waardoor het middel eenmaal per dag kan worden ingenomen. Het wordt voornamelijk onveranderd uitgescheiden - 50% in de darmen en 6% door de nieren.


Aan wie Zithromax wordt voorgeschreven: indicaties voor gebruik


Aangezien Zithromax een vrij breed spectrum heeft, wordt het voorgeschreven voor deze ziekten

 • sinusitis;
 • faryngitis;
 • tonsillitis;
 • bronchitis;
 • longontsteking;
 • ontsteking van het middenoor;
 • sinusitis;
 • urethritis en cervicitis;
 • urogenitale infecties;
 • Helicobacter pylori-geassocieerde ziekten van maag en twaalfvingerige darm;
 • De ziekte van Lyme;
 • acne;
 • rogge;
 • impetigo;
 • secundaire infectieuze dermatosen.

Het wordt sterk afgeraden zelfmedicatie toe te passen en de behandeling met het product te beginnen na overleg met uw arts.


Contra-indicaties voor het gebruik van Zithromax


Zoals elk geneesmiddel heeft Zithromax een aantal beperkingen bij de toediening ervan. Contra-indicaties voor behandeling met het geneesmiddel zijn onder andere:

 • individuele overgevoeligheid voor azitromycine of een ander bestanddeel van het geneesmiddel;
 • onder de 12 jaar;
 • lichaamsgewicht onder 45 kg;
 • lactatie.

In geval van lever- of nierdisfunctie of aritmie moet het geneesmiddel met uiterste voorzichtigheid en onder medisch toezicht worden ingenomen.

Informeer uw arts over eventuele ziekten, allergieën of geneesmiddelen op recept die u gebruikt voordat u met de behandeling begint.


Het geneesmiddel kan tijdens de zwangerschap worden ingenomen


Het geneesmiddel mag tijdens de zwangerschap alleen worden gebruikt als de verwachte voordelen voor de moeder opwegen tegen het potentiële risico voor de foetus.

Wat gebeurt er als u Zithromax en alcohol tegelijk inneemt?


Zelfs kleine doses alcohol en Zithromax mogen niet gemengd worden. Studies hebben aangetoond dat slaapstoornissen, zoals slaapapneu, kunnen voorkomen.

U kunt rijden terwijl u Zithromax neemt


Tijdens de behandeling met Zithromax moet u autorijden en potentieel gevaarlijke activiteiten die veel concentratie en reactietijd vergen vermijden.


Welke bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruik van het geneesmiddel?


In het algemeen wordt het geneesmiddel door de patiënten goed verdragen. Veel voorkomende bijwerkingen van Zithromax zijn echter duizeligheid, hoofdpijn, agitatie, vermoeidheid, slaperigheid, oorsuizen, misselijkheid, braken, diarree, winderigheid, buikpijn, huiduitslag, jeuk, netelroos en constipatie. Als deze symptomen optreden, stop dan met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg zo nodig een arts.

Ernstiger bijwerkingen komen minder vaak voor: Duizeligheid, paresthesie, omkeerbaar gehoorverlies tot doofheid, pijn op de borst, hartkloppingen, verhoogde bilirubinespiegel, cholestase, geelzucht, verkleurde tong, pseudomembraneuze colitis, pancreatitis, levernecrose, leverfalen, nefritis, vaginale candidiasis, verhoogde plasmacreatinineconcentratie, angio-oedeem, anafylactische shock, fotosensibilisatie, eosinofilie, voorbijgaande neutrofilie, bronchospasme, pijn en ontsteking op de injectieplaats. Als een van deze bijwerkingen optreedt, zoek dan onmiddellijk medische hulp of neem contact op met uw arts, afhankelijk van de ernst van de bijwerking.

Wat te doen bij een overdosis Zithromax


Een overdosis antibiotica kan zowel tijdelijke effecten veroorzaken zoals misselijkheid, braken en malaise, als systemische schade aan de nieren, de lever, het hart- en vaatstelsel en tijdelijk gehoorverlies.

In het geval van een overdosis worden meestal maagspoeling en toediening van actieve kool toegepast. Bij de eerste symptomen van overdosering onmiddellijk medische hulp inroepen.


Samenstelling en vorm van het product


Filmomhulde tabletten in blisterverpakking, verpakt in een kartonnen doosje met gebruiksaanwijzing. Een tablet bevat een vaste dosis van het werkzame bestanddeel, azitromycine, die 100 mg, 250 mg, 500 mg of 1.000 mg kan zijn.

Naast het werkzame bestanddeel bevat het geneesmiddel de volgende hulpstoffen: voorgegelatineerd zetmeel, hyprolose, copovidon, crosspovidon, calciumhydrofosfaat watervrij, talk, natriumlaurylsulfaat, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol 6000, titaandioxide, dimethicone.

