Zyrtec (Cetirizine Hydrochloride) 10 mg kopen in Nederland
4.82 / 67

Zyrtec (Cetirizine Hydrochloride) 10 mg kopen in Nederland

4.82 / 67

Drijven hardnekkige allergieën u naar remedies voor een verstopte neus? Zyrtec is geen remedie tegen allergieën, maar wel een betrouwbaar middel tegen de gevolgen van allergische reacties. Een universele dosering van Zyrtec 10 mg is vereist. Het is gemakkelijk om Zyrtec 10 mg in Nederland te kopen, gewoon uw bestelling plaatsen in onze online apotheek.

€38.07 €39.97

Het anti-allergiemiddel Zyrtec: gemakkelijk ademen en helder zien


Krijgt u elk jaar een verstopte neus als uw favoriete bomen en bloemen beginnen te bloeien? Of misschien besef je na een ontbijt met sinaasappelsap plotseling dat je huid rood is en jeukt? Er is een oplossing! Het medicijn Zyrtec.

Als u al bekend bent met dit middel, raden wij u aan snel en gemakkelijk online te bestellen en een gemakkelijke expreslevering op het door u opgegeven adres te verwachten.

Als u in detail wilt weten wat Zyrtec is, wat de indicaties voor het gebruik ervan zijn, of de pillen bijwerkingen hebben en wat de voordelen zijn van het online kopen van Zyrtec en andere informatie, raden wij u aan dit artikel te lezen.

Zyrtec prijs


De prijs van het geneesmiddel kan variëren afhankelijk van de apotheek waar Zyrtec te koop is. Opgemerkt zij dat de generieke prijs van Zyrtec altijd lager is dan die van het oorspronkelijke geneesmiddel. Je krijgt dezelfde werkzame stof, maar tegen een lagere prijs dan het origineel.

Er is geen verschil tussen generieke Zyrtec en originele Zyrtec, het enige verschil is de merknaam van de fabrikant en de prijs.

Zyrtec prijs in onze online apotheek


Het prijsbeleid van onze online apotheek is ontworpen voor vaste klanten, die gewend zijn grote verpakkingen met een aanzienlijk aantal pillen te kopen, met een aanzienlijke besparing. In dit geval kan de prijs van 1 tablet Zyrtec immers worden verlaagd van EUR 3,9 tot EUR 2,7, afhankelijk van het aantal tabletten in een bepaalde verpakking.


Kan ik Zyrtec kopen zonder recept?


Ja, u kunt Zyrtec zonder recept kopen in onze online apotheek; het kan echter zijn dat u een recept nodig heeft van de gebruikelijke apotheek 'om de hoek' van uw straat.

Zyrtec kopen zonder recept betekent onnodige rompslomp en zorgen vermijden. Maar zorg ervoor dat je het echt nodig hebt.

Voordelen van het kopen van Zyrtec online


Wilt u uw medicijnen krijgen zonder extra zorgen en zonder te veel te betalen? Plaats uw bestelling voor Zyrtec online en verwacht levering op uw adres door een betrouwbare postdienst. Het voordeel van online Zyrtec kopen is alle zichtbare voordelen van anoniem kopen zonder uw huis of kantoor te verlaten.

Pas op


Wees op uw hoede voor websites die de aankoop van geneesmiddelen tegen zeer lage prijzen aanbieden. Op de bestelpagina staat geen gedetailleerde, diepgaande informatie over het geneesmiddel, alleen een kort overzicht ervan.


Wat is een antihistaminicum?


Om te begrijpen wat Zyrtec is, moet men begrijpen wat antihistaminica zijn en tot welke groep dit geneesmiddel behoort. Antihistaminica zijn geneesmiddelen die de symptomen (verschijnselen) van diverse allergische reacties verlichten en zelfs helemaal doen verdwijnen.

Werkingsmechanisme van antihistaminica


In ernstigere medische termen: antihistaminica blokkeren histaminereceptoren. Dit is een biologisch actieve chemische stof die slaap en waakzaamheid kan beïnvloeden.

Bij een allergische reactie op een irriterende stof in het lichaam, versterkt histamine het effect op het lichaam en kan zwelling optreden.

Zwelling van de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen, storingen van het hart- en vaatstelsel en het maagdarmkanaal.

Om de toename van histamine bij allergieën te blokkeren zijn antihistaminica nodig, met name Zyrtec.

Werkingsmechanisme van Zyrtec


Het werkingsmechanisme van Zyrtec, het actieve bestanddeel cetirizine (handelsnaam Zyrtec), is gericht op het remmen van de actieve werking van de biologische stof histamine.

Wat Zyrtec 10 mg bevat


Zyrtec bevat het werkzame bestanddeel cetirizine hydrochloride 10 mg.

Om het geneesmiddel in tabletvorm te verkrijgen, worden aanvullende stoffen gebruikt, zoals:

 • microkristallijne cellulose,
 • lactose monohydraat,
 • colloïdale silica,
 • magnesiumstearaat, hypromellose (E464), titaandioxide (E171) en macrogol 400.


Indicaties voor Zyrtec


De belangrijkste indicatie voor het gebruik van Zyrtec zijn allergische reacties als gevolg van verschillende uitlokkende factoren, zoals:

 • Jaarlijkse of seizoensgebonden allergische symptomen die zich uiten in traanvorming, aanhoudende neusverstopping, niezen, jeuk en rood worden van de huid; allergische conjunctivitis;
 • Quincke's oedeem (acute zwelling van slijmvliezen);
 • allergische dermatosen (waaronder atopische dermatitis);
 • urticaria (rood worden van de huid, jeuk);
 • hooikoorts (pollinose).


Contra-indicaties voor Zyrtec


Zoals de meeste geneesmiddelen die worden voorgeschreven voor de behandeling van aandoeningen, wordt het gebruik van Zyrtec afgeraden. Ten eerste zijn Zyrtec-pillen gecontra-indiceerd voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Andere contra-indicaties zijn:

 • Zwangerschap (bij zwangerschap wordt het geneesmiddel alleen als laatste redmiddel gebruikt);
 • borstvoeding;
 • nierinsufficiëntie (CKR < 10 ml/min);
 • erfelijke intolerantie voor galactose of piperazine derivaten;
 • Overgevoeligheid voor andere bestanddelen (hulpstoffen) van het geneesmiddel;
 • gediagnosticeerde glaucoom;
 • gediagnosticeerd longemfyseem.

Zyrtec wordt met voorzichtigheid gebruikt bij patiënten met een chronische leverziekte, chronisch leverfalen en bij patiënten ouder dan 65 jaar.


Bijwerkingen van Zyrtec


Bijwerkingen van Zyrtec zijn zeer zeldzaam.

Gemelde bijwerkingen zijn:

 • duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid of overmatige slaperigheid;
 • misselijkheid, diarree;
 • vermoeidheid, bloedarmoede, opgeblazen gevoel;
 • wazig zicht;
 • tachycardie (snelle hartslag);
 • verminderde hemopoiese.


Interactie met andere geneesmiddelen


In studies naar het effect van Zyrtec in combinatie met andere geneesmiddelen werden geen significante effecten waargenomen. Dit betekent dat als u andere geneesmiddelen gebruikt, u veilig tegelijkertijd Zyrtec kunt innemen. Als u echter nog steeds twijfelt aan de verenigbaarheid van de geneesmiddelen, vraag dan advies aan uw arts of apotheker.

Alcohol en Zyrtec


Er zijn geen interacties bekend tussen Zyrtec en alcohol, maar artsen adviseren om geen alcohol te gebruiken op hetzelfde moment dat de tabletten worden ingenomen.

Dosering en gebruik van Zyrtec


Zyrtec tabletten worden oraal ingenomen met een kleine hoeveelheid water. Het geneesmiddel kan voor of na de maaltijd worden ingenomen. Eten heeft geen invloed op de inname van het geneesmiddel.

Zyrtec wordt gewoonlijk toegediend aan volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar in een dosering van 10 mg ( 1 tablet) per dag.

Volwassenen nemen eenmaal daags 10 mg (1 tablet), ongeacht het tijdstip. Tussen de doses moet een interval van 24 uur in acht worden genomen.

Bij kinderen tweemaal daags 5 mg (½ tablet van 10 mg), ongeacht het tijdstip. Het interval tussen de doses is 12 uur.

Als de allergiesymptomen niet erg uitgesproken zijn, kan een dosis van 5 mg per dag voldoende zijn voor zowel volwassenen als kinderen.


Richtlijnen voor het innemen van Zyrtec


 • Neem de tabletten tegelijkertijd in.
 • Als u een dosis vergeet in te nemen, neem het geneesmiddel dan niet in zodra u eraan denkt, maar neem de volgende tablet in op het geplande tijdstip.
 • Als het geneesmiddel ernstige slaperigheid veroorzaakt, neem de tabletten dan in voordat u naar bed gaat.
 • Het is niet nodig om op het medicijn te kauwen, slik het gewoon door met water.
 • Het is raadzaam het middel niet langdurig te gebruiken als u van plan bent zwanger te worden.

Zyrtec voor dieren


Zyrtec is een antihistaminicum dat aan uw huisdier, een kat of hond, kan worden gegeven en kan helpen bij het verlichten van allergieverschijnselen bij dieren.

Dosering van Zyrtec voor dieren


Dieren die minder dan 4,5 kg wegen mogen niet meer dan 5 mg of ½ tablet een- of tweemaal daags krijgen, afhankelijk van de ernst van de allergie. Dieren die tussen 4,5 kg en 25 kg wegen, moeten een- of tweemaal daags 10 mg krijgen, terwijl ernstigere dieren een- of tweemaal daags 20 mg mogen krijgen.

Waarom Zyrtec belangrijk is voor u en voor ons


U hoeft het niet te doen met allergieën; de beste deskundigen op dit gebied hebben een product voor u ontwikkeld dat uw leven gemakkelijker zal maken, en wij hebben ervoor gezorgd dat uw aankoop betaalbaar is en veilig naar Italië wordt verzonden.

Uw aankoop is even belangrijk voor u als voor ons, want wij weten dat uw welzijn erdoor zal verbeteren, en daarom bestaan wij.

Vul gewoon het online bestelformulier in en wij zorgen voor u!

 • Honor

  Mijn allergiesymptomen zijn uitputtend, hoewel niet zo erg als een anafylactische shock. Het medicijn helpt als alles bloeit en stinkt. Ik ben tevreden, ik zal Zyrtec ook volgend seizoen online bestellen.

 • Gerry Smith

  Mijn dagelijkse dosis is 5 mg. Ik koop Zyrtec 10 mg en deel de tablet in tweeën.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillerudenrecept.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.