Dosering en toediening van Zithromax


De tabletten worden eenmaal daags oraal ingenomen met veel water, 1 uur voor of 2 uur na de maaltijd. Om te worden toegediend moet de patiënt aan de volgende eisen voldoen: minimumgewicht 45 kg, minimumleeftijd 12 jaar.

Het wordt sterk aanbevolen een arts te raadplegen alvorens met de behandeling te beginnen. De dosering en het behandelingsschema worden door de arts op individuele basis voorgeschreven. De door uw arts voorgeschreven dosis niet overschrijden om overdosering en ongewenste effecten te voorkomen.

Infecties van de bovenste en onderste luchtwegen, KNO, huid en weke delen: 500 mg eenmaal daags gedurende 3 dagen, of 500 mg eenmaal daags gedurende de eerste dag van de behandeling en 250 mg eenmaal daags gedurende de volgende 4 dagen. De totale kuurdosis is 1500 mg.

Bij erythema migrans (ziekte van Lyme, gebruikt om stadium I te behandelen): Eenmaal daags gedurende 5 dagen: dag 1 - 1,0 g, dan van dag 2 tot dag 5 - 0,5 g per dag (kuurdosis - 3 g).

Bij urineweginfecties veroorzaakt door (urethritis of cervicitis): 1 g eenmaal.

Acne: 6 g dosis, 0,5 g dagelijks bij het eerste bezoek gedurende 3 dagen, daarna 0,5 g eenmaal per week gedurende 9 weken. De eerste wekelijkse tablet moet 7 dagen na de eerste dagelijkse tablet worden ingenomen (8 dagen na het begin van de behandeling), de volgende 8 wekelijkse tabletten moeten 7 dagen na elkaar worden ingenomen.

Als een dosis wordt gemist, moet de gemiste dosis zo snel mogelijk worden ingenomen en de volgende doses moeten 24 uur na elkaar worden ingenomen.


Zithromax in COVID-19


In 2020, toen de wereld in shock was door de bliksemsnelle verspreiding van het coronovirus over de hele wereld, begonnen studies naar de doeltreffendheid van azitromycine in combinatie met antimalaria. Studies hebben aangetoond dat antimalariamiddelen de patiënten meer schade kunnen berokkenen door bijwerkingen, dan dat zij Covid-19 kunnen genezen. De werkzaamheid van azitromycine alleen tegen Covid-19 is echter nog niet wetenschappelijk bewezen.

Wat te kiezen: Zithromax of generiek?


Een generiek is een kopie van een geneesmiddel, meestal identiek aan het origineel wat betreft het werkzame bestanddeel, de veiligheid, het effect op het lichaam, de kwaliteit, de kenmerken en het beoogde gebruik. Tegelijkertijd zijn generieke geneesmiddelen veel goedkoper dan het oorspronkelijke product omdat fabrikanten van generieke geneesmiddelen aanzienlijke middelen besteden aan ontwikkeling en tests voordat zij een nieuw geneesmiddel patenteren, hetgeen gevolgen heeft voor de uiteindelijke kosten. Generieke geneesmiddelen kunnen pas worden geproduceerd nadat het octrooi van de oorspronkelijke fabrikant van het betrokken geneesmiddel is verlopen. In dit geval betreden concurrerende farmaceutische bedrijven legaal de strijd en beginnen met de productie van generieke geneesmiddelen, maar zij hoeven geen dure proeven uit te voeren, waardoor de prijs van het geneesmiddel aanzienlijk lager is dan die van het origineel.

Als een bedrijf een goedkope werkzame stof koopt en deze niet voldoende zuivert, is het mogelijk dat het generieke middel niet effectief genoeg is. En extra ingrediënten kunnen allergieën of bijwerkingen veroorzaken.

Als u een echt doeltreffend geneesmiddel van goede kwaliteit wilt, kies dan voor het origineel; als u zich zo'n duur geneesmiddel niet kunt veroorloven, kunt u kiezen voor een kwaliteitsmerk.

De generieken van het originele geneesmiddel Zithromax zijn: Azitromycine, Azitrox, Sumamed, Zithrox en vele andere geneesmiddelen met de werkzame stof azitromycine.

Conclusie


Als kwaliteit en doeltreffendheid uw keuze zijn, dan is Zithromax zeker een veilige gok voor u in de strijd tegen de ziekten beschreven in ons materiaal.

Tijdige therapie is de sleutel tot een gezond leven, dus aarzel niet om Zithromax te bestellen bij onze online apotheek tegen de best mogelijke prijs.

 • Marijn Logemann

  Door Covid kreeg ik longontsteking. De dokter schreef meteen Zithromax voor. Na 4 dagen nam ik een röntgenfoto en de dokter zei dat de ziekte niet voortschreed. Dit antibioticum heeft mij geholpen en ik ben blij dat ik heel snel met Covid kon stoppen.

 • Joanna

  Zithromax is al vele malen door onze huisarts voorgeschreven en heeft geen bijwerkingen.

 • Jacob

  Ik beoordeel Zithromax met 10 sterren op 10.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.